Само не Джонсън за Борини няма смисъл от такава размяна ... Поне за мен Джонсън не е класата която ни трябва пък и е на 27-28 години, а пък Фабио е по-млад с 4 години поне и заслужава шанс в Ливърпул след хубавия сезон който направи
Морено ще съм много разочарован ако не го вземем страшен футболист имаме и голям интерес към него, но там възможностите са 2 или по-скоро 1 Севиля иска повече пари 2-3-4-5 милиона, а Ливърпул не ги дава.....
Все пак не трябва да има още поводи за притеснение освен при Морено, защото си направихме 2 бързи трансфера единият перфектен поне за мен Ламбърт, а 2-рият ще чакам да вида как играя Чан, но имам някво усещане, че ще е перфектен и той

Надявам се след световното да се засилим и купим поне един класен играч + другите необходими трансфери, защото по-време на Световното трудно ще се правят сделки освен с играчи който не играят като Морено !
Не ме радва, че няма слухове никакви .......
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]