20 години по-късно сме на същото положение
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 20 години по-късно сме на същото положение
Само глупаците не биха могли да го предвидят. Колкото трябва да си прост, за да вярваш, че ще се промени нещо към по-добро в тази държавица 
CTAHKO написа:meteorit написа:В общи линии всичко е срещу България - комунисти, демократи, САЩ, Турция, ЕС и на ПЪРВО място наивността и простотията на "българите". Неслучайно у нас най-много се слуша "музика" като на тоя индивид, Валдес.
Валдес е виновен за всичко
Валдес е виновен ! През 90-те той изпя еретичното: "И ловец съм и рибар съм, на закона мамата евал съм !"
Това разврати българския народ и го научи да не уважава законите. Затова сега сме толкова зле.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: 20 години по-късно сме на същото положение
Напротив по-зле сме.Комунистите съсипаха всичко с кризата от 1996-1997г.В селото на баба ми преди кризата от 1996г имаше три механи,две дискотеки и поне 10 кафенета.Всеки петък и събота всички бяха пълни докрай.И инфлацията тогава изяде спестяванията на българите.Сега в селото има само едно кафене.
20 години по-късно сме си същите, защото гласуваме за крадливите БСП и ДПС
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
mirodes написа:Напротив по-зле сме.Комунистите съсипаха всичко с кризата от 1996-1997г.В селото на баба ми преди кризата от 1996г имаше три механи,две дискотеки и поне 10 кафенета.Всеки петък и събота всички бяха пълни докрай.И инфлацията тогава изяде спестяванията на българите.Сега в селото има само едно кафене.
- Kevin Grosskreutz
Валдес е един от многото чалга певци , които развратиха нацията ни и я докараха до тотален нихилизъм и тотално незачитане на българските ценности!