Снайперист написа:honda написа:Това за краката е майтап , а иначе се съмнявам,че имаш правомощия да ни правиш ревизия.
Лично на никого не правим,на фирмите правим.
Колкото и да се плюем,когато става въпрос за бизнес или работа,там шега не трябва да има.
Форума за това е форум за да се поплюем,нищо лично обаче..
виж това:
Доган бе един най-яростните привърженици за отмяна на мярката спрямо Майкъл Чорни
как мислиш,има ли "топла" връзка ...между ДПС и левски

Разбира се - бизнеса си е бизнес,а футбола е една игра и нищо повече, аз поне не си вадя хлаба от нея и честно казано много бих се радвал, ако всичките мафиози бъдат изгонени от футбола ,независимо дали са от "Левски" , ЦСКА, "Литекс" Морето и т.н.
Иначе съм ти посочил фирмата за която работя, ако съставите акт на компанията-тя е достъчно богата да го плати. Аз лично си гледам ,моите работи.
Преди да се включиш в дискусията многократно сям посочвал ,че след 1990 по един или друг начин всички български отбори попаднаха под контрола на комунистическо -мафиотски структури и "Левски" не прави никакво изключение.
Искаме си да отговоря с "не" на въпроса ти,но няма да бъда докрай точен- че има някакви отношения има ,колко са топли не знам. Тези отношения на дълго и широко са коментирани от небезизвестния ГА,който съвсем случайно е служител на Ирен Кръстева и като такъв съм склонен да му вярвам-все пак е вътрешен човек.

. Иначе според може да се спори ,койе по-близо до ДПС- Батков или Титаните.
Иначе не знам колко може да се вярва на приказките ,че Доган е бил най-големия застъпник за Чорни, все пак единия е мохамеданин,а другия еврейн ,а всички знаем че между двете групи стоят непреодолими различия . И като човек,който е имал вземане -даване с евреи ,мога да кажа,че за тях вярата е над парите(колкото и странно да звучи). Но знае ли човек ,като се завъртят парите всичко може да стане.