Градев - Левски чака решение на съда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

гражданин от село

Re: Градев - Левски чака решение на съда

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2014 23:51

Какво спорите,щом Градев се е заел,значи всичко ще бъде ток и жици. 8-)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 юни 2014 00:17

нЕкои хора тотално изтрещЕха. Отсега предричам една студена вода за спортинг и една чаша с топло жълто за розовите 8-)
110 години любов!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 юни 2014 00:25

Момци неслучайно има дисциплина спортно право, тъй като казусите при спортистите относно правото им на труд и техните спортни права са доста специфични и т.н., споделих и по-рано Левски е вероятно да се измъкне, но божинов едва ли, пък и наскоро ви глобиха заради финансов феърплей, така че от ФИФА на синия клуб ще гледат с едно на ум.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юни 2014 01:01

Какъв съд, к'ви 5 лева ?

Ние сме Левски.
Копче не могат да ни кажат.
Доказано - УЕФА и ФИФА са Сини. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2014 01:02

BadBoy написа:Момци неслучайно има дисциплина спортно право, тъй като казусите при спортистите относно правото им на труд и техните спортни права са доста специфични и т.н., споделих и по-рано Левски е вероятно да се измъкне, но божинов едва ли, пък и наскоро ви глобиха заради финансов феърплей, така че от ФИФА на синия клуб ще гледат с едно на ум.

Не знам в някое престижно учебно заведение по света да има така измишльотина Спортно право. :) То просто застъпва други области на правото.
А вътрешните разпоредби на организациите, в които членуват спортните клубове (примерно ФИФА) не могат да отменят действието на националните и наднационалните нормативни актове.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 юни 2014 01:22

Tommi написа:
BadBoy написа:Момци неслучайно има дисциплина спортно право, тъй като казусите при спортистите относно правото им на труд и техните спортни права са доста специфични и т.н., споделих и по-рано Левски е вероятно да се измъкне, но божинов едва ли, пък и наскоро ви глобиха заради финансов феърплей, така че от ФИФА на синия клуб ще гледат с едно на ум.

Не знам в някое престижно учебно заведение по света да има така измишльотина Спортно право. :) То просто застъпва други области на правото.

Предполагам няма да се затрудниш, тъй като е на английски http://www.lawstudies.com/Master-in-Int ... pain/ISDE/
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2014 01:43

BadBoy написа:
Tommi написа:

Предполагам няма да се затрудниш, тъй като е на английски http://www.lawstudies.com/Master-in-Int ... pain/ISDE/

Имах друго предвид под престижно учебно заведение. :) Не казвам, че не е добър този институт, може и да е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 юни 2014 08:31

Чета тук какви ли не коментари. Разбирам,че във форума е пълно със специалисти по международно спортно право,аз си мислех че такива в България има всичко на всичко трима,но явно съм се лъгал ;) .
Без да съм специалист ще се опитам да дам моето мнение:
Първо Божинов завежда дело срещу Спортинг ,че е неправомерно уволнен и да му се изплати определено обезщетение. Като ответна реакция Спортинг завежда дело срещу Божинов и респективно срещу Левски. Но исковете на Спортинг имат само смисъл ,ако загубят първото дело и възстановят Божинов на работа при тях, тогава исковете на Спортинг имат някакво основание. Ако няма дело заведено от Божинов то исковете на Спортинг са абсолютно несъстоятелни. Те нямат никакви права върху футболист,които са уволнили и формално нямат никакви права върху него,нещо което е потвърдено и от Португалската федерация с изпаращането на жълтата карта.
Казано по друг начин идеята е да окаже натиск върху Божинов да оттегли иска си срещу Спортинг или да се съгласи на споразумение. Има и още нещо ,докато тече делото срещу Божинов ,той става трудно продаваем и футболиста няма никакъв интерес от удължаване на делото и може да се съгласи да оттегли иска си.
В случай ,че Божинов спечели първото дело става доста по-сложно. Не е ясно какво ще реши ФИФА ,но в случай на негативно за Левски решение,то ще последва обжалване в граждански съд от страна на Левски,където на 99% Левски ще спечели. В момента в които е подписан договора с Божинов,той не е имал договор със Спортинг.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 09 юни 2014 08:43

Уволнен,.. отстранен, след 15 страници/от темата/ разбрах че няма разлика :? ! А пък аз кво си мислех... :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 юни 2014 09:06

Леле-леле, човек да не отскочи до морето и да не се изключи от нета и връзките със света :shock: Дела, туй-онуй :lol: Трябва да призная, че виждам известна логика в иска на Спортинг :roll: Аз останах с впечатление, че Божи се е отказал от парите от Спортинг и е подписал с Левски :? Да, ама той си води дела за абсолютно неправомерното му, според мен, уволнение от Спортинг. Имаше някакъв проблем с баща му ( мисля, онкологично заболяване :roll: ) и за това си беше останал за няколко дни, и те се възползвали ... Циганска им работа :evil: . Единственият случай да има такава е, ако иска на Божи блокира уволнението му и подписа с друг клуб в случая е нарушение на договорни отношения :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”