Пресата в Манчестър: Крайно време е сър Алекс да се поучи от

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Пресата в Манчестър: Крайно време е сър Алекс да се поучи от

Мнениеот crap » 20 ное 2009 14:04

Аз се чудя дали автора на материала си прави ташак, или наистина го мисли.
YA GUNNERS YA

plamarch
Контакти:

Мнениеот plamarch » 20 ное 2009 14:07

До този с "МЕДИЙТЕ".Абе говедо неграмотно,интересно ми е как си разбрал какво пише английската преса като не можеш да се оправяш с родният си език.Плати си на някой да ти преведе какво пише за Бербатов в сайта на Манчестър/ако въобще знаеш какво е сайт/Грозен ,завистлив тапанар

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 20 ное 2009 14:22

Това мнение на авторитетния английски журналист Джеймс Робсън от реномирания английски вестник "Манчестър евнинг нюз" окончателно разбива на пух и прах всички критиците на Мъри, желаещи да имаме отбор чужденец. След като и Сър Алекс има какво да научи от Мъри, то ние в момента имаме един от най- добрите треньори в световен мащаб :!:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 ное 2009 14:45

Е, има и няколко ненормалника, дето не схванаха хумора, та даже и един, според който в ника си да ти пише Левски е ненормално, но пък самия той е с ник на отбор, на който никога не е стъпвал на мач даже :mrgreen:

Но, като цяло темата е свежа, а мнението на злостара - култово :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Крап, що е тва на аватара бре?

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 20 ное 2009 14:59

tprodanov написа:Е, има и няколко ненормалника, дето не схванаха хумора, та даже и един, според който в ника си да ти пише Левски е ненормално, но пък самия той е с ник на отбор, на който никога не е стъпвал на мач даже :mrgreen:

Но, като цяло темата е свежа, а мнението на злостара - култово :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Предполагам, че става въпрос за мен и ще взема да ти отговоря, стъпвал съм не на един, а на три мача на отбора от ника ми /просто само на толкова съм имал възможност/, въпреки че не виждам какво общо има това....а и как ти хрумна че темата била "свежа"...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 ное 2009 15:30

Ами статията очевидно е писана под действието на сериозни наркотици. Взимането й насериозно говори за нестабилност. А иначе и аз не видях какво общо има ника на пича, който ти коментира и несъгласието ти с отговора му. Може би искаш да обобщиш левскарите по някакъв начин, интересно ми е?

А по темата - чакам САФ да дойде на курс при Мъри в Хасковската Треньорска Школа :mrgreen:

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 20 ное 2009 15:35

tprodanov написа:Ами статията очевидно е писана под действието на сериозни наркотици. Взимането й насериозно говори за нестабилност. А иначе и аз не видях какво общо има ника на пича, който ти коментира и несъгласието ти с отговора му. Може би искаш да обобщиш левскарите по някакъв начин, интересно ми е?

А по темата - чакам САФ да дойде на курс при Мъри в Хасковската Треньорска Школа :mrgreen:

За шегата всички разбрахме и аз лично съм съгласен, въпроса беше за ...............
levski55 написа:
най-добре ще е въобще да го изгонят от отбора и в скоро време това ще стане,защото го ракриха че освен на Бурунди и сборен отбор на племето Зулу на други не може да вкара гол.такива като него с лопата да ги ринеш.манчестър сериозно се прекара с този и сега търси възможност да го изшътка.това най-късно ще стане до месец поне така пишат медийте в Англия
А колкото до обобщаването... имам толкова много и то добри приятели-левскари, че чак ме е яд на себе си.... но не съжалявам и не обобщавам, беше лично насочено.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 20 ное 2009 17:10

МЕЦИ написа:"......Три гола в последните 7 мача за "червените дяволи" е прилично постижение, но факт е, че Бербатов все още не е достигнал до максимума на силите си в тима. И ако сър Алекс Фъргюсън иска да превърне Бербатов в играч от най-висока класа, той може да потърси съвет от селекционера на България Станимир Стоилов, който вече откри тайната за получаването на най-доброто от "загадъчния" нападател."

:lol: :lol: :lol: :lol: Това ме развесели много.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 20 ное 2009 19:25

tprodanov написа:Е, има и няколко ненормалника, дето не схванаха хумора, та даже и един, според който в ника си да ти пише Левски е ненормално, но пък самия той е с ник на отбор, на който никога не е стъпвал на мач даже :mrgreen:

[offtopic]Проданов, това е от Брейндед.. едно бебе зомби, така утрепа една ахахах.[/offtopic]
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 20 ное 2009 20:54

Мъри - помощник на САФ в Юнайтед :lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,