Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?

Положително
59
48%
Отрицателно
50
40%
Нямам мнение
15
12%

Общо гласове: 124

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?

Мнениеот Foreigner » 03 юни 2014 23:00

Един от най-съвестните български треньори. Онзи ден каза, че имал лични ангажименти и затова нямал да напуска Пловдив... (разбирай договор) :lol:
...

Потребителски аватар
SINOTE

Re: Херо:дойдох да вдигна Ботев Пд

Мнениеот SINOTE » 04 юни 2014 12:57

Cicero написа:Хо-хо-хо, Херо с едно изречение, докара сърдечен недостатък на сини и черно-бели. Спокойно деца, още нищо не сте видели!

Някакъв жокер поне можеш ли да ми дадеш? Да знам колко болка ме очаква. Последно Херо Hero ли е, или е боклук? ;)
Последна промяна от SINOTE на 04 юни 2014 13:03, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
SINOTE

Re: Херо:дойдох да вдигна Ботев Пд

Мнениеот SINOTE » 04 юни 2014 13:02

El_Brujo написа:
fire написа:
slash1912 написа:
fire написа:
bilyaletdinov написа:Ти верно ли си мислиш, че в Левски са му давали повече пари :lol: :mrgreen:
Евтино подмазване за малоумници като автора на темата. Не се сещам кой беше писал преди месец-два, че Херо е там където са парите -при Жоро Илиев в Кюстендил, при Гришата в Ловеч, след това при нас по времето на Грашнов и Чорни, а сега при Цецоуу Василев. Предполагам и в Черноморец не е работил за Бог да прости :oops:
Пожелавам му успех. Има какво да вдига. След като селекцията за 3+ млн. се доклати до престижното 3-то място и финал за купата...

Това е истината!
Иначе аз написах тези всеизвестни факти, само преди 2 седмици, когато някои медии писаха, че бил "о-близо до Левски"! :mrgreen: !
Херо вече е еталон на интерсчийството и лисата на чест и достойнство! Скоро и феновете на новия му клуб ше узнаят този "феномен"!

Херо ви беше герой,когато след съдийските победи над нас по времето на Наркомана и Селския се пенеше,че "където хвана жълтите-там ще ги бия".Сега бил интересчия...

В никакъв случай не казвам тези работи за да се заяждам!
Именно фактите и разочарованието ми от него са истинската причина за това ми мнение! Хайде да не се почваме пак....! Поне не и в деня на великия Ботев!

Когато оня малоумник Дончо Донев си съчиняваше статии в Марица, как Херо никога не би дошъл в Ботев, тогава много го уважавахте. Сега обърнахте палачинката и започнахте с клетвите. За разлика от вас, ние не сме го хулили дори когато беше във Велбъжд. Дори напротив, когато бяхме в Б, на четвъртфинала ни с Черноморец вдигнахме транспарант в негова подкрепа!

И не ми говори за деня на Ботев, щото небългари, дето на мач на ДЮШ вдигат тапети "К.. за Ботев" и пеят "Ботев е п*дераст", нямат нищо общо с тази велика личност!

Сега ще го хулите ли или ще продължите с европейското поведение?
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 04 юни 2014 13:30

Не беше хулен дори като треньор на ваксаджийския отбор, така че няма причина да го правим сега. Просто пътищата ни се разделят, това е. Без драми и без селски изпълнения като на лаутарите...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 юни 2014 14:51

Разочарован съм от решението му, но не го виня. Никога няма да сме като мангали и говеда.

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 04 юни 2014 16:20

DarkPsy написа:Разочарован съм от решението му, но не го виня. Никога няма да сме като мангали и говеда.

Въпреки синхронния ви отговор обаче много от вашите не мислят така. Продажник, говедо, помияр, боклук... не се пестят никак. От осанна до разпни го за 20 дни.
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 04 юни 2014 18:50

И в Пловдив разбраха що за боклук е Херо .

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 10 юни 2014 01:06

Голям помияр излезна Херо. Добре, че се разкри рано-рано!

Върни се в “Архив”