Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?

Положително
59
48%
Отрицателно
50
40%
Нямам мнение
15
12%

Общо гласове: 124

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Херо:дойдох да вдигна Ботев Пд

Мнениеот slash1912 » 02 юни 2014 15:32

fire написа:
slash1912 написа:
fire написа:
bilyaletdinov написа:Ти верно ли си мислиш, че в Левски са му давали повече пари :lol: :mrgreen:
Евтино подмазване за малоумници като автора на темата. Не се сещам кой беше писал преди месец-два, че Херо е там където са парите -при Жоро Илиев в Кюстендил, при Гришата в Ловеч, след това при нас по времето на Грашнов и Чорни, а сега при Цецоуу Василев. Предполагам и в Черноморец не е работил за Бог да прости :oops:
Пожелавам му успех. Има какво да вдига. След като селекцията за 3+ млн. се доклати до престижното 3-то място и финал за купата...

Това е истината!
Иначе аз написах тези всеизвестни факти, само преди 2 седмици, когато някои медии писаха, че бил "о-близо до Левски"! :mrgreen: !
Херо вече е еталон на интерсчийството и лисата на чест и достойнство! Скоро и феновете на новия му клуб ше узнаят този "феномен"!

Херо ви беше герой,когато след съдийските победи над нас по времето на Наркомана и Селския се пенеше,че "където хвана жълтите-там ще ги бия".Сега бил интересчия...

В никакъв случай не казвам тези работи за да се заяждам!
Именно фактите и разочарованието ми от него са истинската причина за това ми мнение! Хайде да не се почваме пак....! Поне не и в деня на великия Ботев!

Ясно е,че Херо не е ботевист,няма и да стане.Също така е ясно,че всеки човек работи за пари.Херо иска да каже,че не парите са били най-важното в избора му да работи за Ботев.Явно "проекта Ботев",възможността да работи с професионалисти и на по-високо ниво,отколкото е в момента Левски е натежало.Дали е така-само бъдещето ще покаже.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 02 юни 2014 15:34

fena написа:Само да не стане след някой и друг месец да смениш "подписа" на профила си от Каун на Херо, че тогава това което си написал сега ще изглежда доста смешно.

1. Ако Ботев продължи да играе така и Херо нищо не прави в положителна посока не виждам защо да не добавя и нещо за него в подписа си. В зависимост от поведението му ще зависи и какво точно ще напиша.

2. За мен Херо е служител в Ботев, пред който са поставени цели. Не се ли справи - нека си търси успеха другаде.

3. Смешното е не да си смениш подписа, а да смениш 70 години по-късно годината на основаване на любимия ти клуб.
105 години / 4 поколения ботевисти!

ОТКОС
Контакти:

Мнениеот ОТКОС » 02 юни 2014 15:36

Лично аз съм чувал с ушите си няколко пъти жълтите да скандират Херо-к**во.И то точно преди да се разболее го замерваха с шишета и псуваха като помияр.Новината за болестта му беше трагедия за целият футбол и подобни транспаранти в негова подкрепа се извадиха от почти всички агитки.В интерес на истината трябва да кажа че и левскарите го посрещаха с горния рефрен.Херо имаше единствено уважнието на публиката на Локо Пловдив.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 юни 2014 15:42

ОТКОС написа:Лично аз съм чувал с ушите си няколко пъти жълтите да скандират Херо-к**во.И то точно преди да се разболее го замерваха с шишета и псуваха като помияр.Новината за болестта му беше трагедия за целият футбол и подобни транспаранти в негова подкрепа се извадиха от почти всички агитки.В интерес на истината трябва да кажа че и левскарите го посрещаха с горния рефрен.Херо имаше единствено уважнието на публиката на Локо Пловдив.

Глупости, глупости, глупости! Кои жълти ? Казаха ти, че няколко човека не са мерило.

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 02 юни 2014 15:44

Херо,Херо,ти маймуно алчна!Не бил за пари при жълтоперите мисири-смешник,иначе си попаднал на мястото си-при "моралните" и вечно недоволни!Идвал да ги вдига,милионите на Ц.Василев не могат та т
и продажнико ще можеш?Може би мисията ти в кокошкарника,е да осветлиш жълтите бездарници как се уреждат мачове професионално-жалък си.

ОТКОС
Контакти:

Мнениеот ОТКОС » 02 юни 2014 15:46

DarkPsy написа:
ОТКОС написа:Лично аз съм чувал с ушите си няколко пъти жълтите да скандират Херо-к**во.И то точно преди да се разболее го замерваха с шишета и псуваха като помияр.Новината за болестта му беше трагедия за целият футбол и подобни транспаранти в негова подкрепа се извадиха от почти всички агитки.В интерес на истината трябва да кажа че и левскарите го посрещаха с горния рефрен.Херо имаше единствено уважнието на публиката на Локо Пловдив.

Глупости, глупости, глупости! Кои жълти ? Казаха ти, че няколко човека не са мерило.

Цялата агитка мощно,що се правите на гръмнати?100% го има някъде на запис из архивните мачове.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 02 юни 2014 15:47

ilian12 написа:
fena написа:Само да не стане след някой и друг месец да смениш "подписа" на профила си от Каун на Херо, че тогава това което си написал сега ще изглежда доста смешно.

1. Ако Ботев продължи да играе така и Херо нищо не прави в положителна посока не виждам защо да не добавя и нещо за него в подписа си. В зависимост от поведението му ще зависи и какво точно ще напиша.

2. За мен Херо е служител в Ботев, пред който са поставени цели. Не се ли справи - нека си търси успеха другаде.

3. Смешното е не да си смениш подписа, а да смениш 70 години по-късно годината на основаване на любимия ти клуб.

Да си смениш годината на създаване не води след себе си потоп, в този ред на мисли още по-смешно е да търпиш 10 години човек, направил клуба Ботев за посмешище(даже и вие така го наричахте) и да взимаш през определен период от господството му по 500 лева , за да не му вадите глоби на Христолов :!:

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 02 юни 2014 15:48

ОТКОС написа:
DarkPsy написа:

Цялата агитка мощно,що се правите на гръмнати?100% го има някъде на запис из архивните мачове.

Пълна лъжа! Ако го покажеш, ще ти се извиня. Дотогава с тоя над теб си оставате едни най-обикновени, комплексирани небългари.

ОТКОС
Контакти:

Мнениеот ОТКОС » 02 юни 2014 15:51

El_Brujo написа:
ОТКОС написа:
DarkPsy написа:

Пълна лъжа! Ако го покажеш, ще ти се извиня. Дотогава с тоя над теб си оставате едни най-обикновени, комплексирани небългари.

Ти да не ходиш от 2 години по мачове?

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 02 юни 2014 15:53

El_Brujo написа:
ОТКОС написа:
DarkPsy написа:

Това е лъжа,колкото е лъжа надписа ДОБРЕ ДОШЪЛ НАСКО по времето на брокерите.

Върни се в “Архив”