Литекс привлече Омар Косоко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

El_Brujo

Re: Литекс привлече Омар Косоко

Мнениеот El_Brujo » 10 юни 2014 18:33

Добре, че изгонихме навреме въгларския помияр Мърльо, иначе ние щяхме да се набълбукаме с тоя псевдо-футболист :mrgreen:

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 10 юни 2014 18:36

ЦСКА да почерпят, това неземно дърво така се пънеше в топката, че на моменти си мислех, че гледам комедийно шоу... Жалко за Краси, който скоро ще разбере как се е нахендрил.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 юни 2014 18:48

j0rka7aa написа:Здраве да е, реши да избере парите, негов избор, колкото по малко са наемниците като него, толкова по-добре.

Ами всъщност той не избра повечето пари, а просто парите.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 10 юни 2014 18:52

Не се притеснявайте, като започне първенството, ще го намразите още повече :-)

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 10 юни 2014 19:59

zlato1234 написа:Честито! Дали това, не е провокирано от думите на Ганчев, че ще си търси парите от закупените акции на ЦСКА? Дори Косоко срещу пари/акции ми се вижда малко! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не е лешено от логика,само ме съмнява дали Гришато има акции примерно за 500 хил. лв,колкото евентуално струва този.Останалото минава без данъци,ДДС и такива кашерни глупости.Но не мисля.Евентуално можеше да се гледа като на инвестиция.Там имаше двама добри колумбийци,единия щеше да ни свърши добра работа.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 10 юни 2014 20:13

Балъков ще ни напълни с такива дето ще се чудим кога да ги шитнем. Поне да беше на пост на който да имаме нужда. Клошарко ни крило ни, център нападател :?

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 10 юни 2014 21:27

zlato1234 написа:
100eN4o написа:
zlato1234 написа:
Red Warrior написа:Зимата беше пред изхвърляне заради слаби резултати и се молеше на Стойчо да го остави. След подготовката обаче показа качества и сега се "отблагодари" като си би камшика. Много му здраве! Ще разбере каква е разликата между клуб като ЦСКА и Литекс. Нашите са си виновни, че не се научиха да подписват договори за 1 година с опция за продължаване.

Разбира се, че ще разбере разликата... Ще види разликата между редовна заплата и цял месец на боб чорба! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ехехехехехе забавееееен!! Ако случайно този 0,1% шанс Спортинг да ви осъди за 30 лн. евро, тогава кво правиме бе, а? Моля те, светни ме, че съм малко глупав и не се досещам? :) :)
Колкото до Косоко, прав му път! Като иска да играе в Литекс, да играе. Но да не очаква топло посрещане на Армията ;)

Да се беше светнал в конкретната тема... Нека да видим дали ще се стигне до съд и тогава ще те светна. Иначе трябва да се радвате, че оставате с едно дърво по-малко. С тоя бяхте всеки мач с 10 човека. :)

Абе получаваше му се играта, но е невероятно мързелив и още по-несериозен. Тук се крие и отговорът на въпроса защо ми е все едно. Иначе качества има, но при наличието на тези му две негативни качества и Лионел Меси да се казва няма никакво значение. ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 юни 2014 22:09

На Косоко му се даде втори шанс,той предпочете да се договаря с някакъв отбор от чужбина,явно там не са се получили нещата,а и от ЦСКА не го искат вече!Та,е отишъл в Литекс, там едва ли ще му дадат по-голяма заплата от нас,но това е единственият му шанс да си намери отбор.Освен това,ние си го знаем Косоко колко се влага,когато договорът не му изтича! Да ви е честит!! ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 юни 2014 01:59

100eN4o написа:
zlato1234 написа:
Red Warrior написа:Зимата беше пред изхвърляне заради слаби резултати и се молеше на Стойчо да го остави. След подготовката обаче показа качества и сега се "отблагодари" като си би камшика. Много му здраве! Ще разбере каква е разликата между клуб като ЦСКА и Литекс. Нашите са си виновни, че не се научиха да подписват договори за 1 година с опция за продължаване.

Разбира се, че ще разбере разликата... Ще види разликата между редовна заплата и цял месец на боб чорба! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ехехехехехе забавееееен!! Ако случайно този 0,1% шанс Спортинг да ви осъди за 30 лн. евро, тогава кво правиме бе, а? Моля те, светни ме, че съм малко глупав и не се досещам? :) :)
Колкото до Косоко, прав му път! Като иска да играе в Литекс, да играе. Но да не очаква топло посрещане на Армията ;)

И какво ще направите? Ще пуснете в ход маймунските звуци ли?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 11 юни 2014 22:16

Преди 1-2 месеца друго говорехте. И му се радвахте доста. Даже се пусна тук една анкета кой е най-класният чужденец в А група и голяма част от цесекарите посочихте Косоко. Сега обаче, слаб бил, мързелив, предател и т.н. Гроздето май е кисело, а? :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Литекс”