Фотогалерия: Мода и стил в изпълкома на БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

rebel
Контакти:

Re: Фотогалерия: Мода и стил в изпълкома на БФС

Мнениеот rebel » 03 юни 2014 19:59

Лечков трябваше да е по джапанки, та селянията да е завършена :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 юни 2014 20:16

Не знам дали е мода и стил, ама на мен ми прилича повече на пещерата на Али Баба :lol: Всички са от престъпник нагоре :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

genev32
Контакти:

Мнениеот genev32 » 03 юни 2014 20:34

боже боже...Лечков няма право да е такъв о.......н :cry:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 04 юни 2014 00:16

CTAHKO написа:Не знам дали е мода и стил, ама на мен ми прилича повече на пещерата на Али Баба :lol: Всички са от престъпник нагоре :lol:

Само чичовото си е чичово. :lol: :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 юни 2014 09:11

Само Левски няма представител в тая комисия... Какво да говорим повече за "Синьото БФС"?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 04 юни 2014 09:41

Вкара ли на Германия с глава през 94? Вкара. От там нататък му е позволено да ходи по джапанки когато и където намери за добре.

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 04 юни 2014 09:44

W84me написа:Само Левски няма представител в тая комисия... Какво да говорим повече за "Синьото БФС"?!

Вие си имате Боби достатъчно ми се струва

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 юни 2014 22:33

Валери написа:Вкара ли на Германия с глава през 94? Вкара. От там нататък му е позволено да ходи по джапанки когато и където намери за добре.

Хич да не беше вкарвал.
Радостта от едно далечно вече лято на 94-та го плащаме с лихвите...От тогава тези юнаци творят само...л@йна.
ПС: Каквото е облеклото на вицепрезидента на БФС - такова и отношението му към футбола роден. Т.е - палячовско.
Единия си сложи пластмаса на главата и се взема за велик.
Втория си взема парите от летния Американски воаяж и изчезна без да каже довиждане, а Пената така и не му научи името.
Третия би един шамар на осмия и...излезе от четата на наглите герои от САЩ.
Четвъртия винаги гледа някой в очите...Сега гледа само Мъри... дори, когато Асковлията е в тоалетната.
Петия още не може да си оправи граматиката, глупав се роди и глупав си остана. Базикат го и децата в родния ми град.
Шестия страда в Г.О. тихо и потайно и, като, че ли си остана най-големия мъжкар без амбиции за власт.
На седмия и джип да му подарят - пак ще се сърди. Обича да се мушка из кухнята на ЦСКА, да гледа с досада и да твърди, че всички трябва да му се кланят за едно нещо, което макар и случайни влезе във вратата на Франция и от тогава насетне правилото, че няма ненаказано зло все ни се доказва.
Осмия се разсърди, че данъци му търсят, обиди се и обяви Каталуня за своя родина, което пък не му пречеше да стане...национален тренер на Република България, галисийската Селта, ловешкия Литекс...и все без успех. За сега се спря в Маями за да коментира мачове в...Мексико. Объркана работа.
Деветия беше свише различен и се обяви за по-велик от истинския Васил Иванов Кунчев...Може и за това да твърди, че ФК Левски му се полага по презумпция.
На десетия и богатствата от пещерата на Али баба да му дадат няма да му стигнат. Още ще иска. Цял Хотник в злато да е -
Единадесетия: Кмет стана, среден пръст на властта показа, пиян от кола го свалиха и... но пък не му пречи с джапанки на заседания да ходи. И се питам - тъЙ ли световния, европейски и клубен шампион с Бйерн Мх. Ули Хьонес е толкова прост, тъп и незначителен, че да влезе в затвора за едни му там 4 000 000 Е недекларирани данъци...Ми да беше се слял с нашата бивша футболна шайка превърнала се в некадърни управленци и алчни сребролюбци...шайка от бивши що годе добри футболисти навремето, които бяха с късмета на 1000000 новогодишни баници през онова лято 94-то...Горчи ми вече.
Имаше и един тренер, който водеше тази чета. И малко и много да приказваше - нищо не казваше...В глупостта си се оказа най-умен от всичките.
>>>>А КОЛКО ХУБАВО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ТЕЗИ МОМЦИ ДА ИМАХА УСЕЩАНЕ И ДА СИ СЕДНАТ НА ДУПЕТО ТАКА КАКТО ГО ПРАВЯТ НАВЪН И СВЕТОВНИТЕ ШАМПИОНИ ДОРИ >>>>>
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”