Мнениеот Неутрален » 20 ное 2009 10:17
Може би много хора ще ме намразят заради поста, но мисля да кажа истината и то веднага. Това че сме в 3 урна , говори достатачно за моментното състояние на нашият футбол. Обаче и във 2 урна да бяхме, това няма да помогне с нищо за класирането като имам в предвид качеството на отборите които са "уж" от нашата черга, но от страх не признаваме че доста от тях ни изпреварват. Крайно време е да спреме с тази математика, нека да се занимават по възовете и в бан с нея. Защо веднага трябва да се правят сметки, там биеме там равен пък после ще видим как ще се развият нещата. СТИГА. Какво значение има кой ще бъде в нашата група. НИЕ трябва да ПОБЕЖДАВАМЕ всички с изключение може би на отборите от 1 урна, обаче не трябва да падаме от тях, поне не и у дома. Само тогава ще може да се радваме на класиране за някакъв голям форум. Стига вече мъки и математика, а като се класираме ни бият като тъпани. Подобре да гледаме другите как играят, отколко наще как се мъчат(справка от 1998 до днес). Това че много от вас искат Турците или Словаците в нашата група, говори достатачно добре че не сте много запознати с качествата на тези отбори. Това че някои отбори имат спад, не трябва да ни заблуждава. Както беше преди години с Хърватска, тук ги смазахме и се класирахме за еврото, а те седнаха на масата и си решиха проблемите. А ние понеже сме велики, само тъпчеме на място или както е акутално в момента скачаме на долу. Вижте промяната в Хърватска от 2002 на сам и в БГ за същия тоз период. Защо така се получава и къде е проблема, на всички е ясно.Докато не се намери добър треньор, ЧУЖДЕНЕЦ, няма да има скоро успех, поне според мен. А тези които получават скунксове в БФС да се замислят малко, какво са обещавали и какво постиганаха за толкува години управление. Има страни кадето футболистите сами си плащат хотелите и самолетните билети, само и само да играят с фланелката на националният отбор, а тук първо се сяда и се преговаря за премии , 5 * хотели, почивки итн итн. Е няма да има футбол, скъпи българи. Успех на "наще". Дано ни се усмихне късметът отново.