Сърбите биха в два мача третия отбор на Русия, не са кой знае какво,
въпроса е, че и ние не сме във форма, но какво да кажем за Бразилия току що падат от Иран 0:3.
СЛ: България - Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: България - Сърбия
Наясно съм, че ще бъда разкъсан във форума, но:
До две, най-късно до три години, мъжкият ни волейбол ще стигне до нивото на баскетбола ни. Казвам го със съжаление!
До две, най-късно до три години, мъжкият ни волейбол ще стигне до нивото на баскетбола ни. Казвам го със съжаление!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

Те бразилците и те не бяха с титулярите май май .
rodman написа:Наясно съм, че ще бъда разкъсан във форума, но:
За жалост си напълно прав .
Този отбор няма никаква класа, а отдолу също не идва нещо кой знае какво.
Но всичко това е нормално, каквато ни държавата в последните 25г такъв ни е и спорта.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Волейболът върви към закриване. Съсипват първенството, излизат малко качествени играчи и те така...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Айде, пак закриваме. Ами да прекратяваме мача тогава.
Хиляди години на хората им е било леко като в рая и са живели абсолютно безпроблемно, пък сега колко сме зле... направо да си теглим куршума, значи.
Хиляди години на хората им е било леко като в рая и са живели абсолютно безпроблемно, пък сега колко сме зле... направо да си теглим куршума, значи.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Изглеждаме като аутсайдери срещу надъхания млад отбор на сърбия.
За момента големия длъжник е Соколов, два поредни сервиса не може да направи и никаква техника само помпене.
Отдавна не сме били толкова зле, а и нямаме никакви резерви.
За момента големия длъжник е Соколов, два поредни сервиса не може да направи и никаква техника само помпене.
Отдавна не сме били толкова зле, а и нямаме никакви резерви.
Това със закриването е пълна тъпотия. Това го разправяте от две години сигурно и все сме в топ 4 на всяко състезание. Ако това за вас е разпад. Сърбите какво да кажат и те с това не иде нищо отдолу. Долната ни възраст юноши бият сръбските юноши, където ги хванат. Проверете резултатите. Ако при нас не идва нищо от долу, то другите по света освен Русия и Бразилия не знам какво трябва да кажат. Аман от мрънкачи и черногледци.
Последна промяна от dido1302 на 07 юни 2014 21:13, променено общо 1 път.
dido1302 написа:Това със закриването е пълна тъпотия. Това го разправяте от две години сигурно и все сме в топ 4 на всяко състезание. Ако това за вас е разпад. Сърбите какво да кажат и те с това не иде нищо отдолу. Долната ни възраст юноши бият сръбските юноши, където ги хванат. Проверете резултатите. Ако при нас не идва нищо от долу, то другите по света освен Русия и Бразилия не знам каква трябва да кажат. Аман от мрънкачи и черногледци.
То това са младежите на сърбия не гледаш ли колко са годишни, те си свършиха работата и вече смениха поколенията.
Все пак това не са нашите възможности, можем много повече аз не бих ги отписал.
То това са младежите на сърбия не гледаш ли колко са годишни, те си свършиха работата и вече смениха поколенията.Все пак това не са нашите възможности, можем много повече аз не бих ги отписал.
Ами аз знам само, че на последните три турнира по-долните ни възрасти окъпаха сърбите. Не знам кой има бъдеще и кой няма. Те сменили поколението, а ние не сме ли ? Като сменяме ние и ги бием да не говориш друго.