Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия

Мнениеот CSKA 78 » 06 юни 2014 10:38

blue avalanche написа:
CSKA 78 написа:До blue avalanche
Това с жена му е трагедия(хубаво е ,че се е оправила),казвам го като човек!Но не заличава 3-те години ,в които не е работил! ;)

Ще е интересно да се види тази стратегия "всички в атака" в отбор като "Левски".Дали сините няма да прибират по 3 и нагоре гола на мач,а като ви знаем ефективността на нападателите и стабилността на защитниците,то по този начин,май ще "вкарвате голове",само във вашата врата! :lol: :mrgreen:

Ефективността на нашите нападатели беше по-добра от тази на вашите... ;)
Ефективността на защитниците НЕ Я ЗНАЕШ,защото ще са съвсем други! ;)

Още отсега го виждам,какви оди ще има за добрата игра на отбора,и за красивите загуби,които ще запише! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юни 2014 10:40

blue avalanche написа:
CSKA 78 написа:Ефективността на нашите нападатели беше по-добра от тази на вашите... ;)
Ефективността на защитниците НЕ Я ЗНАЕШ,защото ще са съвсем други! ;)

Божи86+Домо - безценна ефективност :)
Що ви е защита ... нали само ще атакувате :)

ПП: Желая успех на всеки кадърен треньор в А група ако с това вдига нивото на умрялото ни първенство.
Жалкото е, че примадоните не са свикнали с пот да си изкарват заплатите и схема "Йоканович" може да се задейства още преди зимата.
Ще поживеем .... ще видим. Дано има полза от упражнението, защото е престъпление Левски да разчита на "треньори" като Митов, Сухия и Топчо ...
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юни 2014 10:42

Аз не мога да разбера, какво ви грее вас, ефективността на нападателите?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 юни 2014 10:51

Тук въпроса не е ще се справи ли или не, а каква свобода ще му се даде. Ако по познат тертип взимат треньор, а после други почнат да му водят куци коне и да му правят селекцията, че да прибират комисионни и Мауриньо да доведат все тая. На Левски проблема не е в треньорите, а в потресаващо калпавата селекция. Като се замисля в последните години що маймун се извървя, а запомнящите се чужденци, пък и българи са единици.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 юни 2014 11:06

CSKA 78 написа:До blue avalanche
Това с жена му е трагедия(хубаво е ,че се е оправила),казвам го като човек!Но не заличава 3-те години ,в които не е работил! ;)

Ще е интересно да се види тази стратегия "всички в атака" в отбор като "Левски".Дали сините няма да прибират по 3 и нагоре гола на мач,а като ви знаем ефективността на нападателите и стабилността на защитниците,то по този начин,май ще "вкарвате голове",само във вашата врата! :lol: :mrgreen:

Ти не бери грижа. Ако този беше треньор миналия сезон имаше играчи точно за подобна схема. На Левски изобщо не му е проблема защитата, а средната линия и мързела на халфовете при отнемане на топката. Ако си гледал мачовете Левски получаваше головете основно след елементарно губене на топката в центъра. Ако се наложи стил с пресиране на противника още при отнемане на топката с Божинов, Домусчийски и още някой по-висок и пъргав нападател и някой, който да може да подава топката нещата ще са коренно различни. Може и да пускат по някой гол поради нападателен стил, но това е без значение ако играят добре и бележат.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 06 юни 2014 11:53

Харесва ми избора на Гонзо. Външен човек, нов човек. Твърдо бях против Мъри или Херо или Кокала или друг, който е бил при нас. За да направим нов отбор, стари муцуни не ни трябват.
Хареса ми и изказването на треньора. Наистина футболния език е универсален. И наистина играчите с хъс са по-ценни от неамбицирани стари муцуни.

Колкото до селекцията - твърдо вярвам, че при Гонзо врътките с комисионните ще намалеят драстично и дори ще спрат. Все пак Дончо Донев беше наритан, както и всички църнаци, които тровеха отбора. Предпочитам треньора да е добър и да зима 15-30к евро на месец, а не двама църнака, дето и за водоноски не стават да взимат толкова пари.

Харесва ми и че Левски няма да ходи по някви курорти да прави подготовки, никога не съм намирал особен смисъл да се харчат луди пари за подготовки по курорти, като и тук играчите могат да се подготвят.

Преди старта на подготовката е редно Сирака да казва, квото има да казва, че ми писна да трови и той атмосферата отстрани.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 юни 2014 11:55

Не знам как да приема думите му - по-точно подредбата на приоритетите - от играчи със самочувствие в съблекалнята да направи силен отбор, за да свали Лудогорец, да бие ЦСКА и накрая - трябва да имаме ясна стратегия за години напред.
Дали това означава, че ясната стратегия за години напред предвижда в края реализацията на такива цели или просто пропуска - волно или неволно първата стратегическа цел. Или пък че детронирането на Лудогорец и победите над ЦСКА са само тактически цели, които обслужват стратегическата - т.е тези стъпки да са част нея. И ако години напред това ще са целите, не ме впечатляват кой знае колко. Ако аз бях треньор например, бих казал, че стратегическата ми цел е да върна левскарите на трибуните ,за да не се събират по 40 хиляди само на юбилей. Защото нали знаете какво е юбилей - когато има много цветя, а ти си още жив ;)
Нещо неподредено ми се вижда това изказване на фона на медийния шум около подготовката на треньора преди срещата с Гонзо...

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 06 юни 2014 12:03

Като почнете да правите едни тълкувания на 2 реда изречение направо ме убивате. Ти кво с ПР агенции да работи, да изчисти изказването си максимално? Човека не е политик, а футболен треньор. Хората тва искат - да сме шампиони, да бием чорбата и да има план за дългосрочно развитие. Точно това ще върне хората на стадиона.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 06 юни 2014 12:08

Странджата написа:Не знам как да приема думите му - по-точно подредбата на приоритетите - от играчи със самочувствие в съблекалнята да направи силен отбор, за да свали Лудогорец, да бие ЦСКА и накрая - трябва да имаме ясна стратегия за години напред.
Дали това означава, че ясната стратегия за години напред предвижда в края реализацията на такива цели или просто пропуска - волно или неволно първата стратегическа цел. Или пък че детронирането на Лудогорец и победите над ЦСКА са само тактически цели, които обслужват стратегическата - т.е тези стъпки да са част нея. И ако години напред това ще са целите, не ме впечатляват кой знае колко. Ако аз бях треньор например, бих казал, че стратегическата ми цел е да върна левскарите на трибуните ,за да не се събират по 40 хиляди само на юбилей. Защото нали знаете какво е юбилей - когато има много цветя, а ти си още жив ;)
Нещо неподредено ми се вижда това изказване на фона на медийния шум около подготовката на треньора преди срещата с Гонзо...

Абе той да постигне това което казва,пък публиката сама ще си дойде. ;)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Estádio Nacional

Мнениеот Странджата » 06 юни 2014 12:12

Това, което ме тревожи, не е как го е казал, а защо го е казал - за справка - Фройд.
Иначе си прав, но не съвсем - все пак всеки иска да прочете какво има зад думите, защото често те не казват онова, което мислиш . Ако нямаше интерпертации, нямаше да има и форум- щяхме само да кимаме с глава.

Върни се в “Левски”