Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот dreben23 » 06 юни 2014 16:11

Марки си го наблюдавах всеки път, играеше много по-постоянно от Бадема, нищо, че беше във втората седмица. Първият и втория голмайстор ни карат, двама качествени футболисти и пак не сме доволни. От това, което съм гледал, мога да кажа, че ако гласим Маркиньос за центъра, може да имаме проблеми, неговият стил на игра е по-специфичен и е добре да е малко по-напред. В средата изнемогва понякога. На мястото на Стойчо бих сложил Гъргоров на крилото, тъй като има повечко сили, а Марки зад Камбуров, ако изобщо той ни е и титулярният център нападател. Малко ме съмнява, щото се пише, че още един търсим.

Тревожи ме факта, че при наличието на толкова звезди пак може да стане беля в съблекалнята. Ама от друга страна е трудно да се предположи къде ще застане Марки, тъй като Стойчо смята да налага Витанов и Тони Силва сред титулярите. Така че може и да е взет за златна резерва. :)

Галин Иванов също е свободен от днес. Смятам, че ако не намерим друг, би ни свършил добра работа и той. :)
Последна промяна от dreben23 на 06 юни 2014 16:13, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 юни 2014 16:13

Галин Иванов дето плакал в съблекалнята след щампионския мач?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юни 2014 16:15

Venko123 написа:Галин Иванов дето плакал в съблекалнята след щампионския мач?

Ми ся таман да се усмихне, а и можем да предложим ЛЕ, а колегите за които намекваш, могат да му предложат само и единствено още сълзи в съблекалнята! :lol: :cry:

Имам усещането, че и Венци Христов може да докараме, ако преди това Литекс не ни превари! :lol:
Последна промяна от dreben23 на 06 юни 2014 16:17, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 юни 2014 16:16

Предпочитам нашия си Галин Иванов :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юни 2014 16:18

Venko123 написа:Предпочитам нашия си Галин Иванов :lol:

Оо, да, тройчицата. Много го харесвах! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 06 юни 2014 16:26

Галин го забравете...хем е теленце и хем обича нащния живот, ПОЗНАВАХ ГО ЛИЧНО! ;)
Последна промяна от Червени Воини на 06 юни 2014 16:28, променено общо 1 път.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 06 юни 2014 16:27

На Р.Димитров пък ако дойде приятелката му ще бие Стойчо младши и Крачунов...Не става и тоя :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 юни 2014 16:33

Г.Иванов не направи нищо в Арминия, после в Литекс Стоичков го изони и си пускаше техните млади момчета.
Прибра се в Славия и пак нищо. Мога да го сравня с един Райков същото ниво съмнява ме и Левски да го вземат.
Р.Димитров при него не е ясно Венци едва ли ще го пусне по-скоро ще го даде под наем в Турция :lol: .
Наличието на Маркиньос и Камбуров си е изцяло плюс за ЦСКА за мен!
Последна промяна от Pichichi на 06 юни 2014 16:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юни 2014 16:41

Начи отива при Райков в Локо сф, колегата само да му пише на лично във фейса, да си знае момчето. :lol:
***САМО ЦСКА!***

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 06 юни 2014 16:51

Галин Иванов не ни трябва, защото както някои колеги по-горе казаха усърдно регресира, а и крила в нашия отбор има много - Тони Силва, Иван Стоянов, Неманя Милисавлевич, Антон Карачанаков до един са по-добри от него в чисто футболно отношение. А и като манталитет пасва на щампионите - нека го вземат, за да има с кого да ходи Божи86 в "Найт Флайт".

Относно Радослав Димитров според мен е добре да го вземем, но не мисля, че Стойчо за разлика от всички тук смята десния бек за пост, който трябва да бъде подсилван... Нито Апостол Попов, нито Венцислав Василев си тръгват, а Стойчо си разчита на тях. Особено на Апостол, защото от това, което съм гледал Стойчо държи най-вече бековете да са стабилни във фаза защита дори това да е за сметка на уменията им да се включват в атака. Според мен Вецни се справя много по-добре от Апата и в двете фази, но Апата пък е любимец на треньора, което не ми се нрави особено, но е факт. Та... Това, което искам да кажа е, че Радослав Димитров е по-скоро бек, който играе по-добре във фаза атака, отколкото във фаза защита и Стойчо едва ли ще го поиска поради тази причина. Според мен бихме могли само да спечелим от неговото привличане, защото игровият ни облик би се променил към добро в негово присъствие на бека за сметка на Попов и те да се връткат с Василев в зависимост от представянето им, но до подобен сценарий все си мисля няма да се стигне за съжаление.

Подобно е положението и с Бриан Ереро, който от това, което съм видял от него (естествено съвсем малко) е в пъти по-добър от Фо-Поре (жив и здрав да е и успех му пожелавам, благодаря му, че ни освободи от присъствието си) в атака, но по-слабото му представяне в защита спира Стойчо да го пуска въобще да играе.

Върни се в “Архив”