durex написа:Мота какво прави до Касано и Балотели?
E, ако разцъкват с Мота, той ще влез в центъра до Де Роси и Пирло, а Маркиза ще мине зад нападателите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:Мота какво прави до Касано и Балотели?
marchisio написа:Що да не може ? Касано може ли да изкара цял мач, Черчи и Имобиле не са играли важни мачове, а Пепито има много силна кариера.
Не са тъпи критиките, пълен смешник е.
bilyaletdinov написа:marchisio написа:Що да не може ? Касано може ли да изкара цял мач, Черчи и Имобиле не са играли важни мачове, а Пепито има много силна кариера.
Не са тъпи критиките, пълен смешник е.
Явно е по-добре физически от Роси, пък и Касано винаги може да метне някоя топка към Бало. Напълно съм съгласен с избора на Прандели. Взе най-подготвените играчи за Бразилия, без да робува на имена и визитки.
А за качествата му не мисля да споря. Прави максимума с тази посредствена и застаряваща Скуадра. Много повече от това, което направиха Саки и сеньор Малдини с едно от най-талантливите италиански поколения.
Sardukar написа:Касано слаб сезон ли направи?
За Балотели е по-добре настоящата позиция, в която трябва да се доказва. Остава Прандели да успее да извлечем максимума от него и да ограничи простотиите му.
Според мен проблемна зона е.... защитата. Особено съм притеснен за крайните бранители. Мисля си, че Джакерини можеше отново да влезе в употреба, ама Прандата си знае най-добре.
Явно ще разчита на 4-ромб-2 или 4-3-2-1. С Ейре пробва игра с четирима в средата на терена, в следващата трябва да е елхичката
marchisio написа:Буфон
Де шилио Бонучи Киелини Сантон
Де Роси
Маркизио Верати
Диаманта
Балотели Роси
Не е трудно.
Имат силни халфове, ромба е много добър.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:marchisio написа:Буфон
Де шилио Бонучи Киелини Сантон
Де Роси
Маркизио Верати
Диаманта
Балотели Роси
Не е трудно.
Имат силни халфове, ромба е много добър.
Нямат бекове за ромб. Всеки отбор с читави крила ще ги спука от бой.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта