Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 юни 2014 18:03

Laetitia написа:Божинов е просто момче, както всички имащи (или желаещи да имат) неговия лайфстайл.
За нас е важно да играе добре и да вкарва голове, за което му се плаща да е в Левски.
Ако го прави, чудесно, ако не - никой не е вечен.
Колкото до изказването на Гонзо, че се спира с честите треньорски смени, дано е така!
Идиотско е през няколко седмици да има нов треньор и да се променя постоянно климатът в съблекалнята.
Успех на сеньор Мурсия, дано скандираме името му!

За съжаление не решава той а комуниста с мустаците! И аз лично много се съмнявам този човек да остане повече от 3 или 4 месеца! Т.к. с наличният потенцял няма как да стане чудо и този отбор да започне да играе футбол и печели! И мустака веднага щe изгони Мурсия през главата на Гонзо, за да си спести тия 12 000 евро на месец! Комунистът кожата си мени, но нрава никога!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 юни 2014 18:21

Avanti_Ragazzi написа:За съжаление не решава той а комуниста с мустаците! И аз лично много се съмнявам този човек да остане повече от 3 или 4 месеца! Т.к. с наличният потенцял няма как да стане чудо и този отбор да започне да играе футбол и печели! И мустака веднага щe изгони Мурсия през главата на Гонзо, за да си спести тия 12 000 евро на месец! Комунистът кожата си мени, но нрава никога!
За ТКБ си прав, както и за останалите комуняги, но все се надявам, че този път Борат няма да се бърка толкова и ще остави Гонзо и треньора да работят на спокойствие.
Ако ли не, ще се потвърди за пореден път защо той е първопричината за всички простотии в Левски.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 09 юни 2014 18:25

Laetitia написа:
Avanti_Ragazzi написа:За съжаление не решава той а комуниста с мустаците! И аз лично много се съмнявам този човек да остане повече от 3 или 4 месеца! Т.к. с наличният потенцял няма как да стане чудо и този отбор да започне да играе футбол и печели! И мустака веднага щe изгони Мурсия през главата на Гонзо, за да си спести тия 12 000 евро на месец! Комунистът кожата си мени, но нрава никога!
За ТКБ си прав, както и за останалите комуняги, но все се надявам, че този път Борат няма да се бърка толкова и ще остави Гонзо и треньора да работят на спокойствие.
Ако ли не, ще се потвърди за пореден път защо той е първопричината за всички простотии в Левски.

То и той беше виновен за махането на Славиша,поне това каза Сираков.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 юни 2014 18:59

honda написа:
zlobul написа:Абе то и дембеле не излизаше , ама ..........

Основните неща ви се губят (при цялото ми уважение към вас) . Пак ще давате кредити на доверие ...пак ще чакате три години нещо да се промени и накрая пак същото.
Който иска да дава кредит на доверие на тара-гонзо и онзи незнайния тренер . Само едно ще кажа , кредита на довереие се печели , а не се дава даром , както правите вие (повечето). Тва е все едно да отидете да ви направят операция и вместо да ви изрежат апандисита да ви изрежат черния дроб и след това да отидете пак при същия лекар (гонзо). Аре няма нужда , Да беше си седял при моряците.

Едва ли има привърженик на Левски,който да е доволен от състоянието на любимия ни клуб. Но ,ако ще критикуване, след критиката е нормално и да се предложи нещо по-добро от настоящето.
Очаквам да предложиш по-добри играчи,треньори, СТД, собственик? ;)
Ако ще трябва да избираме между Т.Батков ,Д.Пеевски и Б.Манчев, аз лично бих избрал Т.Батков-най-малко компроментирания от тримата е, нищо че другите двама в момента разполагат с много по-сериозни възможности.

zlobul написа:1- Преди доста време го написах и сега пак ще го напиша . Лицето (чорбаря) ТКБ не е незаменим , просто има доста малоумници , които му се вързват на твърдението.

2- Господин Гонзо според моето скоромно мнение НЕ СТАВА , нито има интелект , нито умения за да ръководи клуб като Левски

3-Кредитът на доверие се ПЕЧЕЛИ , ане се дава ДАРОМ ! Убедихте се кво се слува когато обявим някого за месия без да го заслужава изобщо.

Лесно се критикува,трудно се казва нещо градивно. Човекът те попита 3 неща,ти не отговори на нито едно. Защо? Защото нямаш отговор. Защо? Защото фактите са такива,каквито са. За батков,когато и да се махне ще е късно и разбира се не е незаменим. За другите неща обаче хонда е прав
110 години любов!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юни 2014 19:10

Ами ако батков уволни испанеца без съгласието на Гонзо, Гонзо трябва да си подаде оставката и да каже, че батков го е излъгал и злоупотребил с него. Тогава синият гняв ще се отприщи и на мустака няма да му се вярва какво се случва.
Но ако покрие паткуф, ще си продължим по добре познатия начин.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2014 19:23

Не е управленски правилно да се дават такива твърди обещания и тук може да се отчете малка грешка на Гонзо. В бъдеще може много неща да се случат и подобни обещания не са никак полезни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 09 юни 2014 20:15

Долно уйно написа:
ralka_levskarka написа:
Долно уйно написа:Относно това, че Божинов се грижел за баща си и за това не ходел на тренировки по-тъпо оправдание не е ли можел да измисли?
Достатъчно е богат за да наеме хора да се грижат за него, а и кой отсъства от работа просто ей така?

Чудя се да кажа ли нещо заради, което ще бъда банната или не си струва заради теб?

Ралке, я кажи душице, как така се отсъства от работа когато ти скимне или спортистите могат да отсъстват по всяко време?

Божинов и днес,на първата тренировка е отсъствал,защото........бил на почивка в Дубай.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 юни 2014 20:43

Да, двамата с Мюлдер са, утре и аз се присъединявам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 09 юни 2014 20:57

Да, в Дубай са Божинов и Николета, има снимки в Инстаграм.
DMS LEVSKI на 17777

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 юни 2014 21:14

Ми нали му е дадена почивка с ден повече. И аз да имам толкова пари, и аз ще отида в Дубай. Вие още малко ще кажете и никъде да не ходи, дори, когато е в почивка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”