Не знам колко вълнуващо ще е световното в Бразилия, но за мен ще е вълнуващо наближаващите дати свързани с мачовете от приказното лято на 1994г. Интересно е че тогава шампион стана именно домакина на сегашното първенство.
Тогава ми бяха първите съзнателни мачове. Беше неподправено и невероятно още повече сега на фона на това, че цели 16 години сме извън сцената.
20 години-САЩ`94!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: 20 години-САЩ`94!
Кога изминаха тия 20 години......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
badboy95 написа:То и аз другата година съм юбиляр...
Бъди велик!

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
То това си и остана , да си гледаме стари касетки , времето си минава ,а ние все сме за никъде .
Откровенно сме хора които си живеят в миналото и тва е , едно Американско лято94 и това си е , друго не ни трябва .
Откровенно сме хора които си живеят в миналото и тва е , едно Американско лято94 и това си е , друго не ни трябва .
Tommi написа:badboy95 написа:То и аз другата година съм юбиляр...
Бъди велик!
Чил да фък аут, бро

Съединението прави силата!
Офтопик:
-
- Контакти:
Единствения ми ясен спомен от това лято е потрошаването на бара на мой приятел при гола на Лечков срещу германците, пак добре, че не ме понабиха тогава, всичко друго ми е в мъгла-алкохолна, потрошаването беше след 5 големи и страхотната радост, направо бях превъртял!