Романтична връзка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Романтична връзка

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 юни 2014 14:03

Ivo-Chernomoretz написа:
В близко бъдеще е вероятно педофилията в Западна Европа да се признае като сексуална ориентация.
:o :o

Май Европа се превръща в безумие . Малумници

- Иван Дошков (55 години) блудства с 11-годишно момиченце с лека умствена изостаналост. (в-к „Марица”)
- Възрастен мъж от с. Казашка река е блудствал с 12-годишната си внучка. (Moreto.net)
- 77-годишен от Добринище бе обвинен в блудство с 5-годишно момиченце. („24 часа”)
- Майка разкри, че 66-годишен е блудствал 1 година с дъщеря й. Момичето е на 15 години и е ученичка във варненско училище. („Монитор”)
- и още, и още ....

http://novinar.bg/news/diado-bludstva-s ... 1OzIx.html

Май перверзия има навсякъде, включително и в нашата богата на християнски ценности държавица, друг е въпросът, че някой другар (товарищ) пак трябва да се изсере във форума върху Европа и ЕС... 8-)
П.П. Не ми се рови в нета за педофилията и инцестите в Русия - за разлика от други си имам работа, пък и ще ми трябват дни, за да обобщя томовете материал... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кончита

Мнениеот Кончита » 03 юни 2014 14:23

badboy95 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
В близко бъдеще е вероятно педофилията в Западна Европа да се признае като сексуална ориентация.
:o :o

Май Европа се превръща в безумие . Малумници

Първо, това е пълна измислица, бих искал някой да покаже от чие официално заявление се стига до този извод, и второ, дори и да има и капка истина, това няма да бъде прието добре в която и да е държава в Европа. Как виждате Германия, например, да е съгласна с нещо такова, а тя е главният двигател на ЕС и континента като цяло.

Сладурче, за теб по няколко пъти, от различни и независими източници, че трудно схващаш : http://www.bbc.com/news/blogs-news-from ... e-25333324 Дължиш ми извинение за това, че пред цялата форумна общественост ме наричаш лъжец и пускам подвеждащи европейски новини! Чакам!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2014 14:25

Този профил Кончита е един от многото профили на комунистическите тролове. От типа на Джугашвили, КНДР, Да живее Русия, Коба, Ким Чен Ун и т.н.

2-3 "човека" пишат ..... всеки с по 4-5 ника.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кончита

Мнениеот Кончита » 03 юни 2014 14:26

Дано разбираш италиански: http://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/ ... 4025.shtml

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 03 юни 2014 14:27

Началото на месеца е, другарят Кутев преведе ли заплатките?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Кончита

Мнениеот Кончита » 03 юни 2014 14:27

1982 написа:Този профил Кончита е един от многото профили на комунистическите тролове. От типа на Джугашвили, КНДР, Да живее Русия, Коба, Ким Чен Ун и т.н.

2-3 "човека" пишат ..... всеки с по 4-5 ника.

Теб изобщо няма да те коментирам. Отивай да се прегледаш.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 юни 2014 14:30

Романтична връзка е дядо и внуче :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 03 юни 2014 14:39

Кончита написа:Сладурче, за теб по няколко пъти, от различни и независими източници, че трудно схващаш : http://www.bbc.com/news/blogs-news-from ... e-25333324 Дължиш ми извинение за това, че пред цялата форумна общественост ме наричаш лъжец и пускам подвеждащи европейски новини! Чакам!

Ти си рядко прост кондьовец, изобщо не оспорвам случилото се, а недоказаните твърдения в края на статията, така че ти дължа един чеп!! Ама ще вземе да ти аресе и нема ме остаиш на мира... :lol: :lol: Пуу, толкова ли сте комплексирани и без внимание в живота си, че да ви избива да правите и пишете такива неща по разни форуми?? :shock:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Кончита

Мнениеот Кончита » 03 юни 2014 16:19

badboy95 написа:
Кончита написа:Сладурче, за теб по няколко пъти, от различни и независими източници, че трудно схващаш : http://www.bbc.com/news/blogs-news-from ... e-25333324 Дължиш ми извинение за това, че пред цялата форумна общественост ме наричаш лъжец и пускам подвеждащи европейски новини! Чакам!

Ти си рядко прост кондьовец, изобщо не оспорвам случилото се, а недоказаните твърдения в края на статията, така че ти дължа един чеп!! Ама ще вземе да ти аресе и нема ме остаиш на мира... :lol: :lol: Пуу, толкова ли сте комплексирани и без внимание в живота си, че да ви избива да правите и пишете такива неща по разни форуми?? :shock:

Симпатяго, последно какво оспорваш? Статията на Би Би Си, българската или италианската? В италианската статия има и репортаж по случая даже! И кое е недоказано, след като италианският касационен съд е излезнал със съдбно решение по случая? Сега виж кой е простия кондьовец! Чакам си извинението! Казах!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 юни 2014 17:11

Очевадно авторът има пхисихчни отклонения.Същото можем да кажем и за героите от статията :(
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”