Комбинативния мишок - Чакмаков

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Комбинативния мишок - Чакмаков

Мнениеот petko.h.markov » 03 юни 2014 15:59

Logical person написа:
petko.h.markov написа:
Logical person написа:
Лимонадения Джо написа:Имате странна мания да хулите всичко, което мисли малко по-различно. Авторът на темата, който уважавам е определил Чакмаков за мишок странно защо. Чакмаков може и да греши, но е ДОКАЗАЛ през годините, че обича ЦСКА и не заслужава подобно отношение. Познавам Паро Никодимов от много години и мога да кажа същото и за него. Труден характер, но не мога да си представя, че ще си и помисли да направи лошо на ЦСКА. Каква е тази наша черта в характера да очерняме всичко. Вчера бе 2.06., а по вестниците едно и също за Ботев- другарите му го убили за пари, откраднали злато и т.н. Вчера се чудех кому е нужно това, а сега питам автора на темата-защо си я пуснал? Какво целиш?

И как е доказал ( даже с големи букви !!! ), че обича ЦСКА ? Как се доказва обич ?

п.п. Паро ако сега получи пост в отбора с 5к заплата, веднага ще обърне палачинката. И това важи за всички "легенди" дето се изказват.

И как се доказва обич според теб?

Ами не се доказва, това винаги са празни приказки. Аз мога да кажа, че много обичам Реал М, дали ще ми дадат да строя в имотите им и после и акции да ми дадат :lol: :lol:

Ако не си разбрал-да ти кажа.В случая имота е на държавата,така че примерът не ти е подходящ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юни 2014 15:59

petko.h.markov написа:
BRF написа:Според мен Чакмаков не е мишок,а че е цесекар е ясно.Темата е доста пресилена,но всеки си има право на мнение!

ЦСКА трябва да представи пред Министерството инвестиции в порядъка на около 1.6млн.лв. за получи стадиона и базите.
Без тези терени,"няколко реда седалки",новите тоалетни това няма как да стане.Които не го разбира това-просто не е за този форум.

Не те разбрах!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 юни 2014 16:00

petko.h.markov написа:
BRF написа:Според мен Чакмаков не е мишок,а че е цесекар е ясно.Темата е доста пресилена,но всеки си има право на мнение!

ЦСКА трябва да представи пред Министерството инвестиции в порядъка на около 1.6млн.лв. за получи стадиона и базите.
Без тези терени,"няколко реда седалки",новите тоалетни това няма как да стане.Които не го разбира това-просто не е за този форум.

Който не е разбрал, че ЦСКА си ПЛАЩА за тези работи също не е за форума. Със същия успех можехме да наемем всяка случайна строителна фирма да изгради терените и да си им платим масрафа. Само че нямаше да има през 3 дена декларации и пресконференции срещу отбора.

Кога ще разберете че "Завинаги" не го правят това без пари, не даряват, не помагат а правят бизнес. Каквото им струва изграждането, ще им се плати и отделно имат 70% от приходите. Т.е. излизат на печалба.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 юни 2014 16:02

Red joker написа:Не знам кой е комбинативен мишок и кой не е,но такива определения със сигурност,не бива да се дават за Армейци,при това направили доста много в материален аспект в този труден момент за клуба,за разлика от всички пишещи в този форум-кой дал 50-60лв,кой и толкова не дал :!: Също така ,не съм съгласен и да се плюе по Легенди на ЦСКА ,като Паро Никодимов ,примерно и други,дали си душата и здравето за Клуба ,написали част от Златната му история :!: Колеги, не се самозабравяйте,ако обичате и не бъдете толкова строги съдници :!:

Те нямат право да бъдат съдници.Те просто са лакей.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 юни 2014 16:02

petko.h.markov написа:Ако не си разбрал-да ти кажа.В случая имота е на държавата,така че примерът не ти е подходящ.

Имота е даден под наем, с договор, на ЦСКА. Така, че примера ми е съвсем удачен.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 юни 2014 16:05

BRF написа:
petko.h.markov написа:

Не те разбрах!

Просто съм съгласен с теб и те допълвам.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 юни 2014 16:06

Red joker написа:Не знам кой е комбинативен мишок и кой не е,но такива определения със сигурност,не бива да се дават за Армейци,при това направили доста много в материален аспект в този труден момент за клуба,за разлика от всички пишещи в този форум-кой дал 50-60лв,кой и толкова не дал :!: Също така ,не съм съгласен и да се плюе по Легенди на ЦСКА ,като Паро Никодимов ,примерно и други,дали си душата и здравето за Клуба ,написали част от Златната му история :!: Колеги, не се самозабравяйте,ако обичате и не бъдете толкова строги съдници :!:

Много точно мнение. Само бих добавил, че тези дрязги ги създава самият Александър Томов. Дали има изгода от това или го прави от страх, че ще му "вземат" последната сламка, с която се е закрепил в обществения ни живот :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 юни 2014 16:07

Logical person написа:
petko.h.markov написа:Ако не си разбрал-да ти кажа.В случая имота е на държавата,така че примерът не ти е подходящ.

Имота е даден под наем, с договор, на ЦСКА. Така, че примера ми е съвсем удачен.

Щом за теб няма разлика между собственост и под наем,значи си прав.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 юни 2014 16:09

Ето това никога не мога да го приема. Значи тези "легенди" каквото и да направят трябва да се търпи ? Те могат да хейтват отбора колкото си искат, но на тях никой не може да им каже и копче ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юни 2014 16:11

petko.h.markov написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:

Не те разбрах!

Просто съм съгласен с теб и те допълвам.

Ясно :) !Сега разбрах :lol: !

Върни се в “ЦСКА”