Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Къв е тоя мамут бре? Божеее. 

- Red Warrior
- Контакти:
Камерунецът Кристиян Поуга пристигна в София днес и ще се присъедини към лагера на ЦСКА в Боровец. Поуга бе посрещнат на Летище София от члена на УС Иво Котев. Поуга впечатлява със сериозен ръст – 193 сантиметра. Той ще изкара пробен период в ЦСКА. Очаква се Поуга да вземе участие в първата контролна среща на отбора срещу Марек на 21 юни.
Поуга е на 28 години и е обиколил доста отбори. Странното е, че Поуга започва кариерата си в Китай, където играе за Далиен. След това последователно преминава през Шанхай Юнайтед преди да се премести в Швейцария. Там защитава цветовете на Цюрих, Аарау и Белинзона. Изкарва един сезон във втория отбор на Севиля.След това се мести в Португалия, където играе за Лейшош, преминава през Васлуй, Маритимо, Льовен и последно минава през Лиерс и Анкараспор. Най-интересното е, че нападателят остава не повече от един сезон във всеки един от отборите, в които играе. С подобна визитка дойде и македонецът Християн Кировски, който не изкара много в ЦСКА.
"Гонг"
Като видя такива минали през 100 отбора в кариерата си направо...
Поуга е на 28 години и е обиколил доста отбори. Странното е, че Поуга започва кариерата си в Китай, където играе за Далиен. След това последователно преминава през Шанхай Юнайтед преди да се премести в Швейцария. Там защитава цветовете на Цюрих, Аарау и Белинзона. Изкарва един сезон във втория отбор на Севиля.След това се мести в Португалия, където играе за Лейшош, преминава през Васлуй, Маритимо, Льовен и последно минава през Лиерс и Анкараспор. Най-интересното е, че нападателят остава не повече от един сезон във всеки един от отборите, в които играе. С подобна визитка дойде и македонецът Християн Кировски, който не изкара много в ЦСКА.
"Гонг"
Като видя такива минали през 100 отбора в кариерата си направо...

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Logical person
- Контакти:
Играта му с глава е много добра, перфектен е за изсипани топка в мачове които са се закучили. Срещу отбори като Черно море, Локо Пд, Берое ще върши добра работа. Има и над 100 гола в кариерата си, дано да подпишем с него.
- dreben23
- Контакти:
Ще си търсим Косоко и Платини ми се гледа! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- captain_drifuss
- Контакти:
ще го видим, много е важно как ще му тръгне, каква подготвка ще направи, както и целия отбор дали ще набере скорост бързо. Преди това само гадаем.
Тези 100 гола не ги разбрах от къде са, аз в един футболен сайт видях 20 за около 5 години, което си е разлика, но тованяма значение- не може да се сравняват различни първенства и различни отбори- в един ще вкарваш повече, в друг по-малко. А и един таран не помага само с голве, а също и с преса, пасове, освобождаване на пространства, и т.н. Надявам се Стойчо да го е гледал добре и да го е харесал наиситина, а не като компромис да го взима или заради комисионни...
При тези екзотични трансфери никога не се знае как ще дойде, важно е да се пасне на отбора- гара дембеле преди локо пловдив дали някой го е знаел, едва ли е бил с някаква уникална кариера, но като дойде за година и половина беше най-добрият (нищо, че е бил говедо, признах го като таран), същото важи и за много от тези дето херо ги намери и сега правят пари по турция и съветските републики...
Не е като да си вземеш Мораес/ Зику или Хамза/Доре, които са истинската класа и занеш за какво си си дал парите и какво да очакваш, но в ЦСКА такива пари отдавна нямаме, така че не можем да чакаме и такава класа...
дано измислят нещо да вземем Венци Христов и Диего- тогава сме окомплектовани, както казват доайените на спортната жунралистика, може и един халф да вдигне класата.
Тези 100 гола не ги разбрах от къде са, аз в един футболен сайт видях 20 за около 5 години, което си е разлика, но тованяма значение- не може да се сравняват различни първенства и различни отбори- в един ще вкарваш повече, в друг по-малко. А и един таран не помага само с голве, а също и с преса, пасове, освобождаване на пространства, и т.н. Надявам се Стойчо да го е гледал добре и да го е харесал наиситина, а не като компромис да го взима или заради комисионни...
При тези екзотични трансфери никога не се знае как ще дойде, важно е да се пасне на отбора- гара дембеле преди локо пловдив дали някой го е знаел, едва ли е бил с някаква уникална кариера, но като дойде за година и половина беше най-добрият (нищо, че е бил говедо, признах го като таран), същото важи и за много от тези дето херо ги намери и сега правят пари по турция и съветските републики...
Не е като да си вземеш Мораес/ Зику или Хамза/Доре, които са истинската класа и занеш за какво си си дал парите и какво да очакваш, но в ЦСКА такива пари отдавна нямаме, така че не можем да чакаме и такава класа...
дано измислят нещо да вземем Венци Христов и Диего- тогава сме окомплектовани, както казват доайените на спортната жунралистика, може и един халф да вдигне класата.
КомиСтойка
Пак ли почнахте с глупостите за комисионни бе тигри? Що никой нищо не каза за комисионните на Мъри? Колко сте зле не е истина, особено нашите дето пишете за комисионните на Стойчо.

Пак ли почнахте с глупостите за комисионни бе тигри? Що никой нищо не каза за комисионните на Мъри? Колко сте зле не е истина, особено нашите дето пишете за комисионните на Стойчо.
За мен е хубаво да имаме един по-различен от Камбуров нападател. Този негър, освен че изглежда посредствен, е и еднотипен на Камбура като визия футболист, тип "тежък" таран. Дано цялата работа е парлама, за да изскочи жокерът от някъде 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Камбура има още какво да показва... очаквам да направи силен сезон с червената фланелка (по-добър от предишния), живи и здрави с малко късмет да играе в групите на ЛЕ есента
Не се притеснявайте за втори нападател тип Мартин.. имаме си Марки и Бадема
По-добре без печки в атака
Да не подпише пак за 15 бона като един Кировски и след нема и 5 месеца да се чудим как да се отървем от него!

Не се притеснявайте за втори нападател тип Мартин.. имаме си Марки и Бадема

По-добре без печки в атака

[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948[/center]
1948[/center]
https://www.youtube.com/watch?v=nmHxGh92rSM ами добре си ги вкарва момчето,може пък и да свърши работа
- dreben23
- Контакти:
Да ви призная, това име ми е страшно познато, ама не се сещам откъде, може и в миналото да е имало някъв Поуга, ама може и да си е същия човек.
Като съм ги гледал милиарди, как да ги помня всичките!
Но ми е адски познато името...
Ама щом е вкарал стотина гола, със сигурност съм го засичал някъде, че съм зяпал и Васлуй дори, може и там да е било.
Дано не е само някакво менте на истинския! В много сайтовете нещо информацията е противоречива, добре е да си мине едни проби.

Но ми е адски познато името...

Ама щом е вкарал стотина гола, със сигурност съм го засичал някъде, че съм зяпал и Васлуй дори, може и там да е било.
Дано не е само някакво менте на истинския! В много сайтовете нещо информацията е противоречива, добре е да си мине едни проби.

***САМО ЦСКА!***