Най-после се отървахме от Бакалов. Ернандез е пътник. Според мен започват малко по малко да се нареждат нещата. Много се надявам да се вземат наистина класни играчи и да не се пестят стредства. Будеску от Румъния е идеален вариант за заместник на Марселиньо и задължително трябва класен нападател за конкуренция на Безяк, или защо не и за партньор.
Щом като се освобождават играчи, това, поне според мен, е сигрен атестат, че ще има и приходящи трансфери. Можем само да стискаме палци, че ще са точните хора. Между другото Манучо е интересен нападател, но предпочитам нещо по-добро.
Смятам, че е добра идея да се търсят варианти за вземане под наем на млади играчи от силни отбори, в които няма как да получат шанс за изява, с опция за закупуване в края на сезона. По-малко рисковано и по-лесно изпълнимо е според мен.
Селекция и подготовка - Лято 2014/2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015
Soul_VB написа:Най-после се отървахме от Бакалов. Ернандез е пътник. Според мен започват малко по малко да се нареждат нещата. Много се надявам да се вземат наистина класни играчи и да не се пестят стредства. Будеску от Румъния е идеален вариант за заместник на Марселиньо и задължително трябва класен нападател за конкуренция на Безяк, или защо не и за партньор.
Щом като се освобождават играчи, това, поне според мен, е сигрен атестат, че ще има и приходящи трансфери. Можем само да стискаме палци, че ще са точните хора. Между другото Манучо е интересен нападател, но предпочитам нещо по-добро.
Смятам, че е добра идея да се търсят варианти за вземане под наем на млади играчи от силни отбори, в които няма как да получат шанс за изява, с опция за закупуване в края на сезона. По-малко рисковано и по-лесно изпълнимо е според мен.
Пич..още ли пишеш в този низвергнат сайт - гонга

Чудя ти се, ама ти си знаеш..
Ако очакваш някаква звездна селекция - не мисля. Домусчиев постави целите - Шампионска лига, но без играчи -няма как да стане...
Я виж играчите на Валенсия и Базел, например, колко класи са над нашите. Срещу Лацио и ПСВ наистина направихме невероятен подвиг, ето в момента тези два отбора ще имат 10-тина играчи на световното !. Героизма обаче е до време, трябва обаче още класа за Европа-та, за тука сме си О.К..
А и имаме заместник на Марселиньо - Вандерсон, Марселиньо ще изкара поне до зимата при нас...
snakebite ами пиша си, к'о да прая?
То има ли алтернатива?
Вандерсон иначе - никакъв шанс дори да се доближава по класата на Марселиньо. А иначе с Валенсия и с Базел си пролича, че можем да се сравняваме - не е като да са ни надиграли размазващо. Има още дълъг път да се извърви със сигурност. Просто не разбирам защо се дреме и се вземат посредствени играчи именно като Вандерсон .. и Кишада между другото. Според мен Лудогорец в момента има нужда от една звезда (за нашите стандарти естествено), за която да се похарчат 2-3 Милиона и която има нужното самочувствие и опит да ги изведе на по-преден етап в развитието. Другият вариант е перфектно да се запълнят дупките от последните сезони, но той е доста по-трудноизпълним отведнъж.
Това, че никой не иска да идва в България според мен е доста преувеличено. Изумявам се между другото като толкова си пестят стотинките напоследък от ръководството - защо не погледнат към Африка - има немалко качествени играчи, които струват впъти по-малко преди да са дошли в Европа.

Вандерсон иначе - никакъв шанс дори да се доближава по класата на Марселиньо. А иначе с Валенсия и с Базел си пролича, че можем да се сравняваме - не е като да са ни надиграли размазващо. Има още дълъг път да се извърви със сигурност. Просто не разбирам защо се дреме и се вземат посредствени играчи именно като Вандерсон .. и Кишада между другото. Според мен Лудогорец в момента има нужда от една звезда (за нашите стандарти естествено), за която да се похарчат 2-3 Милиона и която има нужното самочувствие и опит да ги изведе на по-преден етап в развитието. Другият вариант е перфектно да се запълнят дупките от последните сезони, но той е доста по-трудноизпълним отведнъж.
Това, че никой не иска да идва в България според мен е доста преувеличено. Изумявам се между другото като толкова си пестят стотинките напоследък от ръководството - защо не погледнат към Африка - има немалко качествени играчи, които струват впъти по-малко преди да са дошли в Европа.

ELFen написа:
Остай тоз Рангелов да си го земат "грандовете"...Чочито да идва![]()
Няма лошо(ако имаш предвид Чочев)!Давате едни 2 млн.евро и е ваш!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:ELFen написа:
Няма лошо(ако имаш предвид Чочев)!Давате едни 2 млн.евро и е ваш!![]()
На милион и половина си стискаме ръцете

CSKA 78 написа:ELFen написа:
Няма лошо(ако имаш предвид Чочев)!Давате едни 2 млн.евро и е ваш!![]()
800 хилки - последна цена !и преодстъпваме Мишел под наем...после да няма сърдити!?!?

:beer:
висша математика:31 ≠ 4 

- D.Georgiev
- Контакти:
Това за Чочев ли? Прехвален футболист и то основно от коментаторите, което явно влияе на хората. Толкова хвалби не са отправяни дори към Неделев и Славчев. Къде точно беше Чочев в мачовете срещу нас? Ако вие сте му чули името или имате информация че е бил на терена, моля обадете се! Нека се развива момчето, но няма нужда да е при нас. Няма да вдигне нивото.

-
- Контакти:
Защитник от Ла Лига пристига в Лудогорец
Ангуло се споразумя с шампионите
Лудогорец е много близо до ново попълнение. Договор с клуба съвсем скоро ще подпише колумбийският ляв защитник Брайън Ангуло. Очаква се той да напусне Гранада и да премине в редиците на българския шампион.
Брайън Ангуло има договор до лятото на 2015 година с Гранада, но ще разтрогне и Лудогорец ще може да го привлече като свободен агент. Още един плюс е, че колумбиецът притежава и испански паспорт.
24-годишният Ангуло е играл още в Боависта, Лейсоеш и Райо Валекано

Лудогорец е много близо до ново попълнение. Договор с клуба съвсем скоро ще подпише колумбийският ляв защитник Брайън Ангуло. Очаква се той да напусне Гранада и да премине в редиците на българския шампион.
Брайън Ангуло има договор до лятото на 2015 година с Гранада, но ще разтрогне и Лудогорец ще може да го привлече като свободен агент. Още един плюс е, че колумбиецът притежава и испански паспорт.
24-годишният Ангуло е играл още в Боависта, Лейсоеш и Райо Валекано

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ написа:Защитник от Ла Лига пристига в Лудогорец
24-годишният Ангуло е играл още в Боависта, Лейсоеш и Райо Валекано![]()
![]()
Е какъв е този сега? Къде са юношите?? Стойчо Стоев е убиец на юноши!
- amstel_beer
- Контакти:
Venko123 написа:ЗАПАЛЯНКОВЕЦ написа:Защитник от Ла Лига пристига в Лудогорец
24-годишният Ангуло е играл още в Боависта, Лейсоеш и Райо Валекано![]()
![]()
Е какъв е този сега? Къде са юношите?? Стойчо Стоев е убиец на юноши!
Що!? Да нямат готов юноша за ляв бек