Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr158

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqr158 » 11 юни 2014 11:25

Бързат комунетата да сдадат властта и как няма да бързат. Инак трябва да спрат работата по Южен поток и един поток от пари, а служебното правителство няма правомощията да спре работата по руския газопровод. Печелят време хитреците, че инак куршум в тялото си е доста лошо бъдеще. Плюс, че имат дефецит от 3 млрд. лв. и наближаващото поскъпване на тока бързат да напуснат кораба.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2014 11:52

GOLEADOR написа:@dunavfc"
Дунаве,Сидеров си плати за предателството.Сега просто се забавлявам с изявите му.Но се учудвам на Орешарски.И трите партии които го поддържат в парламента му поискаха оставката,а той мълчи като пукал.Поне малко чест трябва да има и да си подаде оставката.Но не,седи и чака да му наредят какво да прави.Отврат!Плазмодий някакъв.Даже ме е гнус като пиша за него.

Ако не си разбрал, оставката е въпрос на технология и договорки при президента. Трябва и време за служебен кабинет. Стига с това сране по дифолт. А кой и каво е платил, ще видим наесен. Цялото това сране вдига на бойна нога червения електорат и периферия по начин, по който самите БСП не могат, ако ще да се съдерат. Но вие пак не виждате тези неща и после пак ще има изненадани и хленчещи посерковци по жълтите павета. Народът ще каже кой се е осрал и защо, не вие! Веднъж си позволихте да говорите от името му и претърпяхте унизителен провал. Втори път ще ви дойде вповече, но дерзайте!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юни 2014 12:00

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:@dunavfc"
Дунаве,Сидеров си плати за предателството.Сега просто се забавлявам с изявите му.Но се учудвам на Орешарски.И трите партии които го поддържат в парламента му поискаха оставката,а той мълчи като пукал.Поне малко чест трябва да има и да си подаде оставката.Но не,седи и чака да му наредят какво да прави.Отврат!Плазмодий някакъв.Даже ме е гнус като пиша за него.

Ако не си разбрал, оставката е въпрос на технология и договорки при президента. Трябва и време за служебен кабинет. Стига с това сране по дифолт. А кой и каво е платил, ще видим наесен. Цялото това сране вдига на бойна нога червения електорат и периферия по начин, по който самите БСП не могат, ако ще да се съдерат. Но вие пак не виждате тези неща и после пак ще има изненадани и хленчещи п******вци по жълтите павета. Народът ще каже кой се е осрал и защо, не вие! Веднъж си позволихте да говорите от името му и претърпяхте унизителен провал. Втори път ще ви дойде вповече, но дерзайте!

Станишев до сега е изгубил всички над 10 избори, на които се е явил. Кое точно те кара да смяташ, че следващия път ще е нещо различно? БСП очевидно започна да се люспи, всички от ръководството започнаха да дърпат килимчето към себе си. Колкото и жалко да е, очевидно ДПС ще е втора политическа сила на тези избори, а най-жалкото е, че Бареков ще се бори с БСП за третото място. Въобще, следващия парламент ще е чуден, но все пак май ще е по приличен. Бареков ще заеме мястото на Волен в ролята на клоуна, но пък вероятно ще влязат и АБВ и реформаторите. Тази шарения е колкото рискова, толкова и възможност за по-отговорна политика.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2014 12:02

ГЕРБ, бие навсякъде, където се появи, има президент, спечели всички, подчертавам , всички избори на които се явява от 2007 насам, кметове на най-големите градове в България са на ГЕРБ, е не мога да проумея, защо някой хора погребват и зачеркват партията....
Ако това е осиране и провал, не знам другите партии, какъв статус имат..
Да, аз също съм убеден,че ГЕРБ, няма да спечелят мнозинство, но как да управляват, след като БСП + ДПС са едно, а ГЕРБ, колкото и голяма партия да е , няма как да ги бие двете наведнъж...
Не ми пука, дали някога ГЕРБ ще управляват отново или ще бъдат вечна опозиция, аз искам само, никога да не се стига до коалиция с ДПС, Капута , Волен и други подобни изчадия. Коалиция с БСП е възможна,само ако има промени в левицата.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2014 12:17

vaskonti написа:Станишев до сега е изгубил всички над 10 избори, на които се е явил. Кое точно те кара да смяташ, че следващия път ще е нещо различно? БСП очевидно започна да се люспи, всички от ръководството започнаха да дърпат килимчето към себе си. Колкото и жалко да е, очевидно ДПС ще е втора политическа сила на тези избори, а най-жалкото е, че Бареков ще се бори с БСП за третото място. Въобще, следващия парламент ще е чуден, но все пак май ще е по приличен. Бареков ще заеме мястото на Волен в ролята на клоуна, но пък вероятно ще влязат и АБВ и реформаторите. Тази шарения е колкото рискова, толкова и възможност за по-отговорна политика.

Не съм казал, че ще победи. Не е и нужно. Станишев е глупак, но сменя предизборния щаб. Твърденията за БСП трета сила са пълна глупост. АБВ и РБ може да влязат, а може и да не влязат. Дори и да прехвърлим резултатите от последните избори върху ПИ, а това е най-лошият вариант за БСП и най-добрият за РБ и ГЕРБ, то последните са без шанс за кабинет. Но след тоталната мобилизация в червено, както и пълната при ДПС плюс 300 000 гласа от Турция, шансовете дори за повторение на тези резултати са илюзорни. Друг въпрос е, че тези резултати са доста подлъгващи, доколкото враговете на кабинета ГЕРБ и РБ мобилизираха почти всичките си сили, докато за БСП това не е така.Какво точно ще стане-не мога да гадая, но повтарям виждането си-с голяма вероятност може да се твърди, че новият премиер на България ще се казва Пламен Орешарски.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 юни 2014 12:46

sin4ec написа: новият премиер на България ще се казва Пламен Орешарски.

Един път да го кажеш - добре, ял си нещо развалено, случва се :lol: :lol: Ама то си става рецидив вече :mrgreen: :lol: Аз пък ти ГАРАНТИРАМ, че няма да е Орешака :!: А сметките ти за гласовете са просто смехотворни ... Интересно е с кого ще отиде Бюреков :? На мен ми прилича на южнопоточец :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юни 2014 13:01

sin4ec написа:
vaskonti написа:Станишев до сега е изгубил всички над 10 избори, на които се е явил. Кое точно те кара да смяташ, че следващия път ще е нещо различно? БСП очевидно започна да се люспи, всички от ръководството започнаха да дърпат килимчето към себе си. Колкото и жалко да е, очевидно ДПС ще е втора политическа сила на тези избори, а най-жалкото е, че Бареков ще се бори с БСП за третото място. Въобще, следващия парламент ще е чуден, но все пак май ще е по приличен. Бареков ще заеме мястото на Волен в ролята на клоуна, но пък вероятно ще влязат и АБВ и реформаторите. Тази шарения е колкото рискова, толкова и възможност за по-отговорна политика.

Не съм казал, че ще победи. Не е и нужно. Станишев е глупак, но сменя предизборния щаб. Твърденията за БСП трета сила са пълна глупост. АБВ и РБ може да влязат, а може и да не влязат. Дори и да прехвърлим резултатите от последните избори върху ПИ, а това е най-лошият вариант за БСП и най-добрият за РБ и ГЕРБ, то последните са без шанс за кабинет. Но след тоталната мобилизация в червено, както и пълната при ДПС плюс 300 000 гласа от Турция, шансовете дори за повторение на тези резултати са илюзорни. Друг въпрос е, че тези резултати са доста подлъгващи, доколкото враговете на кабинета ГЕРБ и РБ мобилизираха почти всичките си сили, докато за БСП това не е така.Какво точно ще стане-не мога да гадая, но повтарям виждането си-с голяма вероятност може да се твърди, че новият премиер на България ще се казва Пламен Орешарски.

Да, но не е ясно колко от тази мобилизация в червено няма да се отклони в посока АБВ, а дори и към Бареков, защото неговия популизъм на социална тематика е направо брутален, а масата не мисли много-много. В БСП започнаха процеси на делене, каквито не е имало май в цялата история на тая партия. Това неминуемо ще даде отражение. Просто в момента в БСП няма обединителна авторитетна фигура, а и на хоризонта не се вижда да се задава. Предизборния щаб също вече е компроментиран, много хора искат оставката на Дъбов, а Дъбов е последният от обкръжението на онзи Лилов, заради който БСП остана фактор след 1990г. Махне ли се Дъбов, край - ще се повтори съдбата на СДС.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2014 13:02

boabbb написа:
sin4ec написа: новият премиер на България ще се казва Пламен Орешарски.

Един път да го кажеш - добре, ял си нещо развалено, случва се :lol: :lol: Ама то си става рецидив вече :mrgreen: :lol: Аз пък ти ГАРАНТИРАМ, че няма да е Орешака :!: А сметките ти за гласовете са просто смехотворни ... Интересно е с кого ще отиде Бюреков :? На мен ми прилича на южнопоточец :lol:

Ти не можеш нищо да гарантираш, освен ходенето си до кенефа. Кое е смехотворно-ще определят резултатите от изборите, а не Сульо и Пульо.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2014 13:05

vaskonti написа:Да, но не е ясно колко от тази мобилизация в червено няма да се отклони в посока АБВ, а дори и към Бареков, защото неговия популизъм на социална тематика е направо брутален, а масата не мисли много-много. В БСП започнаха процеси на делене, каквито не е имало май в цялата история на тая партия. Това неминуемо ще даде отражение. Просто в момента в БСП няма обединителна авторитетна фигура, а и на хоризонта не се вижда да се задава. Предизборния щаб също вече е компроментиран, много хора искат оставката на Дъбов, а Дъбов е последният от обкръжението на онзи Лилов, заради който БСП остана фактор след 1990г. Махне ли се Дъбов, край - ще се повтори съдбата на СДС.

И в АБВ, и в ББЦ да идат-накрая пак ще дойдат, където трябва...Тази партия не зависи от един Дъбов или един Станишев. Това са си техни вътрешни проблеми-да си ги решават. Ти как мислиш, ако БСП+ДПС+ХХ сберат 125 депутата, кого ще предложат за премиер?

pomiqr158

Мнениеот pomiqr158 » 11 юни 2014 13:16

Относно Бареков, Волен, Молен и разни човекоподобни

В смутни времена хората не търсят най-мъдрите, а най-шумните.

Върни се в “Свободна зона”