Красимир Балъков - треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

granorana
Контакти:

Re: Официално: Балъков е новият треньор на Литекс

Мнениеот granorana » 03 юни 2014 16:14

Много се развам за този избор, добре че Гришата заложи на млад човек ):

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 юни 2014 15:48

Желая успех на Балъков във Ловеч.Ще му е нужно цялото търпение и качества да се задържи там.Трудно се работи във превърналият се във скъперник Ганчев.Това че му загиват бизнесите трябва да му е лампа да се оттегли а не да си го изкарва на треньори и играчи....

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 юни 2014 23:40

Загива ти мозъка невзрачен :-)

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 06 юни 2014 09:20

Вълчан написа:Желая успех на Балъков във Ловеч.Ще му е нужно цялото търпение и качества да се задържи там.Трудно се работи във превърналият се във скъперник Ганчев.Това че му загиват бизнесите трябва да му е лампа да се оттегли а не да си го изкарва на треньори и играчи....

Почти всичко е прехвърлено на Дани а Гришата от малък го водеше на стадиона - и каквото и да загине Литекс ще го има не се опитвай да правиш такава интрига в нашия отбор няма да ти се получи :lol: :roll: - пробвай някой друг отбор.....

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 юни 2014 20:51

Не правя интриги....няма пред кого.Литекс има 20-30 фена на кръст.Просто ми е кофти че след няколко месеца ще изгоните Балъков..или по точно тои ще си тръгне заради нежеланието на ръководството да развива тима.

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 06 юни 2014 23:13

ок. явно имаш странно виждане за футбола :lol: 3.750000 евро за Миланов,милион и половина от Иса.... сега 5 000 000 за Мони ами преди Дока Попето Манолев и др. национали във всички гарнитури - дано все така да продължим да не се развиваме :lol: :lol:

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 06 юни 2014 23:56

barsa79 написа:ок. явно имаш странно виждане за футбола :lol: 3.750000 евро за Миланов,милион и половина от Иса.... сега 5 000 000 за Мони ами преди Дока Попето Манолев и др. национали във всички гарнитури - дано все така да продължим да не се развиваме :lol: :lol:

Добре го каза :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 юни 2014 03:43

Вълчан написа:Не правя интриги....няма пред кого.Литекс има 20-30 фена на кръст.Просто ми е кофти че след няколко месеца ще изгоните Балъков..или по точно тои ще си тръгне заради нежеланието на ръководството да развива тима.

Стига глупости.
Литекс си има доволна бройка фенове, а това че не киснат по форумите не означава, че нямат такива.
Познавам много фенове на Литекс, които дори не са от Ловеч и не пишат дори по форумите още повече и в официалният форум на отбора.

И аз не разбирам, защо поне не влизат по форумите и да обменят информация, да водят дискусия с останалите, но все пак това не е задължително за никой фен още повече да е определящ фактор за масата фенове само по коментари по форуми.
Всеки си избира как да води фенският си живот.

Reckless

Мнениеот Reckless » 07 юни 2014 04:49

Ако ще и само за мен да играят, пак ще съм доволен :) Аз съм фен на Литекс и много се радвам, когато побеждаваме и "милиони" фенове на други отбори се плюнчат а на мен ми е едно такова радостно...:)

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 07 юни 2014 14:39

paceto написа:Стига глупости.
Литекс си има доволна бройка фенове, а това че не киснат по форумите не означава, че нямат такива.
Познавам много фенове на Литекс, които дори не са от Ловеч и не пишат дори по форумите още повече и в официалният форум на отбора.

И аз не разбирам, защо поне не влизат по форумите и да обменят информация, да водят дискусия с останалите, но все пак това не е задължително за никой фен още повече да е определящ фактор за масата фенове само по коментари по форуми.
Всеки си избира как да води фенският си живот.

Ами аз например не съм от Ловеч, дори май никога не съм стъпвал там, а още откакто бях 8-9 годишен Литекс ми е любимият отбор от А група. Предполагам, че има още много такива фенове като мен, които макар и да не присъстват на стадиона, всяка седмица стискат палци пред телевизора и се интересуват от всичко което става в отбора.

А иначе относно официалния форум на отбора - преди често влизах там, за да следя какво се случва около отбора, направих си профил, но той така и не беше активиран от администратора. Откакто обновиха сайта вече въобще не мога да вляза във форума. Пак пробвах да си направя профил и пак не беше активиран. Можеш ли някак да съдействаш да ми бъде активиран профила?

Върни се в “Архив”