На кой пречи „Марек“?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: На кой пречи „Марек“?

Мнениеот tzvetan_tee » 04 юни 2014 14:10

В Марек за тото не може да се говори. Знам го от първо лице, но парите са проблем. Уж "Актавис" дава пари, но реално в Монтана, Добружда, Оборище, Враца и кой ли не взимаха поне двойно повече пари от колкото в Марек... Според мен това е проблема, иначе знам, че вече се работи по стадион и всичко...
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 04 юни 2014 14:12

Отделно дочувам, че повечето играчи на Марек (добрите) си тръгват, така че Марек, от последните 2 сезона, едва ли ще играе в "А" група.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 04 юни 2014 14:12

Пише се "на КОГО". Аман от неграмотници. :|

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 юни 2014 14:14

tzvetan_tee написа:В Марек за тото не може да се говори. Знам го от първо лице, но парите са проблем. Уж "Актавис" дава пари, но реално в Монтана, Добружда, Оборище, Враца и кой ли не взимаха поне двойно повече пари от колкото в Марек... Според мен това е проблема, иначе знам, че вече се работи по стадион и всичко...

То и по нашия хасковския се работи :) 8 000 нови седалки се слагат, ел. табло се слага, съблекалните се ремонтират, тоалетните се оправят и се правят допълнително нови, тревата се сменя с тази на Ботев...какво повече искат 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 04 юни 2014 14:15

CTAHKO написа:
tzvetan_tee написа:В Марек за тото не може да се говори. Знам го от първо лице, но парите са проблем. Уж "Актавис" дава пари, но реално в Монтана, Добружда, Оборище, Враца и кой ли не взимаха поне двойно повече пари от колкото в Марек... Според мен това е проблема, иначе знам, че вече се работи по стадион и всичко...

То и по нашия хасковския се работи :) 8 000 нови седалки се слагат, ел. табло се слага, съблекалните се ремонтират, тоалетните се оправят и се правят допълнително нови, тревата се сменя с тази на Ботев...какво повече искат 8-)

Е не прочете ли второто изречение? Проблем е осигуряването на финансиране. За да се знае, играчите ще взимат ли премии при победа, ще взимат ли и заплатите си. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 юни 2014 14:16

tzvetan_tee написа:Отделно дочувам, че повечето играчи на Марек (добрите) си тръгват, така че Марек, от последните 2 сезона, едва ли ще играе в "А" група.

Ние продаваме един на Берое, ама взимаме трима нови, най-вероятно играли в А група. Не ги знам кои точно :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 юни 2014 14:19

tzvetan_tee написа:
CTAHKO написа:

Е не прочете ли второто изречение? Проблем е осигуряването на финансиране. За да се знае, играчите ще взимат ли премии при победа, ще взимат ли и заплатите си. ;)

Заплатите със сигурност ще си ги взимат (поне при нас), а за премиите вече не знам как стоят нещата и няма смисъл само да си съчинявам :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 юни 2014 14:24

MAREK_DUPNICA написа:...Въпросът обаче е: На кой пречи "Марек"?...
..... Или пък Левски, които са вече на същото дередже, че и от УЕФА ги подкараха за липса на пари, а да не говоримЕ, че трибуната на стадиона си май ще я правят още 10-ина години...

"Марек" не ми пречи, напротив - симпатичен отбор са ми, особено след като преди години на***ха насред София на финала за купата едни "централни" от Борисовата градина с червена петолъчка на емблемата. :lol: Хайде, обаче, да не гледаме в чуждата паничка отсега, още преди да сме прекрачили прага на "А" група, а да си видим първо кирливите ризи... ;) Хората казват: Там където има пушек, има и огън... 8-)
П.П. А иначе в цитирания материал, като оставим настрана, че е неграмотно написан, има и фактически грешки... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 04 юни 2014 14:25, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 04 юни 2014 14:24

В Марек всичко е изплатено и пари има . Смисъл не да се пръскат на ляво и на дясно пари , но ги има за да играе спокойно отбора . А за продажба на играчи е пълна глупост ;)
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 04 юни 2014 14:25

Отделно, според мен, ако един от Марек и Хасково не покрива изискванията, автоматично го отнасят и двата отбора, защото няма как да сме с 11 отбора в "А" група.

Върни се в “Футбол - България”