Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот Soul_VB » 02 юни 2014 16:39

CSKA 78 написа:
Soul_VB написа:
http://www.blitz.bg/sport/article/229945

Май пак да не очакваме нищо звездно ..

Това на мен ми звучи по този начин:-"Ако изпадне нещо ще го вземем,но недейте да притаявате дъх"! :mrgreen:

Баш! :(

А иначе за мен Рангелов открай време е изпята песен и освен за трета-четвърта резерва - някъде след Кишада, за друго няма как да свърши работа. Би било много разочароващо това да е "перлата на селекцията".
Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 02 юни 2014 21:36

Верно ли преговаряте с тоя дървар :o :o :o ???!!!

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 05 юни 2014 08:20

Милчо Ангелов е в Литекс вече .. Ама нека си вземем ние Рангелов .. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 06 юни 2014 10:23

Soul_VB написа:Милчо Ангелов е в Литекс вече .. Ама нека си вземем ние Рангелов .. :roll:

Остай тоз Рангелов да си го земат "грандовете"...Чочито да идва :idea:
...може повечето да наскачат, ама Марселиньо се изчерпа и, ама май никой не ще да го купува...ама как никой не се намери да му каже да не стреля към вратата - на 10 м около нея са му всички изстрели,ясно,че не вижда, ама да му се ЗАБРАНИ да стреля !!! 2 паса на мач и това е..като го видиш че не може - не го сменяш 75 мин с Платини, ами в 55 поне или да не влиза титуляр! На Ернандес не му се даде достатъчно шанс - със сигурност ще се справи по добре от Марселиньо!
Мисиджан ако продължава с индивидуализма си и селски трикчета с крака тип Роналдо( освен ,че не му се и получават) да се продава ( ако има на кого)!
От настоящия състав само Бургзорг е за отсвирване!!! Абало,Платини,Бакалов,Шоко,Кишада и Ернандес са колебливи, но все са показали добри игри!

Г-н Стоев,обърнете внимание на смените моля ВИ !Адски важни са и тогава личи класата на треньора! Далеч съм от мисълта да давам акъл, на изключително можещ и доказал се треньор, но при видимо слабо представяне в даден мач,ротациите Безяк-Кишада не носят успех само за да има ротации -55 мин. , също е добра за промени в състава като не върви нечия игра !При жълт картон (най-често на Дяков)няма кво да се чака да се зачерви, до 15 мин.- смяна !Мисля, че подобни разсъждения биха били от полза за подобряване на представянето !?!
висша математика:314 :idea:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 06 юни 2014 13:43

Националът Радослав Димитров е бил известен да не се явява на първа тренировка, научи Гонг.

Нашите да не спат, а да го взимат веднага :lol:

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 06 юни 2014 13:57

hijack1 написа:
Националът Радослав Димитров е бил известен да не се явява на първа тренировка, научи Гонг.

Нашите да не спат, а да го взимат веднага :lol:

Тук има някаква чужда намеса ми се струва-един от малкото наистина качествени футболисти в Славия, при това национал, да бъде изгонен ей така ...Ще бъде лапнат веднага-сигурен съм!
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 06 юни 2014 16:11

Да бе и според мен Радо е доста можещ , а ако има и добри съотборници ... мисля ,че може да го превлечем и аз . A +двама младежи вече ... Нямам наблюдения , дано им се даде шанс , както и на Китов .

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 06 юни 2014 20:30

Аз като гледах България-Италия до 19 години, останах страшно впечатлен от Александър Василев, който играеше като ляв бек. Често отнемаше топката от италианците, а и правеше хубави пробиви, когато се включваше по крилото. През миналия сезон е играл в Б група за Калиакра и само двама играчи на Калиакра са записали повече игрови минути от него за сезон 2013/2014 - така че вече има един цял сезон като титуляр в мъжкия футбол.

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 08 юни 2014 11:26

ELFen написа:
Soul_VB написа:Милчо Ангелов е в Литекс вече .. Ама нека си вземем ние Рангелов .. :roll:

Остай тоз Рангелов да си го земат "грандовете"...Чочито да идва :idea:
...може повечето да наскачат, ама Марселиньо се изчерпа и, ама май никой не ще да го купува...ама как никой не се намери да му каже да не стреля към вратата - на 10 м около нея са му всички изстрели,ясно,че не вижда, ама да му се ЗАБРАНИ да стреля !!! 2 паса на мач и това е..като го видиш че не може - не го сменяш 75 мин с Платини, ами в 55 поне или да не влиза титуляр! На Ернандес не му се даде достатъчно шанс - със сигурност ще се справи по добре от Марселиньо!
Мисиджан ако продължава с индивидуализма си и селски трикчета с крака тип Роналдо( освен ,че не му се и получават) да се продава ( ако има на кого)!
От настоящия състав само Бургзорг е за отсвирване!!! Абало,Платини,Бакалов,Шоко,Кишада и Ернандес са колебливи, но все са показали добри игри!

Г-н Стоев,обърнете внимание на смените моля ВИ !Адски важни са и тогава личи класата на треньора! Далеч съм от мисълта да давам акъл, на изключително можещ и доказал се треньор, но при видимо слабо представяне в даден мач,ротациите Безяк-Кишада не носят успех само за да има ротации -55 мин. , също е добра за промени в състава като не върви нечия игра !При жълт картон (най-често на Дяков)няма кво да се чака да се зачерви, до 15 мин.- смяна !Мисля, че подобни разсъждения биха били от полза за подобряване на представянето !?!

Казах го със сарказъм това, ELFen. Имах предвид, че е тъпо, че изпуснахме талант за без пари, а ще взимаме някакъв супер измислен герой, който за мен има качества максимум за резерва в А група.

За останалото - Марселиньо е огромен фактор за доброто представяне на Лудогорец, а що се отнася до тези, които го изброи като колебливи - те определено дърпат отбора надолу или поне му забавят развитието и мисля, че ти си единствения в този форум, който мисли обратното. На Мисиджан съм съгласен, че му поспадна формата, но по мои наблюдения постоянството се изгражда с опита, а той го трупа бързо, така че скоро - ясно е, че има талант и то голям и ще е адски тъпо ако бъде продаден, освен ако не е за много пари (4-5М).
А това със смените - аз не помня да съм виждал в българия треньор, който толкова успешно да прилага ротационния принцип, но ти щом повече ги разбираш от него - ок. Иначе то може би не е имало и отбор до скоро с толкова качествена скамейка де, но все пак според мен това е една от силните страни на Стоев.
Изображение

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 08 юни 2014 18:08

„Тема спорт”: Лудогорец маха Дани Абало
Лудогорец е на път да се раздели с един от легионерите си, разбра „Тема Спорт". Става въпрос за испанеца Даниел Абало. Крилото е попаднало в списъка с нарочените за гонене през лятото. Треньорът Стойчо Стоев и спортният директор Методи Томанов вече са дали зелена светлина за освобождаването на 26-годишния футболист. Двамата са останали разочаровани от представянето на Абало през миналата кампания. Бившият играч на Селта записа общо 40 мача, в които отбеляза 10 попадения. Той обаче блестеше предимно срещу слабите отбори, докато в останалите срещи се криеше. Това никак не се е понравило на ръководството и е било обсъдено по време на срещата относно селекцията. Една от пречките за освобождаването на Дани Абало е, че договорът му е до лятото на 2015-а година. Очаква се обаче в близките дни да бъдат проведени разговори с мениджъра на футболиста. В момента шампионите са в напреднали преговори с чуждестранно крило. На този етап от клуба не желаят да оповестят името му, за да не се стигне до провал на сделката. Припомняме, че през миналите два трансферни прозореца клубът привлече флангови играчи от Холандия - Върджил Миси-джан и Йерун Думу. Треньорът Стойчо Стоев разполага и с Михаил Александров. Българинът обаче няма сериозна алтернатива за мястото на дясно крило. Именно това е причината от Лудогорец да опитат да вземат нов човек. Зелените искат да си осигурят поне още три попълнения. Задължително се търси дефанзивен халф, който да се конкурира с Дяков, Еспиньо и Златински. Сред вариантите са Луис Карлос от Брага и Владимир Гаджев от Левски. Приоритет пред национала обаче е трансфер в чужбина. Шансовете той да се озове в Разград са под 30 процента. Възможно е Лудогорец да привлече и нов централен нападател. За старта на подготовка се очаква отново да дойде бразилецът Мишел Мораес от флуминензе. Той ще бъде пробван от Стойчо Стоев, след което ще се реши дали да получи договор.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”