Кривия в Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Кривия в Левски

Мнениеот LoveAndPeace » 20 ное 2009 13:05

Да го бяхте пуснали лятото да искате нещо в замяна. Сега мисля , че единствено може да му пожелаете успех и здраве.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 20 ное 2009 13:16

За какво ви е Кривия? Вярно добър футболист е, но е вече дал всичко на което е способен. Бърз футбол в сегашното измерение може да играе максимум едно полувреме. Не е за пренебрегване и факта, че почти от два месеца не тренира пълноценно. За мен е най-добре да се смени собственика на клуба. И да се изгради една клубна политика минимум за десет години напред. Това важи и за другите отбори от А група. Трябва да се вдигне нивото на нашия футбол, като цяло. "Б", "В" и окръжни групи също. Младежки и юношески формации. Децата още да се научат на правилен футбол. Отборите в А група драстично трябва да бъдат намалени на максимум 10 отбора с четири мача помежду си. Б групата да е една с 16 отбора. Всичко останало да е със статут на аматьори.
ВДинев

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 ное 2009 13:19

Е къде точно видя бърз футбол по родните терени? За тук Кривия е идеален.

А за собственика, мерси за съвета, не се бяхме сетили :mrgreen:

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 20 ное 2009 13:30

vladomin_ написа:За какво ви е Кривия? Вярно добър футболист е, но е вече дал всичко на което е способен. Бърз футбол в сегашното измерение може да играе максимум едно полувреме. Не е за пренебрегване и факта, че почти от два месеца не тренира пълноценно. За мен е най-добре да се смени собственика на клуба. И да се изгради една клубна политика минимум за десет години напред. Това важи и за другите отбори от А група. Трябва да се вдигне нивото на нашия футбол, като цяло. "Б", "В" и окръжни групи също. Младежки и юношески формации. Децата още да се научат на правилен футбол. Отборите в А група драстично трябва да бъдат намалени на максимум 10 отбора с четири мача помежду си. Б групата да е една с 16 отбора. Всичко останало да е със статут на аматьори.

Бързината се крие не само в краката, а преди всичко в главата :) Иначе, по-добре да вземем някой лекоатлет. И Дани Боримиров и Гонзо, преди да се откажат от футбола бяха най-добрите в "Левски". Какво да кажем за Седрик Бардон, за Мечо Телкийски сега? За броя на отборите в "А" група съм съгласен - 10-12 отбора, които да играят 4 мача помежду си на читави стадиони, където да играят и тренират и децата, защото правилен футбол не може да се научи върху сгурия. Само че майните ще ореват орталъка, както правят винаги, когато се зачекне тази тема, ще ги подкрепят и други и дотук.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 20 ное 2009 13:32

Sleepwalker написа:
chelseabg написа:Всъщност май още се води наш играч,сигурно ще има някаква врътка с някой техен футболист,едва ли ще го пуснем така.

Какво значи да го пуснете ей така!?Че вие церемониално го изритахте и го обявихте за ненужен.Не знам в какви договорни отношения е Кривия с Черно море,но изобщо няма да е етично да търсите някакви пари или трампа с футболисти за човек,който го натирихте в началото на сезона и който не се знае в каква форма е даже.

Във форма за козунак е :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 ное 2009 19:29

Каквото и да говорите Кривия е най-добрия български халф. Левскарите просто трябва да благодарят на Бога ли, на ТИМ ли, не знам. Знам само, че ще имат един перфектен футболист, който най-вероятно ще им донесе и титлата и добро представяне в Европа, а не излагации както до сега.
Успех Сашо в новия ти отбор! Ти го заслужаваш. Жалко само, че ще те гледаме на Тича вече като съперник. Много жалко. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 ное 2009 19:41

зеления написа:Каквото и да говорите Кривия е най-добрия български халф. Левскарите просто трябва да благодарят на Бога ли, на ТИМ ли, не знам. Знам само, че ще имат един перфектен футболист, който най-вероятно ще им донесе и титлата и добро представяне в Европа, а не излагации както до сега.
Успех Сашо в новия ти отбор! Ти го заслужаваш. Жалко само, че ще те гледаме на Тича вече като съперник. Много жалко. :(

Стига сте ревали по тоя бе..Айде да не захващаме тая тема на ново...
Кривия е тема табу вече- не е наш играч приемете го...
Аз лично се радвам!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 ное 2009 19:55

LoveAndPeace написа:Да го бяхте пуснали лятото да искате нещо в замяна. Сега мисля , че единствено може да му пожелаете успех и здраве.

Тъй тъй....хубави пожелания на Сашо му изпращам лично,и здраве му желая,и всичко най-добро.Има обаче една малка подробност-Кривия има договор с Черно Море до лятото на 2010,така,че ще поискаме и ще вземем когото си искаме в замяна.Ние не бързаме за никъде,да си правят сметките в Левски искат или не искат Кривия от зимата.Или от Герена идва тука който ние си поискаме и който ни трябва,или Кривия го получават Подуене чак през лятото,а какъвто и да е Сашо след 1 година без футбол и на 36 години със сигурност ще е свършен за футбола тотално.Кривия ще играе на Герена само и единствено ако Черно Море разреши това,ако Черно Море получи каквото иска,иначе няма начин ако ще и Сашо ден през ден да дава прочувствени интервюта
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 20 ное 2009 20:05

Sagittarius написа:
LoveAndPeace написа:Да го бяхте пуснали лятото да искате нещо в замяна. Сега мисля , че единствено може да му пожелаете успех и здраве.

Тъй тъй....хубави пожелания на Сашо му изпращам лично,и здраве му желая,и всичко най-добро.Има обаче една малка подробност-Кривия има договор с Черно Море до лятото на 2010,така,че ще поискаме и ще вземем когото си искаме в замяна.Ние не бързаме за никъде,да си правят сметките в Левски искат или не искат Кривия от зимата.Или от Герена идва тука който ние си поискаме и който ни трябва,или Кривия го получават Подуене чак през лятото,а какъвто и да е Сашо след 1 година без футбол и на 36 години със сигурност ще е свършен за футбола тотално.Кривия ще играе на Герена само и единствено ако Черно Море разреши това,ако Черно Море получи каквото иска,иначе няма начин ако ще и Сашо ден през ден да дава прочувствени интервюта

Абсолютно вярно!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 20 ное 2009 20:13

Не се съмнявайте, че тимаджиите са получили доволно от размяната. Мустакатият е готов да даде, та и малко да смекчи омразата към него. Утре ще броим усмивките. :lol:

Върни се в “Черно море”