Кой ще спечели Световното първенство?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Re: Кой ще спечели Световното първенство?

Мнениеот sangio » 05 юни 2014 22:16

Залагам на Англия ( евентуално и Португалия ) ... :roll:

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 05 юни 2014 22:24

Според мен,ще е Бразилия не съм им фен,но си мисля,че ще са именно те лично мое мнение.Също така не бих отказъл напълно и Португалия и Аржентина.
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 юни 2014 22:27

reh4o написа:Според мен на полуфинала ще са Бразилия,Германия,Италия и Англия.Шампион Германия !!!

няма как да стане, Бразилия Германия и втория от групата на Италия и Англия ще са в 1 поток до финала....тука ще са още Франция и втория от групата на Белгия/Русия ;)

в другия ще са Испания, Аржентина, Португалия, първия от групата на Италия и Англия и първия от групата на Белгия/Русия
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 05 юни 2014 22:30

Германия
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 05 юни 2014 22:35

СКУАДРА АДЗУРА ще триумфира с пета световна титла насред дива и изостанала Бразилия! А след 4 години, СКУАДРА АДЗУРА ще вдигне и ШЕСТАТА в държавата на алкохолиците и мужиците! КАЗАХ! :twisted:

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 05 юни 2014 22:40

Много ясно, че фаворита е Бразилия! Иначе за мен отборите с най-голям потенциал са Германия и Аржентина. Но никой от тях не е домакин! Испанците минаха пика си, въпреки това ще стигнат доста напред заради опита и рутината, които имат. Италианците и холандците имат големи треньори, но нямат отбори.Португалия и Англия разчитат на по една звезда, които на всичко отгоре не са и във форма, така че са назад в класацията. Франция и Уругвай в момента нямат класата за нещо значимо, и треньори също. Евентуална изненада, ако изобщо може да се нарече изненада, за челно класиране може да се очаква от Белгия и Русия. Но по-скоро белгийците ще трупат опит за следващия голям форум ( а и по-добър треньор ще им трябва), докато руснаците ще дойдат, ще направят един-два феноменални мача и ще се приберат. Така мисля аз! Но има доста добър процент да не позная - и точно заради това ще гледам с огромно удоволствие световното! Леле колко бира ще се изпие покрай него - просто не е истина! :)

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 05 юни 2014 22:52

За Италия съм но не вярвам да спечелят най-вероятно Бразилия да спечели световното.Ще стискам палци и за Япония.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 юни 2014 00:27

Кой ще го спечели не знам, но знам кой искам да го спечели - БРАЗИЛИЯ! Вярно, че вече не играят онзи техничен и вълнуващ футбол, в който преобладаваха спиращите дъха отигравания, както и отработените до съвършенство комбинации, но бразилците са си бразилци. Техниката им е заложена генетично, а това че повечето играят в европейски клубове им дава и нужната тактическа грамотност! Нямам представа как са в момента откъм колектив, но Сколари не толерира индивидуалистите и предполагам, че в това отношение нещата ще са в ред!
Някой по-горе беше написал, че били далеч от най-добрите си поколения и поради това няма да станат шампиони. Може и да не станат, но не заради "слабо поколение"! Защото, точно пък поколението им, което изнасяше най-добра продукция, не успя да стане шампион, а именно отборът воден от Сократес, Зико, Фалкао, Едер, Серезо и т.н.!
Иначе като минус отчитам фактора...домакинство! Именно "домашните" журналисти, които следят под лупа играчите и не щадят никого в критиките си, допринасят в голяма степен за напрежението в отбора, а да не забравяме и взискателните и темпераментни фенове, които ще искат отбора им едва ли не да гази наред на родна земя!
Ако "кариоките" отпаднат на по-ранен етап, няма да се разсърдя шампион да стане Аржентина/главно заради Меси/, Испания или Холандия!
Виждам, че доста хора определят като скрит фаворит Белгия! Сигурно имат право, заради отделните фигури с които разполагат "червените дяволи", но историята помни случаи, в които отбор класирал се безапелационно за световното /в случая Белгия/, след това претърпява крах на самото първенство. Пример в това отношение е Унгария на Мондиал 86. Иначе да, белгийците имат симпатичен отбор.
Не симпатизирам на Германия, а още по-малко пък на Италия! Всъщност, като се позамисля, имаше период в който харесвах германците/но не повече от бразилците/ :)! Но беше време, в което титулярите носеха номера от 1 до 11, Германия беше ФРГ, а отдясно с №7 шеташе Пиер Литбарски! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 юни 2014 00:54

Който умее да бие дузпи след продълженията.

Върни се в “World Cup 2014”