zlobul написа:Абе Гонзо , откъде го измисли тоя анонимник Пепе Мурсия бе ? Само като му гледам визитка и ми става лошо .
Ами Юп Хайнкес отказал...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlobul написа:Абе Гонзо , откъде го измисли тоя анонимник Пепе Мурсия бе ? Само като му гледам визитка и ми става лошо .

blue avalanche написа:zlobul написа:Абе Гонзо , откъде го измисли тоя анонимник Пепе Мурсия бе ? Само като му гледам визитка и ми става лошо .
zlobul написа:blue avalanche написа:zlobul написа:Абе Гонзо , откъде го измисли тоя анонимник Пепе Мурсия бе ? Само като му гледам визитка и ми става лошо .
Ами предпочитам българин да ти кажа , ако ще това да е и Мъри , а Херо задължително шеф на скаутското звено .
Тоя измисления испанец като гледам стои по отборите за около 3 седмици .
tevez написа:Играчът на Левски Орлин Старокин е пред трансфер в казахстанския Иртиш. Универсалният защитник е желан от миналогодишния син екзекутор в първия предварителен кръг на Лига Европа и дори вече има издадена виза за бившата съветска република, твърди "Труд".
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви пред Гонг при прибирането си от Барселона, че селекцията при „сините“ ще продължи.
„Вече преговаряме и с чужденци, но не мога да ви кажа повече. Българските футболисти, които искахме вече сме ги договорили. Трябва да имаме трима чужденци плюс юношите, които са в отбора. Желаем да изградим перспективен състав“, отбеляза спортният директор на Левски.
Очаква се тимът от Герена да направи опит да се раздели с още някои от своите състезатели.
Левски е на път да се размине с един от най-очакваните трансфери през летния прозорец. „Сините" вероятно няма да успеят да си върнат левия бранител Веселин Минев. Георги Иванов имаше интерес към него, като националът дори бе дошъл на „Герена" за преговори на място. Очакванията бяха до края на седмицата той да подпише договор и да се завърне.
Това обаче по всяка вероятност няма да се случи и причината е напускането на Станимир Стоилов в Ботев. Вече бившият треньор на „канарчетата" твърдо бе решил да не разчита на Минев, което накара левият бранител да търси ново предизвикателство в кариерата си. При така стеклите се обстоятелства обаче националът вероятно ще преподпише договора си с Ботев, каквито индикации има от стадион „Христо Ботев".
Laetitia написа:Не го очаквах тоя Хосе. Визитката му звучи малко тенденциозно - "водил Атлетико Мадрид", все едно е Чоло Симеоне, ама почти.![]()
Както и да е, ще преглътна първоначалния си скептицизъм и ще пожелая на новия ни треньор успех с любимия отбор.

Laetitia написа:Не го очаквах тоя Хосе. Визитката му звучи малко тенденциозно - "водил Атлетико Мадрид", все едно е Чоло Симеоне, ама почти.![]()
Както и да е, ще преглътна първоначалния си скептицизъм и ще пожелая на новия ни треньор успех с любимия отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, AntonToni, Сашо, noo, Plamen_i00, W84me и 21 госта