Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 12 юни 2014 15:04

http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... fford-him/

Наполи не можели да му плащат заплатата . Ами тоя шаран да я намали малко бе ,ебати ташака .Явно няма отърване от любимеца на Петърчо и на варненския смях. Петърчо не спря да го хвали през сезона а аз колкото пъти му гледам мач ,все му я мушкаха на тая риба. :) Кво ши го прайм ся ,като дори и баща му не го иска ?
Те не са кой знае колко отборите ,които могат да си позволят вратар с подобна заплата . Аз нямам нищо напротив ,да остане и да вдигне конкуренцията ,хем Миноле ши са събуди малко ,че и той нещо го хвана зимен сън... ама много солено ще ни излезе да даваме 100 х на седмица за резервен вратар. Иначе ,за мен ще е безценен момента ,да гледам рибката да стои на пейката и да се мръщи :) но не мисля ,че Брендън ще си го позволи . Ще го дадем на някой сигурно без пари ,колкото да се отървем от него...като Акуилани и Коул. Само незнам ,дали и без пари ще го поиска някой с тая мазна заплатка ..
Последна промяна от suareshampion на 12 юни 2014 15:08, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 юни 2014 15:07

Gil-galad написа:
It is understood that Liverpool have let it be known they are prepared to listen to offers for Lucas Leiva. (Telegraph)

Ами логично е . Очаквах го това ,след тоя ход на Брендън с Чан . Най вероятно ,Роджърс гласи Чан ,за алтернатива на Джерард на дефанзивния халф...не мога да гадая все пак ,ще видим ..Но определено Емре Чан има страхотна физика ..идеална за тая позиция !
Последна промяна от suareshampion на 12 юни 2014 15:16, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 юни 2014 15:13

Нашия с тая заплата наистина никой няма да го вземе,дано Монако се излъжат,но едва ли.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 юни 2014 15:15

HoUs4oOL написа:Нашия с тая заплата наистина никой няма да го вземе,дано Монако се излъжат,но едва ли.

Ама не бе малък ,той ако беше добър ,баща му все щеше да измисли вариант да го задържи ,но той е уникален смях ...само като се сетя колко мача ни опропасти и ми става лошо.. Некадърниците Вън от Ливърпул !

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 юни 2014 18:51

някои вземат диего коща и фабрегас,ние вземаме чики-рики и джеки чан и даваме нереалните 25млн. за смешния лалана,който има един силен сезон зад гърба си...всяка година,всеки джам-едно и също.обират добрите играчи,а ние блеем и се циганим за няколко милиона...явно и сега ще е така. :mrgreen: :evil:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 юни 2014 19:07

Добър футболист подсилва пряк конкурент за титлата ,кофти трансферче за мен ,като фен на Ливърпул ,признавам си .Моуринката ,като беше треньор на Реал ,не спря да плюе по играчите на Барса а те сега отивам да играят за него .Смях .Ако и Коща отиде там ,ще ми е още по кофти ,защото ми е един от любимците .
Доколкото знам от един приятел ,фен на Барса ,феновете не искат Фабрегас и той за това си заминава .Наистина ,направи слаб сезон за Барса ,дано направи и слаб за челси :)

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 12 юни 2014 19:24

За Диего Коща няма какво да се сърдим при наличието на Суарес и Стъридж е нормално да не търсим нападател за 40 милиона .... И Рики е перфектна покупка .... Не виждам логика в избора на Коща да играе в този дефанзивен отбор освен огромна заплата и това, че циганина Моу прави мазни номера като него .....
За Фабрегас вече трябва да ни е яд, защото ни трябва класен халф, а той е точно такъв, обаче парите си казват думата и честа във футбола вече я няма ;) Ливърпул нямат такива пари и разчитат повече на чест, но нея я няма при големите футболисти парите са важни .....

МЪЖКА ДУМА ИЗПЪЛНЕНА !!!
Изображение
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 юни 2014 19:38

mitko9311 написа:За Диего Коща няма какво да се сърдим при наличието на Суарес и Стъридж е нормално да не търсим нападател за 40 милиона .... И Рики е перфектна покупка .... Не виждам логика в избора на Коща да играе в този дефанзивен отбор освен огромна заплата и това, че циганина Моу прави мазни номера като него .....
За Фабрегас вече трябва да ни е яд, защото ни трябва класен халф, а той е точно такъв, обаче парите си казват думата и честа във футбола вече я няма ;) Ливърпул нямат такива пари и разчитат повече на чест, но нея я няма при големите футболисти парите са важни .....

МЪЖКА ДУМА ИЗПЪЛНЕНА !!!
Изображение

чакай сега,взели са го за 30 млн.паунда,а ние даваме 25 за даскалката лиляна...не можем да кажем,че не даваме и големи заплати-суарес взема 200к.стърлинг ще взема 100к.джерард взема 150 к.челси са зад нас в класирането,ние също играем във ШЛ...защо тогава по дяволите,не скочихме за фабрегас и защо той предпочита да отиде в челси,а не при нас??? нали ние играем невероятен футбол,атакуващ и резултатен,а челси са скучни и паркират автобуса? айде да ми отговорите на тоя простичък въпрос,нали всички сте спецове?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 12 юни 2014 20:08

Фабрегас е пенсионер докато Лалана е в цвета на кариерата си ;) ето ти аргумента според мене !

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 12 юни 2014 20:15

we are the champions написа:Фабрегас е пенсионер докато Лалана е в цвета на кариерата си ;) ето ти аргумента според мене !

Да си пенсионер на 27 8-) :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”