Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ние не си мислим,че е имало,то е ясно,че никаква оферта не сме изпратили.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
john barnes
Gil-galad написа:А защо си мислите, че е имало оферта към Фабрегас от Ливърпул? Никъде нямаше такава информация....първата информация беше, че имаме интерес, после Бен Смит от BBC мисля, каза, че има интерес към Фабрегас, но ако ще се купува играч от Барса, Роджърс иска Санчес....
аз не говоря за оферта,а давам пример как директен конкурент се подсилва със класен играч,който беше наличен на пазара и не беше чак толкова по-скъп,в сравнение със лиляна,която е искана неистово от нашичкия.айде да видим,дали ще купим санчес-или и към него нямаме интерес?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Никакъв Санчес няма да купим,палете свещи да купим Лалана,защото по-добро няма да има.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
john barnes написа:Gil-galad написа:А защо си мислите, че е имало оферта към Фабрегас от Ливърпул? Никъде нямаше такава информация....първата информация беше, че имаме интерес, после Бен Смит от BBC мисля, каза, че има интерес към Фабрегас, но ако ще се купува играч от Барса, Роджърс иска Санчес....
аз не говоря за оферта,а давам пример как директен конкурент се подсилва със класен играч,който беше наличен на пазара и не беше чак толкова по-скъп,в сравнение със лиляна,която е искана неистово от нашичкия.айде да видим,дали ще купим санчес-или и към него нямаме интерес?
Да има Фабрегас за 30млн на пазара, а ти да се натискаш за Лалана за 25млн за мен е пълно безумие. Накрая ще платим 30млн за него и ще имаме нов рекордно тъп трансфер
На мен не ми се мисли какво ще правим,ако недай Боже продадем Суарес.
Просто виждам как даваме 30 милиона за Лалана и 20-25 за Бони от Суонзи и янките прибират другите пари.
Просто виждам как даваме 30 милиона за Лалана и 20-25 за Бони от Суонзи и янките прибират другите пари.
-
john barnes
HoUs4oOL написа:Никакъв Санчес няма да купим,палете свещи да купим Лалана,защото по-добро няма да има.
аз друго се моля-да направи слабо световно тоя палячо и поне да го вземе за по-малко пари,защото 25млн. си е чиста лудост и това си е средняшки трансфер,тип суонзи!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:HoUs4oOL написа:Никакъв Санчес няма да купим,палете свещи да купим Лалана,защото по-добро няма да има.
аз друго се моля-да направи слабо световно тоя палячо и поне да го вземе за по-малко пари,защото 25млн. си е чиста лудост и това си е средняшки трансфер,тип суонзи!!!
Е категорично ще счупим тъпомера, освен това ще докажем че ще си я караме с тая защита докато някой като Байерн, Реал, Барса не ни нашие 5-6 и не се научат. В тая слаба конкуренция в Англия да не станем шампиони, предвид че в Англия си личи колко са зле всички отбори от топ 4...
john barnes написа:аз друго се моля-да направи слабо световно тоя палячо и поне да го вземе за по-малко пари,защото 25млн. си е чиста лудост и това си е средняшки трансфер,тип суонзи!!!
Той не знам ще играе ли,но доколкото гледах от контролите мисирчето го пуска по дясното крило,а там с безобразния Джонсън не знам колко ще му върви играта.
wolf написа:john barnes написа:HoUs4oOL написа:Никакъв Санчес няма да купим,палете свещи да купим Лалана,защото по-добро няма да има.
Е категорично ще счупим тъпомера, освен това ще докажем че ще си я караме с тая защита докато някой като Байерн, Реал, Барса не ни нашие 5-6 и не се научат. В тая слаба конкуренция в Англия да не станем шампиони, предвид че в Англия си личи колко са зле всички отбори от топ 4...
Те Байерн със добрата защита им набутаха 5
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
john barnes
HoUs4oOL написа:john barnes написа:аз друго се моля-да направи слабо световно тоя палячо и поне да го вземе за по-малко пари,защото 25млн. си е чиста лудост и това си е средняшки трансфер,тип суонзи!!!
Той не знам ще играе ли,но доколкото гледах от контролите мисирчето го пуска по дясното крило,а там с безобразния Джонсън не знам колко ще му върви играта.
той средностатистически футболист,направил един силен сезон...няма никаква гаранция,че ще играе силно на световното и ще му искат пак 25млн.след това.лошото е,че мениджърчето ни се е захласнало по него и сигурно ще се напъне да го купи.