memnto написа:memnto написа:Някой от зелените ако може да ми отговори - защо в подфорума на ония има цели 6 (шест) модератора, като изключвам зелените, а в подфорума на ЦСКА има 1 (един), който може да се каже, че влиза редовно?
Чакай си отговор...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:memnto написа:Някой от зелените ако може да ми отговори - защо в подфорума на ония има цели 6 (шест) модератора, като изключвам зелените, а в подфорума на ЦСКА има 1 (един), който може да се каже, че влиза редовно?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
N3-BUL написа:На пернатите червени подлоги започнаха да им подрязват крилцата..... Б група ви зове
memnto написа:Някой от зелените ако може да ми отговори - защо в подфорума на ония има цели 6 (шест) модератора, като изключвам зелените, а в подфорума на ЦСКА има 1 (един), който може да се каже, че влиза редовно?
stenly написа:memnto написа:Някой от зелените ако може да ми отговори - защо в подфорума на ония има цели 6 (шест) модератора, като изключвам зелените, а в подфорума на ЦСКА има 1 (един), който може да се каже, че влиза редовно?
Изисква го моментната ситуация. Броят на модераторите в един подфорум не прави самия форум по-важен, по-интересен или по-посещаван. Така че не виждам проблем.
drakon написа:Презирам фашистки сини к...и а ти малката си уникален тъп гьон
drakon написа:Кончита за нищо не ставаш така , че марш към кухнята да готвиш на патолога!
Офтопик:
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
tzvetan_tee написа:За мен е един от най-добрите треньори в Бг в момента, да не кажа най-добрия. ЖАлките уцелиха в десетката тука...
hajitsu написа:А защо тази тема се намира в раздела на Левски (Начало форуми Gong.bg ‹ Левски)?
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 4 госта