Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2014 12:00

CTAHKO написа:Тези ли говореха за авторитарно управление на Путин в Русия, за демокрация и човешки права 8-)

Ами прави са за Русия. :lol:

Това, че самите САЩ са си тоталитарни, по-никакъв начин не означава, че Русия са по-добрите. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юни 2014 12:22

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Тези ли говореха за авторитарно управление на Путин в Русия, за демокрация и човешки права 8-)

Ами прави са за Русия. :lol:

Това, че самите САЩ са си тоталитарни, по-никакъв начин не означава, че Русия са по-добрите. ;)

Разбира се че Русия са по-добрите ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2014 12:55

CTAHKO написа:Разбира се че Русия са по-добрите ;)

Абе не знам, за мен изборът е да те блъсне Ауди, или БМВ, същата работа. :lol:

Помним преди години, отново при управлението на Путин, как бяха разтуряни митинги на опозицията - директно с баретите.
Но това беше още докато опозицията в Русия мърдаше, след подобно отношение на Путин и Ко срещу нея, сега просто в Русия няма опозиция.

Така че, "американците" има доста да учат от руснаците, поне що-се отнася до "отношение" към човешката особа. :mrgreen:

Пък и, ако към момента бяхме под руска опека, надали щяхме да имаме възможности да критикуваме Русия.
Просто изгаряш, ако го направиш.
В САЩ поне, все още не са започнали терора над инакомислещите.

P.S.

Писал съм в руски форуми, няма предупреждение, няма нищо, мнението и акаунта ти изчезват моментално, щом бъдат видяни от мод.
Иде реч за мнения тип - "Путин не се справя добре в създалата се обстановка". ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юни 2014 13:10

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Разбира се че Русия са по-добрите ;)

Абе не знам, за мен изборът е да те блъсне Ауди, или БМВ, същата работа. :lol:

Помним преди години, отново при управлението на Путин, как бяха разтуряни митинги на опозицията - директно с баретите.
Но това беше още докато опозицията в Русия мърдаше, след подобно отношение на Путин и Ко срещу нея, сега просто в Русия няма опозиция.

Така че, "американците" има доста да учат от руснаците, поне що-се отнася до "отношение" към човешката особа. :mrgreen:

Пък и, ако към момента бяхме под руска опека, надали щяхме да имаме възможности да критикуваме Русия.
Просто изгаряш, ако го направиш.
В САЩ поне, все още не са започнали терора над инакомислещите.

P.S.

Писал съм в руски форуми, няма предупреждение, няма нищо, мнението и акаунта ти изчезват моментално, щом бъдат видяни от мод.
Иде реч за мнения тип - "Путин не се справя добре в създалата се обстановка". ;)

Абе и ние помним как "демократично" и с молби се потушаваха демонстрации и митинги на Уолстрийт и как се отразяваха от еврейчетата едните протести и как другите ;)

П.П. Хакде сега пробвай същото и в американски форум с Обама или някой друг американски президент. Даже няма и да те баннат, директно са ти в компютъра и си прикачен към системата им за следене 8-) Ама важното е, че е по-демократично :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 юни 2014 14:14

Не обвинявайте Бари Саеторо,че прави диктатура, той има нобелова награда за мир все пак, невъзможно е да прави нещо лошо на мирните хора :) Все пак наградата му е дадена, защото е дал надежда за по-добро бъдеще на света :mrgreen:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юни 2014 14:30

CTAHKO написа:Абе и ние помним как "демократично" и с молби се потушаваха демонстрации и митинги на Уолстрийт и как се отразяваха от еврейчетата едните протести и как другите ;)

+1
П.П. Хакде сега пробвай същото и в американски форум с Обама или някой друг американски президент. Даже няма и да те баннат, директно са ти в компютъра и си прикачен към системата им за следене 8-) Ама важното е, че е по-демократично :lol:

:) :) Точно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2014 16:29

CTAHKO написа:Абе и ние помним как "демократично" и с молби се потушаваха демонстрации и митинги на Уолстрийт и как се отразяваха от еврейчетата едните протести и как другите ;)

Няма никакво значение кой-как ги прави нещата.
Важен е крайният резултат.

А той е такъв, че когато се говори за гадостите на САЩ, задължително в изречението трябва да присъства и Русия.
Скачени съдове са, не могат един без друг. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2014 16:35

CTAHKO написа:П.П. Хакде сега пробвай същото и в американски форум с Обама или някой друг американски президент. Даже няма и да те баннат, директно са ти в компютъра и си прикачен към системата им за следене 8-) Ама важното е, че е по-демократично :lol:

Джентълмени, к'во ? :lol:
Не те убиват веднага, просто те набелязват ... :mrgreen:

Точно това имам на предвид, когато писах преди няколко дни, че САЩ трябва да бие Русия, за да може Русия да тръгне по път, който действително ще бъде полезен за конкурентите на "Янките".
Сложна ми е логиката, но със САЩ ще се справим по-лесно, точно защото са по-дългите стратегии.
Набелязване, следене, уличаване... И чак тогава - унищожение.

Докато руснаците са раз-два, и край.
Точно за това Русия не бива да е на върха на хранителната верига.

Знам, че се притесняваш от евреите... Но малцина от тях са опасни.
По-голямата част ще влязат в правият път, писано е. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юни 2014 16:53

САЩ са вече история, ама още не са го осъзнали 8-) Неизбежно е. Оста вече е изместена и това е добре :) Много скоро ще си спомнят с носталгия за времето, когато бяха господстваща сила :) Само се надявам ако има по-сериозен военен конфликт (а това е неизбежно), той да е на тяхна територия, за да изпитат ужасите на войната и да усетят върху собствения си гръб това което са причинявали на десетки държави и невинни хора по целия свят 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юни 2014 17:00

CTAHKO написа:САЩ са вече история, ама още не са го осъзнали 8-)

Абе опасявам се, че не са.

Ако си виждат края, ще тикнат света в невъобразим хаос.
Такъв, че ВСВ ще ни се стори като игра на стражари и апаши. :|

Имат някакъв план, но към момента не съм сигурен само, дали ние ( ЕС ) ... Или Русия ще засегне. ;)

Но предполагам, с оглед на това колко интензивно се развиват нещата в последно време, съвсем скоро... Някъде в рамките на година-две, ще разберем.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”