Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?
С какво право си позволявате да променяте темата ми в анкета?
Мнението ми за Херо е категорично отрицателно! Най-набедения старши-треньор у нас - с нищо не е по-добър от Станимир Стоилов или Стойчо Младенов, така че ситуацията в Ботев е малко в стил ''от трън та на глог''; особено ако е вярно, че се чака първата по-голяма издънка на Стоилов, за да го сменят с Димитров... Но така ще е докато собственикът на Ботев е заобиколен от ''съветници'', все оцветени в синьо 

Plovdivskia Grand написа:Преди години имах колега който си имаше любима поговорка.Четейки умотворенията на "доброжелателите"на"Ботев"Пловдив и Херо разбирам колко е бил прав.Каква е поговорката?"Простакът е непобедим"!Без повече коментар.
Явно добре те е познавал.

„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
- kikooo1912
- Контакти:
Да гледаш как сините мишлета изпадат в истерия, безценно!
Само луд човек може да предпочете Левски прев Ботев в момента.

-
- Контакти:
kikooo1912 написа:Да гледаш как сините мишлета изпадат в истерия, безценно!Само луд човек може да предпочете Левски прев Ботев в момента.
+1
- blue avalanche
- Контакти:
kikooo1912 написа:Да гледаш как сините мишлета изпадат в истерия, безценно!Само луд човек може да предпочете Левски прев Ботев в момента.
Чак пък в истерия???
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Човек трябва да се оценява по работата, която е свършил и резултатите, които е постигнал. Да видим кои футболисти ще доведе, как ще се представят те в официалните мачове, и тогава ще видим "черен" ли е или "бял" 

Положително
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Чета тука за някви сини легенди,черно-бели легенди.
Ако не се лъжа Херо даваше всичко за Черноморец през последните няколко години(без последната),но не е легенда. Все още.
Респект за Херо.
За него никога няма да кажа лошо.
Футбола отдавна е само пари и всякакви приказки за емоционални обвързвания са излишни.
За мен Ботев не е правилния избор за Херо,но Левски е още по-неправилния.
Ако трябва да съм честен,не мисля че ще изкара дълго в Ботев,
И както винаги досега,ще бъде обиждан и псуван от тези,които сега го обичат. Справка Нефтохимик,Локо(Пд),Левски.
Успех Херо !!!
Бъди здрав !!!
П.П. Преди време бях пуснал тема за Херо и мястото му в Черноморец. Аз и много наши фенове смятаме,че Херо е участник в отпадането на Черноморец. Смятам,че накрая вече пречеше на отбора. Но въпреки всичко не мога да си позволя да кажа нещо лошо за него.
Ако не се лъжа Херо даваше всичко за Черноморец през последните няколко години(без последната),но не е легенда. Все още.
Респект за Херо.
За него никога няма да кажа лошо.
Футбола отдавна е само пари и всякакви приказки за емоционални обвързвания са излишни.
За мен Ботев не е правилния избор за Херо,но Левски е още по-неправилния.
Ако трябва да съм честен,не мисля че ще изкара дълго в Ботев,
И както винаги досега,ще бъде обиждан и псуван от тези,които сега го обичат. Справка Нефтохимик,Локо(Пд),Левски.
Успех Херо !!!
Бъди здрав !!!
П.П. Преди време бях пуснал тема за Херо и мястото му в Черноморец. Аз и много наши фенове смятаме,че Херо е участник в отпадането на Черноморец. Смятам,че накрая вече пречеше на отбора. Но въпреки всичко не мога да си позволя да кажа нещо лошо за него.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Херо е там където са парите .Няма лошо да е професионалист но да не се биеш по сърцето за щяло и не щяло и да се правиш на Далай Лама.А да лъже че Левски са му давали повече е нелепо.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи