ELFen написа:Soul_VB написа:Милчо Ангелов е в Литекс вече .. Ама нека си вземем ние Рангелов ..

Остай тоз Рангелов да си го земат "грандовете"...Чочито да идва
...може повечето да наскачат, ама Марселиньо се изчерпа и, ама май никой не ще да го купува...ама как никой не се намери да му каже да не стреля към вратата - на 10 м около нея са му всички изстрели,ясно,че не вижда, ама да му се ЗАБРАНИ да стреля !!! 2 паса на мач и това е..като го видиш че не може - не го сменяш 75 мин с Платини, ами в 55 поне или да не влиза титуляр! На Ернандес не му се даде достатъчно шанс - със сигурност ще се справи по добре от Марселиньо!
Мисиджан ако продължава с индивидуализма си и селски трикчета с крака тип Роналдо( освен ,че не му се и получават) да се продава ( ако има на кого)!
От настоящия състав само Бургзорг е за отсвирване!!! Абало,Платини,Бакалов,Шоко,Кишада и Ернандес са колебливи, но все са показали добри игри!
Г-н Стоев,обърнете внимание на смените моля ВИ !Адски важни са и тогава личи класата на треньора! Далеч съм от мисълта да давам акъл, на изключително можещ и доказал се треньор, но при видимо слабо представяне в даден мач,ротациите Безяк-Кишада не носят успех само за да има ротации -55 мин. , също е добра за промени в състава като не върви нечия игра !При жълт картон (най-често на Дяков)няма кво да се чака да се зачерви, до 15 мин.- смяна !Мисля, че подобни разсъждения биха били от полза за подобряване на представянето !?!
Казах го със сарказъм това, ELFen. Имах предвид, че е тъпо, че изпуснахме талант за без пари, а ще взимаме някакъв супер измислен герой, който за мен има качества максимум за резерва в А група.
За останалото - Марселиньо е огромен фактор за доброто представяне на Лудогорец, а що се отнася до тези, които го изброи като колебливи - те определено дърпат отбора надолу или поне му забавят развитието и мисля, че ти си единствения в този форум, който мисли обратното. На Мисиджан съм съгласен, че му поспадна формата, но по мои наблюдения постоянството се изгражда с опита, а той го трупа бързо, така че скоро - ясно е, че има талант и то голям и ще е адски тъпо ако бъде продаден, освен ако не е за много пари (4-5М).
А това със смените - аз не помня да съм виждал в българия треньор, който толкова успешно да прилага ротационния принцип, но ти щом повече ги разбираш от него - ок. Иначе то може би не е имало и отбор до скоро с толкова качествена скамейка де, но все пак според мен това е една от силните страни на Стоев.