Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот bilyaletdinov » 06 юни 2014 13:45

Меската да ходи да подритва за здраве в студентски. Ей такива измислени герои като него, бандата, Галин Иванов и още една камара таланти минали през синята школа да стоят далеч от Левски :!: На десния бек сме цимент. Пламен Крумов за мен ще е твърд титуляр. Мюлдер при изгодна оферта ще бъде продаден, а ида си го кажем това не е този Мюлдер, който дойде в Левски преди 4 години. Не знам какво стана с варианта Гулдан в Левски? Словакът още не е подписал, така че има все още шанс да го привлечем. Крилото, че е чужденец, дано не е само някакъв французин ала Бру :lol: :lol: В центъра едно халфче и да приключва селекцията. На левия бек трябва да се налага Орачев! Но, ако левия ни бек е проблема само...отделно, че имаме още един скрит играч в центъра, който е една класа над Старокин и Димов - Прохазка.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 юни 2014 14:55

bilyaletdinov написа:Меската да ходи да подритва за здраве в студентски. Ей такива измислени герои като него, бандата, Галин Иванов и още една камара таланти минали през синята школа да стоят далеч от Левски :!: На десния бек сме цимент. Пламен Крумов за мен ще е твърд титуляр. Мюлдер при изгодна оферта ще бъде продаден, а ида си го кажем това не е този Мюлдер, който дойде в Левски преди 4 години. Не знам какво стана с варианта Гулдан в Левски? Словакът още не е подписал, така че има все още шанс да го привлечем. Крилото, че е чужденец, дано не е само някакъв французин ала Бру :lol: :lol: В центъра едно халфче и да приключва селекцията. На левия бек трябва да се налага Орачев! Но, ако левия ни бек е проблема само...отделно, че имаме още един скрит играч в центъра, който е една класа над Старокин и Димов - Прохазка.

Знам че за повечето хора Орачев не е идеалния ляв бек , но нека не забравяме игрите на онова недоразумение старокин .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юни 2014 15:03

zlobul написа:
bilyaletdinov написа:Меската да ходи да подритва за здраве в студентски. Ей такива измислени герои като него, бандата, Галин Иванов и още една камара таланти минали през синята школа да стоят далеч от Левски :!: На десния бек сме цимент. Пламен Крумов за мен ще е твърд титуляр. Мюлдер при изгодна оферта ще бъде продаден, а ида си го кажем това не е този Мюлдер, който дойде в Левски преди 4 години. Не знам какво стана с варианта Гулдан в Левски? Словакът още не е подписал, така че има все още шанс да го привлечем. Крилото, че е чужденец, дано не е само някакъв французин ала Бру :lol: :lol: В центъра едно халфче и да приключва селекцията. На левия бек трябва да се налага Орачев! Но, ако левия ни бек е проблема само...отделно, че имаме още един скрит играч в центъра, който е една класа над Старокин и Димов - Прохазка.

Знам че за повечето хора Орачев не е идеалния ляв бек , но нека не забравяме игрите на онова недоразумение старокин .

На Старокин позицията му не е ляв бек. Кой ви ги набива тия в главата, не знам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 06 юни 2014 15:16

Аз не съм оптимист за Орачев...И не става въпрос за малкия му опит а чисто физически данни - поне от мачовете в които игра в мъжкия отбор останах с много лоши впечатления.Същото макар и в не дотолкова мога да кажа и за Стивън Петков. Помня други наши юноши , които влязоха в мъжкия отбор на тяхната възраст и разликата е огромна в това което показаха тогава те и това което демонстрират сегашните. Иде реч най-вече за Георги Донков , Велко Йотов...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 юни 2014 15:17

Рали, Старокин дойде като ляв бек в ЛЕВСКИ. Това, че в центъра на терена се справя по-добре е друга тема. :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юни 2014 15:22

TodorT написа:Рали, Старокин дойде като ляв бек в ЛЕВСКИ. Това, че в центъра на терена се справя по-добре е друга тема. :)

Ама той не е ляв бек, това, че ние не можем да намерим качествен такъв- Старокин не е виновен.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 юни 2014 15:24

zlobul написа:Знам че за повечето хора Орачев не е идеалния ляв бек , но нека не забравяме игрите на онова недоразумение старокин .
Старокин компенсираше до някаква степен липсата на качества със сърцатост. Иначе като цяло дефанзивният ни вал е...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2014 16:06

В сравнение с Орачев Старокин е направо Кафу!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 юни 2014 16:10

Галин Иванов се е разделил със Славия . Надявам се да го вземем . Добър футболист е и е левскар .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юни 2014 16:14

ЕМИЛ написа:Галин Иванов се е разделил съсСлавия . Надявам се да го вземем . Добър футболист е и е левскар .

А дано не. :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”