УЕФА разпитва Херо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

haha

Re: УЕФА разпитва Херо

Мнениеот haha » 01 юни 2014 20:19

kubik написа:Гледам,че си ревностен защитник на дпс и правителството.това показва всичко ...та разбираемо е,че ни мразиш 8-)

Неадекватен отговор, още по- неадектватен опит за обида. Типично за хората от Столипиново...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 01 юни 2014 20:26

fena написа:
kubik написа:няколко кръга преди края бягахте няколко точки от баражите и със любезното съдействие на любимец,който си вкараха автогол за да се класирате играхте бараж.
мача Любимец-Ботев 0:1

Като каза за "баража"......Гладните играчи на Спортист Своге бая са се облажили след него.

За бъдещия отбор на Коко ли говориш :-):-)1

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 01 юни 2014 20:35

haha написа:
kubik написа:Гледам,че си ревностен защитник на дпс и правителството.това показва всичко ...та разбираемо е,че ни мразиш 8-)

Неадекватен отговор, още по- неадектватен опит за обида. Типично за хората от Столипиново...

и ми го казва подлога на дпс хахахах смях
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

haha

Мнениеот haha » 01 юни 2014 20:54

kubik написа:
haha написа:

и ми го казва подлога на дпс хахахах смях

Добре, нека съм подлога на ДПС, въпреки, че не знам как го реши това оскъдният ти мозък. Отговори ми само на един въпрос и спираме спора- по какъв начин Локомотив спечели промоция през сезон 2000/2001? Май след като беше закрит, а Георги Илиев премести Велбъжд в Пловдив...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 01 юни 2014 21:02

Темата е сериозна , но коментарите под нея отново са едни и същи глупости , които се пишат постоянно ! Не мога да разбера има ли модератори в този форум и ако има за какъв чеп са ?
Иначе аз лично не вярвам скоро да има хванати участници в черно тото.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 01 юни 2014 21:20

kubik написа:
plan-2012 написа:
kubik написа:Нямам нищо против да докажат и да пратят дебелия в затвора,а ние да започнем от в група.

Като подхвана темата -как влезнахте в ''А'' група/Май Караибрахим и той трябва да прави компания на Коку 8-)

Кажи бе как влезнахме в А група ? Кой мач, кой те съмнява ?
После кажи как Локо влезна е А група :lol:

Питай феновете на Нефтохимик,те ще ти кажат най-добре в една група играхте все пак.На всичкото отгоре тази година
ги пратихте пак вие там във ''б''-то :lol:

по ми е интересно два пъти се изгаврихте с тях ,а феновете им ви симпатизират.Луда работа :lol:

Не знам как обобщаваш толкова смело! Аз симпатизирам на привържениците на Ботев, защото са хора, които наистина си подкрепят отбора и ходиха с хиляди на гостувания във "В" група. Това си е достойно за уважение. Иначе, държа си само моя отбор, а от другите е нормално да имам такива, които са ми по-симпатични и такива, които въобще не харесвам.

Колкото до сагата в "Б" група - не мисля, че някой може да се обижда от истината. Понякога тя е прекрасна, понякога ни се иска да я няма, но историята е изтъкана от хубави и лоши моменти. Ботев най-вероятно щеше да играе още една година в "Б" група, ако не беше сериозното рамо през пролетния полусезон. Не знам дали нашите хора бяха готови за "А" /най-вероятно не сме били/, но не могат да се забравят поредица от очевадни побутвания и "странни" събития: Първо, първенството се игра в много странен формат, където имаше три полусезона. Именно третия беше разковничето, защото в него се решаваше всичко и беше важно кой е домакин и кой гост в този трети полусезон. Аз за първи път станах свидетел на нещо изумително - изтеглената програма след няколко дни беше теглена наново и вече в новата програма един от конкурентите за "А" група беше домакин на всичките си преки съперници. Спомням си и за един мач с Етър, в който съдиите ... Или пък за най-успешният треньор Костадин Видолов, който замени Радуканов и нямаше изгубен мач, даже много странно не му беше предложен договор :) Имаше и едни дочути реплики как "... още малко ще ги чакам да бият и после аз започвам!", имаше една изумителна победна серия на финала на първенството, като преди това цял сезон резултатите бяха колебливи и т.н. и т.н.

Дано не ми се разсърдят жърто-черните, но живота ме е убедил, че когато премълчиш или прикриеш истината това ти се връщал. Това бяха очевадни неща и не сме нито глупаци, нито толкова пристрастни, че да се правим на неразбрали.

А в онзи сезон Ботев имаше всичко, за да стане първи - солиден спонсор, публика, традиции... Обаче играта куцаше сериозно и заради играчите и тяхната несъстоятелност, беше лепнато това петно върху иначе историческото завръщане в "А" група.

п.п. Нямам никакви лоши чувства и спомени от онзи сезон. При нас нещата пак не бяха наред и затова не съжалявам, че отбора с традиции като Ботев успя да си постигне целите. Далеч по-добре от разни еднодневки. Но успеха си има и друга страна и не виждам причина да я премълчаваме. Никой не е изцяло в бяло, а веднъж започнеш ли, после нямаш право да го играеш морален стожер. Завършвам с искреното си съжаление, че в нашия футбол не виждам никой достоен да сочи с пръст останалите. :|

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 юни 2014 21:49

Ето, фенът на Нафтата ви го каза- влезнахте по нечестен начин. Щом за вас един охранител ли е там какъв е си е доказателство, как ние да не вярваме на фен на Нафтата, които ви симпатизират??? До колкото знам уреждане на мачове в Б група също е престъпление... или бъркам :lol: Сега остава да се появи и фен на Любимец и ще е пълен шокът в жълто :lol:

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 01 юни 2014 22:03

Какъв нечестен път кви пет лева. Вие станахте шампиони без да сте се класирали за "А" група и 90% от готовия отбор на Велбъжд Кюстендил после ми говори за нечестен път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юни 2014 22:17

Първите изгоряли би трябвало да са Славия и Локо Сф ... Всеки мач между тях се чудиме кой на кого ще даде :lol: На някои може и да не им хареса, но е факт. Локо правиха тото в Марбея, така че това си е отделно ... Ботев и те имаха няколко странни резултата ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 юни 2014 22:22

Ivo-Chernomoretz написа:Точно пък от ХЕРО няма какво да открият

Въобще не е там думата.
Тук става въпрос за друго, което е много по-гадно, а именно да затворят устата на говорещите, защото е ясно, че Херо няма доказателства и след като няма ще му кажат да си мълчи, а не да говори в публичното пространство.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”