Селекция - лято 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев привлече участник на Европейското за юноши
Чудесно! Добре, че го взехте.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Одеве четох че преминал в Левски сега в Ботев 

Tommi написа:Чудесно! Добре, че го взехте.
Викаш добре, че се отървахте, а?

- El Commandante
Cooler написа:Важното е говедата да са прецакани.
Ааааабсолютно!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
DarkPsy написа:Tommi написа:Чудесно! Добре, че го взехте.
Да. Айде няма нужда ние да събираме такива с по 330 минути в изпадащи отбори. Те нашите момчета играха повече от тоя, за какво ни е.

Още вчера питах има ли обективна причина (примерно контузия), заради която е играл толкова малко, ама просто не е успял да се наложи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- 1912plovdiv
- Контакти:
Re: "Ботев" (Пловдив) пребори "Левски" за талант
zlato1234 написа:Че и този път ако се окаже най-скъпото 4-то място в историята на БГ футбола, Цецо ще трябва да преосмисля инвестицията.
Бастош, Генков, Туре, Мюлдер, Бру с по над 25 000 лв заплата на месец ... 5 място .... вън от ЕКТ .... не те ли е срам да говориш за най-скъпи места , динамовецо

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Кой беше този Дрянов и за какво се бори? За първи път чувам за него, а съм фен на българския футбол от години.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- El Commandante
fena написа:за какво се бори?
Не му харесва Коко Динев, щял да хвърля бомби на първата тренировка...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
fena написа:Кой беше този Дрянов и за какво се бори? За първи път чувам за него, а съм фен на българския футбол от години.
Нормално е за теб, все още живеете 10 години назад.
Ние от където се върнахме вие на там тичате

Tommi написа:DarkPsy написа:Tommi написа:Чудесно! Добре, че го взехте.
Да. Айде няма нужда ние да събираме такива с по 330 минути в изпадащи отбори. Те нашите момчета играха повече от тоя, за какво ни е.
Още вчера питах има ли обективна причина (примерно контузия), заради която е играл толкова малко, ама просто не е успял да се наложи.
Просто е един обикновен играч който не можа да се наложи в присъствието на чужденци от 14 дивизия на Франция,Португалия и тем подобни държави.
Успех във Ботев
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...