Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Tommi » 06 юни 2014 16:15

ralka_levskarka написа:
TodorT написа:Рали, Старокин дойде като ляв бек в ЛЕВСКИ. Това, че в центъра на терена се справя по-добре е друга тема. :)

Ама той не е ляв бек, това, че ние не можем да намерим качествен такъв- Старокин не е виновен.

А какъв е, като цял живот играе лев бек? При нас за пръв път беше в средата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юни 2014 16:20

Tommi написа:
ralka_levskarka написа:
TodorT написа:Рали, Старокин дойде като ляв бек в ЛЕВСКИ. Това, че в центъра на терена се справя по-добре е друга тема. :)

Ама той не е ляв бек, това, че ние не можем да намерим качествен такъв- Старокин не е виновен.

А какъв е, като цял живот играе лев бек? При нас за пръв път беше в средата.

В Черноморец на какъв пост е играл?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 юни 2014 16:22

Балъков го направи ляв бек ;) Като юноша си играеше в центъра на терена и беше една от най-големите надежди на акционерите. По това време на Народна армия се вихреше едно набедено генералче, което впоследствие разжалвахме, та Старокин отиде в Нафтата. Впоследствие Балъков почна да троши едни пари, Нафтекс стана Черноморец, а Старокин бек.
Последна промяна от bilyaletdinov на 06 юни 2014 16:23, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 юни 2014 16:23

ако приемем че имаме двама добри вратари,трима централни защитници.двама отдясно на защитата,трима добри централни нападатели,то следва
че проблемите ни са по крилата,онова плеймейкърче което не знам къде ще го намерим,ляво бекче,дефанзивен халф.
Но имаме следните млади играчи-Цоневи,Мисяк,Стивън,Орачев,Илия Димитров.Всичко е в ръцете на Мурсия и Гонзо-чакам.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юни 2014 16:33

ralka_levskarka написа:В Черноморец на какъв пост е играл?

Бек.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юни 2014 16:34

bilyaletdinov написа:Балъков го направи ляв бек ;) Като юноша си играеше в центъра на терена и беше една от най-големите надежди на акционерите. По това време на Народна армия се вихреше едно набедено генералче, което впоследствие разжалвахме, та Старокин отиде в Нафтата. Впоследствие Балъков почна да троши едни пари, Нафтекс стана Черноморец, а Старокин бек.

При Нафтата си беше бек.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 юни 2014 16:52

Четейки коментарите на колегите, излиза че май само аз ще тъжа за раздялата ни с Дани Димов. Казвам тъжа, защото ние го направихме това дърво, което е сега .... а момчето дойде в Левски като един от най-добрите разбивачи в България. Е*ахме майката на един проектонационал, който, според мен, ако поработи с правилните треньори, ще си върне силната форма от сезон 2010-2011.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 юни 2014 17:45

bilyaletdinov написа:Меската да ходи да подритва за здраве в студентски. Ей такива измислени герои като него, бандата, Галин Иванов и още една камара таланти минали през синята школа да стоят далеч от Левски :!: На десния бек сме цимент.

Радослав Димитров кога пък е бил в Левски? :roll:
ЕМИЛ написа:Галин Иванов се е разделил със Славия . Надявам се да го вземем . Добър футболист е и е левскар .

Нали се шегуваш с това, че бил добър футболист?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 юни 2014 19:07

TristaNNN написа:Четейки коментарите на колегите, излиза че май само аз ще тъжа за раздялата ни с Дани Димов. Казвам тъжа, защото ние го направихме това дърво, което е сега .... а момчето дойде в Левски като един от най-добрите разбивачи в България. Е*ахме майката на един проектонационал, който, според мен, ако поработи с правилните треньори, ще си върне силната форма от сезон 2010-2011.

Напълно съм съгласен! Много футбол има в Дани, ако се ползва като разбивач - много здрав физически, страшен биткаджия, отлична игра с глава, добър удар от дистанция. Проблема е, че изигра едни от най-добрите си години на непривични за него постове, което нямаше как да не скапе формата му.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 юни 2014 19:25

Радвам се, че Старокин и Димов няма да останат.
Минев май остава в Ботев, така че трябва да търсим ляв бек.

И без такива като Галин Иванов и Р. Димитров. Двама хубостници като тях сега си тръгнаха, не ни трябват нови такива.

Върни се в “Левски”