Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Меската да ходи да подритва за здраве в студентски. Ей такива измислени герои като него, бандата, Галин Иванов и още една камара таланти минали през синята школа да стоят далеч от ЛевскиНа десния бек сме цимент. Пламен Крумов за мен ще е твърд титуляр. Мюлдер при изгодна оферта ще бъде продаден, а ида си го кажем това не е този Мюлдер, който дойде в Левски преди 4 години. Не знам какво стана с варианта Гулдан в Левски? Словакът още не е подписал, така че има все още шанс да го привлечем. Крилото, че е чужденец, дано не е само някакъв французин ала Бру
![]()
В центъра едно халфче и да приключва селекцията. На левия бек трябва да се налага Орачев! Но, ако левия ни бек е проблема само...отделно, че имаме още един скрит играч в центъра, който е една класа над Старокин и Димов - Прохазка.
zlobul написа:bilyaletdinov написа:Меската да ходи да подритва за здраве в студентски. Ей такива измислени герои като него, бандата, Галин Иванов и още една камара таланти минали през синята школа да стоят далеч от ЛевскиНа десния бек сме цимент. Пламен Крумов за мен ще е твърд титуляр. Мюлдер при изгодна оферта ще бъде продаден, а ида си го кажем това не е този Мюлдер, който дойде в Левски преди 4 години. Не знам какво стана с варианта Гулдан в Левски? Словакът още не е подписал, така че има все още шанс да го привлечем. Крилото, че е чужденец, дано не е само някакъв французин ала Бру
![]()
В центъра едно халфче и да приключва селекцията. На левия бек трябва да се налага Орачев! Но, ако левия ни бек е проблема само...отделно, че имаме още един скрит играч в центъра, който е една класа над Старокин и Димов - Прохазка.
Знам че за повечето хора Орачев не е идеалния ляв бек , но нека не забравяме игрите на онова недоразумение старокин .
TodorT написа:Рали, Старокин дойде като ляв бек в ЛЕВСКИ. Това, че в центъра на терена се справя по-добре е друга тема.
Старокин компенсираше до някаква степен липсата на качества със сърцатост. Иначе като цяло дефанзивният ни вал е...zlobul написа:Знам че за повечето хора Орачев не е идеалния ляв бек , но нека не забравяме игрите на онова недоразумение старокин .
ЕМИЛ написа:Галин Иванов се е разделил съсСлавия . Надявам се да го вземем . Добър футболист е и е левскар .
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds и 8 госта