RUSE написа:bluesupport написа:cska-632 написа:Ти счетоводител на Марек ли си не ми стана ясно? Какво като нямат задължения? И аз нямам задължения, но не мога да си купя "S classa" последен модел. На никой не пречат, защото пак ще се върнат в "Б" група. И отпадат само 2 отбора, не 4. Цялата конспиративна статия умря само с това. И какво като имате 3 000 седалки? И "Армията" преди 2 г. имаше 20 000, но стадиуона оставаше без лиценз. Смешен плач на малки хора.
Абсолютно точно!!! Покрийте си изискванията и си играйте в "А" група. На кого пречели, пречите на отборите,които искат да се развиват. "А" група трябва да е не повече от 10 отбора, от там нататък, който няма пари за играчи и терени ще си играе по селата. В Англия, където една дузина известни отбори ритат по долните дивизии, да не са ревнали?!
Те са си ги покрили, дори много по-добре от много други отбори, титулуващи се "елитни". Не са чиновниците тези, които ще казват кой къде ще играе. Марек са си извоювали промоцията и са спазили регламента, значи трябва да играят в "А" група, всичко друго е лично мнение, което няма никакво значение. Няма никъде в правилника изискване за доказване наличност на 1,5 милиона лева. То дори големите пари нямат налични оборотни тези суми. Пише, че клубът да е финансово осигурен, което означава срещу прогнозните разходи да има финансиране за равняващи се по размера им приходи. Дали един клуб ще харчи 300 000 или 1 500 000 или 15 000 000 си е изцяло негова работа стига разходите да са покрити от приходите и клубът да няма стари задължения. Нещо, на което и Марек, и Хасково отговарят, при това много по-добре от някои отбори в самата "А" група, които кой знае как са получили лиценз с висящи дела пред НОИ и НАП и една камара висящи арбитражи в Лозана.
Ми нека съдят БФС тогава, като всичко уж им е изрядно. Вземи постни условията за участие в "А" група и срещу тях данните на Марек. Така да си говорим наизуст този ги бил покрил, онзи-не, не става. Нека видим какво се изисква официално и какво Марек има насреща. Как така миналата година допуснаха Любимец и Нефтохимик, а сега Марек и Хасково-не.