Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот paceto » 03 юни 2014 23:28

Не знам ама този среден пръст хич не ми се нрави на мен лично. :)
Ако прецените, че не е проблем нека си остане.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 юни 2014 23:35

paceto написа:Не знам ама този среден пръст хич не ми се нрави на мен лично. :)

Де да знам, да кажат колегите, на тоя това си му е имиджа и песните му са такива , майната и на системата, на богатите, за мен не е проблем :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 юни 2014 06:27

Стенли, какъв е шанса да увеличиш линковете да са по 2 в пост, а не както сега по 1?
Доста е неудобно в някои случаи, когато се налага да заключваме тема и да пускаме линкове към две теми например или просто да дадем някакъв сайт с информация в два линка. :)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 04 юни 2014 08:37

kartago написа:
paceto написа:Не знам ама този среден пръст хич не ми се нрави на мен лично. :)

Де да знам, да кажат колегите, на тоя това си му е имиджа и песните му са такива , майната и на системата, на богатите, за мен не е проблем :lol:

Хммм, абе и двете позиции са правилни, ама ще му пиша, нека той сам да прецени. :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 04 юни 2014 08:38

paceto написа:Стенли, какъв е шанса да увеличиш линковете да са по 2 в пост, а не както сега по 1?
Доста е неудобно в някои случаи, когато се налага да заключваме тема и да пускаме линкове към две теми например или просто да дадем някакъв сайт с информация в два линка. :)

Промених опцията, бяхме я намалили, заради спам ботовете.
Вижте дали всичко действа както трябва, ако не, пак ми сигнализирайте. :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 юни 2014 09:20

stenly написа:
paceto написа:Стенли, какъв е шанса да увеличиш линковете да са по 2 в пост, а не както сега по 1?

Късно чадо )))).......Нахаках аз тема с по един линк, чак влезе един с пернишки хумор и ме обвини като модератор, "защо съм изказвал няколко последователни мнения в една тема"?! А сега де? ))))))

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 юни 2014 10:22

stenly написа:

Действа и сега могат да се слагат по два линка на пост, браво :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юни 2014 11:47

В темата за модераторскa помощ има интересен въпрос, който заслужава отговор. Аз така и не разбрах, Милен остава ли мод? Ако не, редно е да не излиза името му в списъка. Моето също не е наложително да стои, дори и да имам права. А и нямам против да остана само на Челси, ако наистина хората са прекалено много. Не че сме на щат и тежим, но явно се явява проблем за някои хора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 04 юни 2014 16:02

rhaegar написа:В темата за модераторскa помощ има интересен въпрос, който заслужава отговор. Аз така и не разбрах, Милен остава ли мод? Ако не, редно е да не излиза името му в списъка. Моето също не е наложително да стои, дори и да имам права. А и нямам против да остана само на Челси, ако наистина хората са прекалено много. Не че сме на щат и тежим, но явно се явява проблем за някои хора.

Отговорът към интересния въпрос е следния, пуснах го там, пускам го и тук: "Изисква го моментната ситуация. Броят на модераторите в един подфорум не прави самия форум по-важен, по-интересен или по-посещаван. Така че не виждам проблем."

Не разбирам защо си се почувствал засегнат и искаш да си само във форума на Челси. Ако е така, поднасям ти извинения.
Колкото до Милен, само и единствено от него зависи дали ще остане. Ако не промени начина си на работа във форума, мнения и т.н., няма да остане.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юни 2014 16:14

Не, не, Стенли, няма такова нещо. Изобщо не съм засегнат. Съжалявам, ако е прозвучало така. Аз си знам, че не съм много активен във форума на Левски и имах предвид, че ако наистина изглежда претрупано с 5 модераторa, да го променим. Нямам намерение да се отказвам, или нещо тaковa 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Модератори”