Кой отбор,ще подкрепяте на световното ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Re: Кой отбор,ще подкрепяте на световното ?
Бразилците ги смятат за фаворити ама с тая игра .. Те и съдиите ще ги бутат де няма начин.Един финал Германия - Белгия си пожелавам аз. 

Скуадра Адзура много ясно.Иначе стискам палци Белгия,Швейцария и Босна да стигнат далече,симпатични отбори са ми 1вите 2 ,а искам да има и изненада от Балканския п-ов ,затове ще викаме и за Босна,защото се си мисля ,че Мексико ще изхвърли Хърватия ,а да чакам на Гърция да направи нещо
.

- m.unaited forever
- Контакти:
Англия
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
Русия и Германия.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Англия, САЩ, Босна. 

- dreben23
- Контакти:
Италия и Аржентина, никога не съм ги заменял за нищо на света!
Хърватите също ми харесват винаги, малко за Англия, че няма кой да ги подкрепи иначе
, малко за Колумбия и малко за Алжир, харесаха ми нещо как се изгавриха с Армения само за едно полувреме.
Уругвай са много силни и не се нуждаят от подкрепата ми този път, аз много силни рядко подкрепям.

Хърватите също ми харесват винаги, малко за Англия, че няма кой да ги подкрепи иначе

Уругвай са много силни и не се нуждаят от подкрепата ми този път, аз много силни рядко подкрепям.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Уругвай.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Ще стискам палци за Бундестима. 

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
По принцип съм за Италия...знаете - Италия и всички останали
Най-звездния отбор, обаче е този на Аржентина:Сабалета, Демикелис, Масчерано, Гаго, Лионел Меси, ди Мария, Родриго Паласио, Игуаин, Агуеро, Лавеци и т.н.
Тия имат една единайсеторка само от световно известни футболисти затова очаквам от Аржентина - финал.
Иначе един финал Германия-Аржентина ще е много зрелищен!
Бомбата, обаче очаквам да хвърли Белгия...и тия къв отбор извадиха и те: Куртоа, Компани, Вермален,Фелаини, Муса Дембеле, Аднан Янузай, Лукаку, Еден Азар и др
Белгийците ги виждам на полуфинал.
Бразилия ще разочарова...тоя Сколари, майна...къде са Роналдиньо и Кака?
То само тях да не взе...бразилците тренера ще ги провали, да не говорим, че без Неймар са гола вода.
Тоя щиглец два пъти, като го ритнат по кокилите и е вън.

Най-звездния отбор, обаче е този на Аржентина:Сабалета, Демикелис, Масчерано, Гаго, Лионел Меси, ди Мария, Родриго Паласио, Игуаин, Агуеро, Лавеци и т.н.
Тия имат една единайсеторка само от световно известни футболисти затова очаквам от Аржентина - финал.
Иначе един финал Германия-Аржентина ще е много зрелищен!
Бомбата, обаче очаквам да хвърли Белгия...и тия къв отбор извадиха и те: Куртоа, Компани, Вермален,Фелаини, Муса Дембеле, Аднан Янузай, Лукаку, Еден Азар и др
Белгийците ги виждам на полуфинал.
Бразилия ще разочарова...тоя Сколари, майна...къде са Роналдиньо и Кака?
То само тях да не взе...бразилците тренера ще ги провали, да не говорим, че без Неймар са гола вода.
Тоя щиглец два пъти, като го ритнат по кокилите и е вън.