Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PLOVDIV PEE 1912 написа:Чесно да ти кажа аз съм много разочарован за пореден път от вашето дерби.Това е срамота 13000 човека,иначе агитките се представихте добре !
Blue_Lion написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Чесно да ти кажа аз съм много разочарован за пореден път от вашето дерби.Това е срамота 13000 човека,иначе агитките се представихте добре !
Еми съсипват го това дерби,но какво да се прави ! Според мен,до два-три сезона,нещата ще тръгнат нагоре за целия ни футбол и тази цифра ще се завишиА й като футбол ще е по-добре
Отностно публиката,абе зле беше ! Цска една хореография която я прави вече трети път,но с различни знамена ! А ние,нямахме хореография ! Не знам,много се чудя ЗАЩО,като се има предвид,че ние като направим хореография,ония седят и гледат и се чудят от къде им е дошло
Иначе,знамето на цска беше яко и това което ние опънахме също ! Но сме доста назад като цяло и 4те отбора в сравнение със съседите ни и други държави !
![]()
Ма като оправят стадионите и отборите,ще наваксаме бързо
Иначе,на бой май излиза,че нямаме равни
PLOVDIV PEE 1912 написа:Blue_Lion написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Чесно да ти кажа аз съм много разочарован за пореден път от вашето дерби.Това е срамота 13000 човека,иначе агитките се представихте добре !
Еми съсипват го това дерби,но какво да се прави ! Според мен,до два-три сезона,нещата ще тръгнат нагоре за целия ни футбол и тази цифра ще се завишиА й като футбол ще е по-добре
Отностно публиката,абе зле беше ! Цска една хореография която я прави вече трети път,но с различни знамена ! А ние,нямахме хореография ! Не знам,много се чудя ЗАЩО,като се има предвид,че ние като направим хореография,ония седят и гледат и се чудят от къде им е дошло
Иначе,знамето на цска беше яко и това което ние опънахме също ! Но сме доста назад като цяло и 4те отбора в сравнение със съседите ни и други държави !
![]()
Ма като оправят стадионите и отборите,ще наваксаме бързо
Иначе,на бой май излиза,че нямаме равни
Едно наздраве няма ли да кажеш??
PLOVDIV PEE 1912 написа:ООООХХХ КОТЬООО
birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:ООООХХХ КОТЬООО
Трябва да има разнообразие. Важи не само за пиенето,но и за жените...Тва последното да не го прочете жена ти...
PLOVDIV PEE 1912 написа:birabecks написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:ООООХХХ КОТЬООО
Трябва да има разнообразие. Важи не само за пиенето,но и за жените...Тва последното да не го прочете жена ти...
Брат мани ,че взе да ме мисли за луд.На стари години с тоя лаптоп .....
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта