Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Red Warrior » 07 юни 2014 14:44

dreben23 написа:
Red Warrior написа:Няма новини за ЦСКА и журналята се чудят какво да си изсМУЧАТ от пръстите. Добре, че утре почваме подготовката та да се кротнат. :lol:

Е, това не трябва да те успокоява, очаквам от утре да почнат да говорят, че нямаме пари за лагери. :lol:

Голяма журналистическа мъка настана. ЦСКА не е пред закриване, лиценз има, селекция има според възможностите ни в момента, но не им се снася информация отвътре, треьора ни е на мястото си, пари не се дават на журналя и вестници за активни мероприятия....а бе мъка. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юни 2014 16:05

Red Warrior написа:
dreben23 написа:
Red Warrior написа:Няма новини за ЦСКА и журналята се чудят какво да си изсМУЧАТ от пръстите. Добре, че утре почваме подготовката та да се кротнат. :lol:

Е, това не трябва да те успокоява, очаквам от утре да почнат да говорят, че нямаме пари за лагери. :lol:

Голяма журналистическа мъка настана. ЦСКА не е пред закриване, лиценз има, селекция има според възможностите ни в момента, но не им се снася информация отвътре, треьора ни е на мястото си, пари не се дават на журналя и вестници за активни мероприятия....а бе мъка. :mrgreen:

Дали за това в „Меридиан мач“,пише ,че не са взимали заплати от април и днес картите на играчите и треньорите са били празни и т.н. и т.н. и това,точно преди началото на подготовката :( :?:А при кухорогите всичко било на „пушка“ и барабар с новия тренер идвал за гл.методист на ДЮШ и некъв супертактически гений от Каталуния :shock:
Последна промяна от Red joker на 07 юни 2014 18:24, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2014 16:57

Red Warrior написа:
blue avalanche написа:
Red Warrior написа:Както вече писах - много хора ще казват, че взимаме стари футболисти, но не предлагат кои млади, класни футболисти да вземем без пари. Камбуров и Маркиньос са двама от тримата голмайстори на изминалото първенство. Познават обстановката, няма да бягат като Косоко след като сме му спасили кариерата и т.н. Ако някой иска млади футболисти, които не могат да си спират топката да си ги взима вкъщи, но не и да ми играят за ЦСКА. Когато са готови да играят за ЦСКА - да заповядат. Аз ще съм най-щастливият от това.

Какво значи "няма да избягат"???Ще се пенсионират в ЦСКА?
Не че и двамата не са "бягали" вече от ЦСКА...

Не че нещо, но мен в синия форум ме трият яката, а теб и другите сини човечета ви оставят да си пишете на воля. После ние сме били комунисти, а вие демократи... :lol: Исках да кажа, че ще покажат по-голямо уважение към ЦСКА, а не като Косоко, който се молеше зимата да му дадем още един шанс. За това дали сме гонили Маркиньос и Камбуров вече ти отговориха. Мен лично за Марто най ме е яд, че лекето Радуканов не му даде шанс за изява.

Не че нещо,но те трият не защото пишеш в синия форум,а защото пишеш простотии...
Писах-избягали!Не-изгонени...
Откога футболист,напуснал ЦСКА се води "избягал"?Или никой няма право да си тръгва от Армията просто така...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 юни 2014 17:54

Не съм писал по-големи глупости от няколкото сини влъхви, които постоянно "предричате" нашето бъдеще.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 юни 2014 21:26

http://www.transfermarkt.co.uk/andrew-b ... eler/45111 - 28год., 10мача, 9 гола, свободен агент, хърватско гр.
http://www.transfermarkt.co.uk/sasa-kaj ... eler/28594 - 29год., 21 мача, 11 гола, свободен агент, сръбско гр.
Дали чичо Ло няма да ни прати тежката артилерия на Саут Чайна? :roll: :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2014 21:40

Тези не са ли младички за нас,нямат и 30г.?Иначе в този скучен ден без нито едно ново предложение и те стават. :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 юни 2014 21:46

гражданин от село написа:Тези не са ли младички за нас,нямат и 30г.?Иначе в този скучен ден без нито едно ново предложение и те стават. :)

Дано утре на брифинга Стойчо разкрие малко повече. Убеден съм, че няма да минем само с Камбуров като централен нападател. Ще има нов трансфер, а защо не два. Събират ни се много мачове и трябва, когато един почива на негово място да имаме прилична алтернатива.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2014 21:56

И според мен ще има още един "класически" централен като Камбуров.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 юни 2014 00:41

Венци Христов. :P

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 юни 2014 11:09

Red Warrior написа:Венци Христов. :P

Тоя вече като му чуя името и ми се вдига кръвното... Делев-менекенчето е вкарал повече голове от него - бах тоз централен нападател.

Върни се в “Архив”