fire написа:slash1912 написа:fire написа:bilyaletdinov написа:Ти верно ли си мислиш, че в Левски са му давали повече пари![]()
![]()
Евтино подмазване за малоумници като автора на темата. Не се сещам кой беше писал преди месец-два, че Херо е там където са парите -при Жоро Илиев в Кюстендил, при Гришата в Ловеч, след това при нас по времето на Грашнов и Чорни, а сега при Цецоуу Василев. Предполагам и в Черноморец не е работил за Бог да прости![]()
Пожелавам му успех. Има какво да вдига. След като селекцията за 3+ млн. се доклати до престижното 3-то място и финал за купата...
Това е истината!
Иначе аз написах тези всеизвестни факти, само преди 2 седмици, когато някои медии писаха, че бил "о-близо до Левски"!!
Херо вече е еталон на интерсчийството и лисата на чест и достойнство! Скоро и феновете на новия му клуб ше узнаят този "феномен"!
Херо ви беше герой,когато след съдийските победи над нас по времето на Наркомана и Селския се пенеше,че "където хвана жълтите-там ще ги бия".Сега бил интересчия...
В никакъв случай не казвам тези работи за да се заяждам!
Именно фактите и разочарованието ми от него са истинската причина за това ми мнение! Хайде да не се почваме пак....! Поне не и в деня на великия Ботев!
Ясно е,че Херо не е ботевист,няма и да стане.Също така е ясно,че всеки човек работи за пари.Херо иска да каже,че не парите са били най-важното в избора му да работи за Ботев.Явно "проекта Ботев",възможността да работи с професионалисти и на по-високо ниво,отколкото е в момента Левски е натежало.Дали е така-само бъдещето ще покаже.