W84me написа:Херо на официалното представяне: Левски ми даваше повече пари
Е тоя няма повече място в Левски - НИКОГА!
Е поне е ясна причината(мустаката), заради която не е в Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
darakchiev_77 написа:W84me написа:Херо на официалното представяне: Левски ми даваше повече пари
Е поне е ясна причината(мустаката), заради която не е в Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Абе дреме ми заради кого не иска... Оправдания много може да си измисли, може би Левски е голяма хапка за него?
doktora25 написа:W84me написа:Херо на официалното представяне: Левски ми даваше повече пари
Не съм съгласен с теб. Чест му прави това изказване. Аз не бих простил на даден футболист или треньор именно ако предаде пристрастията си и клуба, в който е станал легенда заради пари. Друг е въпросът обаче, че той не пожела да дойде при нас в труден момент, като причината наистина може би се крие в Батков.
alexveselinov написа:doktora25 написа:W84me написа:Херо на официалното представяне: Левски ми даваше повече пари
Не съм съгласен с теб. Чест му прави това изказване. Аз не бих простил на даден футболист или треньор именно ако предаде пристрастията си и клуба, в който е станал легенда заради пари. Друг е въпросът обаче, че той не пожела да дойде при нас в труден момент, като причината наистина може би се крие в Батков.
Възможно е Херо все още да е обиден на Левски. Не забравяйте как беше освободен от Сираков, при положение, че стана шампион, взе купата и победи три пъти ЦСКА
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 15 госта