Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот superspiro » 06 юни 2014 14:34

Роналдо9Големец написа:
iliev72 написа:Реал съблазнява Ливърпул за Суарес с 90 млн. евро
Балета да не се излага , а да вземе предложи едни скромни 120 млн и от тази цифра да започнат преговорите и към 150 млн вече може и да склоним ;)

За 90 млн. можем да вземем цял нов отбор. :) Колкото и да харесвам Луис, аз бих го продал за 100 милиона

Работата е там, че той е най-добрия централен нападател в света и пасва перфектно на стила ни на игра. Няма играч, който да го замести.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 юни 2014 14:53

£15m deal for Bayern Munich winger Xherdan Shaqiri
LIVERPOOL are close to completing a £15m deal for Bayern Munich winger Xherdan Shaqiri...
Source : Mirror

Liverpool ‘agree £18m deal for Sevilla defender Alberto Moreno’

http://metro.co.uk/2014/06/05/liverpool ... o-4751807/
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 юни 2014 14:54

И защо да ходи в Реал след като вече е в борбата за всички трофеи с Ливърпул ;)
Миналият сезон можеше и да замине за Реал , но този сезон според мен е изключено !
И дори не може да се оплаче , че играчите които се купуват не са качествени и не се вдига нивото в отбора :)
Дори и да предложат оферта тя се обезсмисля от много неща ! И защо да е резерва в Реал като може дори да е капитан на Ливърпул ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 06 юни 2014 15:01

superspiro написа:
Роналдо9Големец написа:
Балета да не се излага , а да вземе предложи едни скромни 120 млн и от тази цифра да започнат преговорите и към 150 млн вече може и да склоним ;)

За 90 млн. можем да вземем цял нов отбор. :) Колкото и да харесвам Луис, аз бих го продал за 100 милиона

Работата е там, че той е най-добрия централен нападател в света и пасва перфектно на стила ни на игра. Няма играч, който да го замести.

В момента Луис е най-добрият център атакер в света, в това няма спор. Но няма незаменими играчи :!:

Фернандо Торес и нападателите на Атлетико Мадрид през последните 5 години са перфектно доказателство за това ! Целият ни стил през сезони 2008-10 се градеше на взаймодействието Торес - Джерард и по- специално на Ел Ниньо. Как така Атлетико замени Торес, Фалкао, Форлан, Агуеро ? :?

Повярвайте ми, ако Реал предложат такава оферта, Луис е пътник. Никой футболен клуб не отказва предложения от рода на 60-70 млн., камо ли ние да откажем 90-100 милиона. ;)
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 юни 2014 15:04

Роналдо9Големец написа:
superspiro написа:
Роналдо9Големец написа:

В момента Луис е най-добрият център атакер в света, в това няма спор. Но няма незаменими играчи :!:

Фернандо Торес и нападателите на Атлетико Мадрид през последните 5 години са перфектно доказателство за това ! Целият ни стил през сезони 2008-10 се градеше на взаймодействието Торес - Джерард и по- специално на Ел Ниньо. Как така Атлетико замени Торес, Фалкао, Форлан, Агуеро ? :?

Повярвайте ми, ако Реал предложат такава оферта, Луис е пътник. Никой футболен клуб не отказва предложения от рода на 60-70 млн., камо ли ние да откажем 90-100 милиона. ;)

Добре де, да приемем, че го продадем....кой ще вземеш на негово място, който да има същия ефект върху играта и резултатите на отбора?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 юни 2014 15:08

Продадем ли Суарес,настроението в отбора ще падне страшно много.
Ще се издъним и в ШЛ и във ВЛ,нали не очаквате на негово място да вземем Кавани?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 06 юни 2014 15:12

Gil-galad написа:
Роналдо9Големец написа:
superspiro написа:
Роналдо9Големец написа:

Добре де, да приемем, че го продадем....кой ще вземеш на негово място, който да има същия ефект върху играта и резултатите на отбора?

Виж сега, Суарез ми е един от любимците, но гледам реалистично на нещата. За мен е по- важно развитието на клуба, от колкото на индивидуалните играчи.
Няма да предлагам имена, защото когото и да назова, ще пискате от недоволство. Брендън е страхотен треньор и притежава уникалното качество да намира талант и да го развива. Кой беше Суарез преди 2-3 години ? :? Кой искрено вярваше, че ще стане най-добрият централен нападател в света !?

Пак повтарям, няма незаменими играчи ! Примери за това достатъчно много :)
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 юни 2014 15:14

Роналдо9Големец написа:
Виж сега, Суарез ми е един от любимците, но гледам реалистично на нещата. За мен е по- важно развитието на клуба, от колкото на индивидуалните играчи.
Няма да предлагам имена, защото когото и да назова, ще пискате от недоволство. Брендън е страхотен треньор и притежава уникалното качество да намира талант и да го развива. Кой беше Суарез преди 2-3 години ? :? Кой искрено вярваше, че ще стане най-добрият централен нападател в света !?

Пак повтарям, няма незаменими играчи ! Примери за това достатъчно много :)

Не, аз те разбирам много добре, макар да съм на различно мнение. Просто искам да чуя ти кой визираш да бъде взет на негово място.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 юни 2014 15:16

Няма незаменими играчи ! В момента Реал нямат нужда от играч като Суарез ! Кой няма да играе в Реал , че да играе Суарез там ?!
Поне за мен той не би отишъл някъде където няма да бъде титуляр , а в Реал едва ли ще бъде титуляр ! Това инфо за мен е партенка !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юни 2014 15:28

Разбира се ,че има незаменими играчи и Суарес е един от тях ! Суарес не се продава !!! И всяко друго решение на собствениците ще е пагубно . Този клуб ,стигна до голям срам да няма титла цели 24 години .Това задължава настоящите ръководители да оставят малко настрана бизнеса и да задържат класните си играчи .Само така ще се постигнат успехи и ще се върне славата . А постигне ли се това ,пак ще има огромни приходи.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”