Captain Stottlemeyer написа:haiobaio написа:В заглавието има грешка, която дразни много.
Форматът трябва да е 12 отбора, който играят 4 пъти помежду си. Всичко друго е безсмислено. За пореден път форматът с разделянето на групата на две се провали. Нагледахме се на куп безсмислени мачове.
С българския сме добре, но математиката нещо ни куца...Колко кръга трябва да изиграят отборите при този формат (аз ги сметнах 44) и кога ще се сместят във времето, като се имат предвид мачовете за купата, за ЕКТ и не на последно място дребният факт, че зимата у нас не е като зимата на Острова, където температурата рядко пада под 0 градуса!?...
![]()
Малко е раничко да съдим за плюсовете и минусите на един формат само от два сезона ...
Правилно, да се мисли и за почивката на футболистите. Лудогорец изиграха 70 срещи за 42 седмици, почти всяка сряда и неделя. Изтощително е.
luxorus написа:12 отбора с по 3 срещи между всички отбори.Това 33 кръга ли прави,мисля че е перфектно за родната джунгла.Изпадат 2,влиза който вземе лиценз.
Две срещи на разменено гостуване, къде ще се проведе третата среща, на кой терен? Само не ми казвайте на неутрален!