ПП.Направих нова тема за да може повече хора да видят,че има фентъзи за световното както и лига на гонг-а

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:о ти си направул супер, аз късно видях съобщението...![]()
![]()
иначе за играта цаката е да сберем колкото се може повече играчи, дето ще играят титуляри, за да имаме повече резерви дето да поправят издънилите си национали...аз съм набутал 3 ма иранци, дето уж са играли в контролите и 2 ма хондураси + Мболи и Бенталеб, дето са супер евтини![]()
![]()
тоя педал Мболи дали ще играе...?
TEDIMAR99 написа:kingofpop написа:о ти си направул супер, аз късно видях съобщението...![]()
![]()
иначе за играта цаката е да сберем колкото се може повече играчи, дето ще играят титуляри, за да имаме повече резерви дето да поправят издънилите си национали...аз съм набутал 3 ма иранци, дето уж са играли в контролите и 2 ма хондураси + Мболи и Бенталеб, дето са супер евтини
тоя педал Мболи дали ще играе...?
И аз в резервите Иранци,Алжирци по 1 милион макс 2,5Иначе уж напраих добър състав дано не са контузи някой
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Абе тоя кавал Демикелис дали ще играе...то май с Гарай ще са в центъра, тоя Фернандез от Наполи да не цъка той....и кой им е лев бек на Гаучусите тоя Рохо ли, че е ефитн![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта