Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България
не щего види,когато им гостуваме
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
ultrasloko_sf написа:иначе помня един финал за купата преди повече от 10 години и тогава ли христолов ви наеба или някой друг?!
Пич, дошъл си само за да дразниш, а не да водиш диалог, а не си виждаш "насрания задник"! Имате финанси, имате отбор, а нямате публика и резултати! Това с разделението на хората в София на Левски и ЦСКА го разправяй на някой малък сополанко, който и понятие си няма от футбол в България. От 80-те насам вие публика нямате и няма и да имате, защото сте една маргинална футболна структура, която се крепи на парите на Гигов в момента, а преди на държавата/партията! Няма как да ме убедиш, че сте имали публика, но сте я загубили някак си. И в Пловдив имаше, и още има миграция на хора от други населени места, но от 1912 г. отбора винаги е имал най- многобройната публика в този град, продължава да я има и това няма да се промени. Така че, ще ме извиняваш за френския, но с титлата "най- големи путки" / обърни внимание, че когато използваш думичката "най", то след нея винаги следва този пунктоационен знак "-"/ можеш да се обърнеш към вашата публика, която се състои от два файтона хора!
- Тракиец 1912
- Контакти:
ultrasloko_sf написа:локомотив винаги е бил сред най добрите и уважавани отбори в бг.имал е и голяма публика не по малка от ваща,но популизацията на левски и цска особено в последните 20 години е огромна и затова в момента локо и славия са на тоя хал.,питам се дали ако ботев беше софийски а не пловдивски отбор ще има толкова публика!?
Хаха, ама ти си вярваш ли бе, човек... КОГА СТЕ ИМАЛИ ПУБЛИКА КОЛКОТО НАШАТА ? Статистика чакам? Ние сме събирали 60-70 хиляди, а ВИЕ кога сте ги събирали???
Да, ама НЕ... Ботев е Пловдивски отбор и има огромна и невероятна публика, а ВИЕ имате 10 човека... моля те, не премълчавай, колко сте жалки и смешни...
ultrasloko_sf написа:католико аз казах че преди ви уважавах ама откакто бойкотирахте дербито ми станахте много смешни и се оказахте като най големите путки в бг
Най ми е смешно когато някой започне да нарича Ботев католици

Нещо, което почти ме засяга. Предвид, че на латински "католик" означава световен, мисля, че си прав да ни наричах така. Публиката на Ботев съотнесена към вашата в крайна сметка е като на световен гранд.

Но и това нейсе. Наричам ви случаен отбор по друга причина. Помня добре най-великите ви години и си мисля, че ако не бяхте "случайни", 20 години след тези успехи нямаше да сте трима на трибуните.
Отбор поддържан изкуствено от хобито на един човек е случаен. Случаен е такъв отбор, който не е роден от истинска необходимост и не е поддържан от любовта на голяма група хора - истинските фенове. Случаен е и отбор, който ако се разпадне, ще изчезне само от статистиката. В случая не сте само вие такива, но Локо софия и Литекс са най-ярките примери за това.
Колкото до това, че си от София, че и баба ти била софиянка, че и двамата ти дядовци ... Драги ми жителю на Столица, градът, който населяваш е по-подходящо да бъде наречен Сто-гъза, отколкото Сто-лица. ..., а това, че живееш в Модерно предградие /бил ли си там?/, Надежда/там сигурно ходиш/, Малашевци, Банишора /център един вид/, Овча Купел

Хайде със здраве и вместо да се ядеш с нас във форума, отиди и намери един съмишленик за локомотивската си кауза. Така ще си много по-полезен за отбора си и ще покажеш наистина гражданско поведение.
П.С. Случаен отбор не означава слаб отбор така, че не давай повече примери от историята. Повечето ги знам по-добре и от теб.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
-
- Контакти:
ЕДНА МАРШРУТКА ФЕНОВЕ ЩЕ ИМАТЕ ПАК КВО СЕ НАПЬВАШ ?!? МОЩНО В СОФИЯ ПОНЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ КАКВО Е ПУБЛИКА ПА ЗА ДРУГОТО ЩЕ МЕЧТАЕМ ... КАНАРИ НАПРЕЕЕД ! ! !
и не 1000 а 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- PLOVDIV PEE 1912
AБЕ КВО КОМЕНТИРАМЕ ИЗОБЩО???!?!?!?ОТИВАМЕ,ЗАЛИВАМЕ ИЛИЯНЦИ,БИЕМ КИТАЙЦИТЕ И СЕ ПРИБИРАМЕ В ПЛОВДИВ!
13,30 е възможно най-доброто време за футбол. 

-
- Контакти:
ogg написа:ultrasloko_sf написа:католико аз казах че преди ви уважавах ама откакто бойкотирахте дербито ми станахте много смешни и се оказахте като най големите путки в бг
Абе за тоя мангал БАН няма ли?
Абе по-голяма ***** от теб няма!!! Кур за теб и жалкото ти отборче (иди малко да прочетеш букварчето и буквите, че май си ги изпуснал! (Ултрас_ЛокоСф), знам ви какви сте ултраси пълни деца сте всичките ...
Бе нещо много сте се нахъсали... Дайте го малко по-кротко. То човек ако ви слуша, от утре почвате да газите наред и ще се спрете чак след като размажете Барселона(примерно) с 5:0 на финала на ШЛ...
Доколкото има логика във футбола(а одавна съм се убедил, че такава няма), би трябвало да ви бием, но в крайна сметка-нищо не се знае. Все пак моята прогноза е 1, а за точен резултат 2:1 или 3:1.
П.С. Neo M , да кажеш, че ЛОКО е бил отбор на партията е малко...недомислено. Поинтересувай се какво се е случвало в миналото(особено 1969-1971г.).
П.П.С. Ki Cho , твоето пъ твърдение, че сме "случаен отбор" е меко казано смешно... Да не би Гигов да е президент на ЛОКО от 80 години, че успехите ни да се дължат на него(щом твърдиш, че си запознат, би трябвало да си наясно, че откакто той ни е президент, освен някокото бронзови и сребърни медали имаме само една купа на България(какво съвпадение-с/у Ботев)... Всичко останало е преди и да му мине мисълта да се занимава с нас(предполагам, че знаеш, че е славист)... Колкото до публиката-факт е, че на стадиона ходят малко хора, но повярвай ми, всъщност локомотивците далеч не сме толкова малко, колкото явно си мислиш...
Доколкото има логика във футбола(а одавна съм се убедил, че такава няма), би трябвало да ви бием, но в крайна сметка-нищо не се знае. Все пак моята прогноза е 1, а за точен резултат 2:1 или 3:1.
П.С. Neo M , да кажеш, че ЛОКО е бил отбор на партията е малко...недомислено. Поинтересувай се какво се е случвало в миналото(особено 1969-1971г.).
П.П.С. Ki Cho , твоето пъ твърдение, че сме "случаен отбор" е меко казано смешно... Да не би Гигов да е президент на ЛОКО от 80 години, че успехите ни да се дължат на него(щом твърдиш, че си запознат, би трябвало да си наясно, че откакто той ни е президент, освен някокото бронзови и сребърни медали имаме само една купа на България(какво съвпадение-с/у Ботев)... Всичко останало е преди и да му мине мисълта да се занимава с нас(предполагам, че знаеш, че е славист)... Колкото до публиката-факт е, че на стадиона ходят малко хора, но повярвай ми, всъщност локомотивците далеч не сме толкова малко, колкото явно си мислиш...
-
- Контакти:
Lyubaka01 написа:Бе нещо много сте се нахъсали... Дайте го малко по-кротко. То човек ако ви слуша, от утре почвате да газите наред и ще се спрете чак след като размажете Барселона(примерно) с 5:0 на финала на ШЛ...
Извинявай от името на вси4ки вие наистина сте много просто ние сме такива неможем да броим