Комбинативния мишок - Чакмаков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Комбинативния мишок - Чакмаков

Мнениеот BRF » 05 юни 2014 11:32

bobonikolov написа:
memnto написа:Боже по колко повърхностен начин разсъждавате за Завинаги - да завземели властта, да източели ЦСКА. Лично аз съм убеден в добрите им намериения и нямам търпение да
започнат да работят заедно с настоящото ръководство за един по-силен ЦСКА. Ако наистина се окажат такива мошеници и измамници ще се извиня на всички, които ви определям като повърхностно мислещи. :roll:
И нещо по темата:
Бизнесменът Петър Манджуков ще е един от основните "строители" на сектор "Г" на "Българска армия". В сряда служители от офиса му направиха последен оглед на запустелите трибуни, където вече се виждат дори малки храстчета. През следващата седмица ремонтът на любимата на "червените" фенска трибуна ще започне и ще струва около 200 000 лв. Секторът ще е отворен за новия сезон.

И аз се чудя как се изля толкова омраза към хора, които направиха за по - малко от година неща, които други хора не направиха за 20 години. Спомнете си само колко грозен бе сектор А само с едни седалки в средата и купища седалки в найлон, стоящи на пистата 2 години! Сега благодарение на Завинаги секторът е изцяло завършен с нови тоалетни и седалки. Имаме два прекрасни терена за децата, които скитаха немили недраги из София за да тренират. Скоро ще имаме и трти терен и нови съблекални за ДЮШ.Александър Чакмаков със собствени средства преди повече от година възстанови и баскетболната зала. Помните ли тогава как се молехме този човек или такъв като него да ни стане президент а не разните Гърнета и Праховци? Всичко това е маса пари, които са дадени от джобовете на членовете на сдружението. Хиляда пъти се повтори, че сдружението е с нестопанска цел и няма как членовете му да регистрират дивиденти по какъвто и да било начин. Нормално е от ЦСКА Завинаги да поискат акции за да участват и те в управлението на клуба. Те не искат да бъдат мажоритарен собственик. Просто искат да бъдат акционери. По този начин ще могат още повече да помагат на отбора, защото в сдружението членуват всякакви хора от архитекти до ресторантьори. Всеки един от членовете може да помогне с нещо на ЦСКА. Сами виждате как арх. Мишев и компания успяха да извадят необходимите документи за строеж в Борисовата градина само за 1-2 месеца - нещо, което предишните собственици не успяха да направят с години. Томов многократно изтъква отказа да се ремонтира сектор Г. Ами сдружението го отказа, защото Томов 200 000 пъти повтори, че има готов инвеститор. Ако Томов не казваше това от сдружението и сектора щяха да направят. Тези хора най - малко заслужават да бъдат плюти. Те са първите направили нещо истинско за ЦСКА. Добре, че бяха те иначе сега децата щяха да играят на терен, чиято трева е поставена директно върхо стара бетонова настилка без никакви дренажи!
Уважавайте поне малко хората, които наистина правят нещо за клуба колкото и малко да е то! Аз лично не виждам проблем ако ЦСКА Завинаги предоставят необходимите фактури за направените разходи пред счетоводството на клуба да им бъдат дадени акции. Не може Томов да раздава безплатно акции на куцо, кьораво и сакато, а на хора, които помогнаха на клуба в тежък момент и то със собствени средства да не позволи да бъдат дадени.

Доста дългичко,но заставам зад всяка една твоя дума!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 юни 2014 12:04

Който иска може да стане акционер и без да е член на Завинаги. Това не е оправдание. Прави го с цел да мъти водата, да има претенции - нищо друго. А за направеното и седалките е просто невероятно, че това също се изтъква като чудо невиждано. Нали беше от любов? Сега пък вече било нормално да иска нещо в замяна. Много сбъркана стратегия и нулева последователност. Иска да получи всичко. Щял да дарява на ДЮШ - много ясно - нали се гласи да прилапа школата. Т.е. дарява за своята изгода.
П.п. И стига с тоя баскетбол. Аз съм от футболния ЦСКА, баскетбол не ме вълнува. Като иска да инвестира там - многоръкия Шива, да си развива баскетотбора и да стане шампион. Нямам нищо против.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 05 юни 2014 13:25

...
Последна промяна от Venko123 на 05 юни 2014 15:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 05 юни 2014 13:32

По какво съдиш, че се молят да не успее проекта на китаеца?
И още нещо - тъй като и аз им симпатизирам и смятам, че имат добри намерения - това прави ли ме левскар?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 юни 2014 13:41

memnto написа:По какво съдиш, че се молят да не успее проекта на китаеца?
И още нещо - тъй като и аз им симпатизирам и смятам, че имат добри намерения - това прави ли ме левскар?

И аз смятах, че имат добри намерения и затова съм меко казано разочарован. Пусках им и смс-и, та чувствам, че имам моралното право да изказвам позиция спрямо глуповатите им решения.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юни 2014 13:43

Дори нямам намерение да вземам страна!Не го смятам за нормално.ЦСКА Завинаги реално правят точно това,което казаха.Когато започваха да правят нещата,всички бяхме ОК да не се правят игрища,които после да няма кой да стопанисва или да бъдат прилапани от Томов.Един вид тяхната сигурност,беше и наша такава.Сега нещата с Томов се случват,но преди почти година не бяхме сигурни че ще е така.За момента това,което Томов е казал,го е направил с изключение на спонсора.Към този момент АЗ съм благодарен и на двете страни с това,което направиха за любимия отбор.Аз от своя страна помогнах и на двете кампании според възможностите си.Не ми трябват нито акции,нито да съм в списък с дарители.Това,че ЦСКА го има ми е достатъчно,за да може и синовете ми да си имат отбор :lol: !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 юни 2014 13:55

Ама вие не разбирате ли, че той се е наел да прави терените не от любов и за помощ на първия птбор, а за да си постеле килимчето, като настъпи към основната си цел - да придобие ДЮШ на ЦСКА?! Да държи трансфери?! Той не може да докаже колко пари е дал за тия 3 терена, а иска, бленува и с трансфери да се занимава, да прави гуша, че е малка.
Сигурно Тодор Б. като направи пансион ще държи трансфери от ДЮШ-а докато е жив или сега Манджука да каже, че иска 70% от приходите на сектор Г?! Съмнявам се. Чакмаков трябва добре да преосмисли поведението си. Защото определено, ако той е героя с три терена и седалките, тогава на Томов паметник трябва да му се издигне - и титла е спечелил и измъкна отбора от Титан с цената на какво ли не.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2014 15:10

Само по себе си няма нищо лошо в желанието да се вземе ДЮШ, ако това ще доведе до изграждането на добра база, взимането на добри професионалисти и в крайна сметка изграждането на добри играчи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 юни 2014 15:55

vaskonti написа:Само по себе си няма нищо лошо в желанието да се вземе ДЮШ, ако това ще доведе до изграждането на добра база, взимането на добри професионалисти и в крайна сметка изграждането на добри играчи.

Ама ДЮШ е орган от тялото на професионалния клуб ЦСКА и съм убеден, че хората в ръководството ще се справят не по-зле от сдружението. Направиха грешка и се подведоха по милия поглед на господина и спекулацията с децата и дюш, пък и нямаха голям избор в онези дни. Днес вече спокойно могат да им хлопнат вратата, защото се оказа, че даром Чакмаков никому нищо не дава, дори и на децата, те са му основата за пред червените фенове, които изстрадаха доста.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2014 16:10

Е ние ако чакаме някой да дойде и даром да оправи нещата, ще си изчакаме чакалото. По принцип Томов към момента се справя сравнително добре, но пък Чакмаков работи много по-бързо. Вярно - не покрива дългове, не го съдят за нищо, но ако може школата да се оправи още тая година и да потръгне, защо да се чака целия клуб да си стъпи на краката? Губи се време! Всичко е въпрос на договорка - ако и двете страни искат да направят нещо добро, не би трябвало да имат проблем да се разберат кой с кое да се заеме, как да се разпределят разходите и как приходите. Очевидно е, че има много неща в отношенията им, които не знаем. Не е редно да се раздават присъди заради нещо, извадено от контекст. Въпреки всичко, аз все още нямам вяра на Томов. Поне не повече от 60%. Така че нека първо да следим какви ги върши той, пък тогава да съдим други. За сега той се справя, макар и много бавно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”