Коко иска 350 000 евра за Локо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

praistoria
Контакти:

Re: Коко иска 350 000 евра за Локо

Мнениеот praistoria » 01 юни 2014 16:26

mark1926 написа:Типично за жълтИтИ- доказваш му, че греши и започва да избягва темата.

Кое е мит-50 000 на центъра ли??? Телевизиите въртяха цифрите от 40 000 до 50 000 човека. Мит ли е че бяхте 6-7 човека във Варна. А протеста срещу МЪРИ ви поизпразни стадиона. Разбира се удобно избягваш да кажеш кое е мит, на мен ми остава да гадая.

Явно за вас четвъртото място е по-значимо от ТИТЛАТА, реалността обаче е друга. Нека да уточня все пак и че ти си единствения, твърдящ БЕЗУМИЕТО- "голям процент ЛОКОМОТИВЦИ пеещи против жълтИтИ 2004 сега пеят за най-скъпото четвърто място" :lol: И на мен ми е интересно- тези неща говорите ли си ги наистина, такъв мит трудно ще мине :?:

A 2004 Ботев бе с крак и половина в гроба, ИЗПАДНА(бавно умираше), ЛОКОМОТИВ стана ШАМПИОН- какъв беше процентът на ботевистите запели-" ние сме ние сме ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ НИЕ СМЕ". По твоята логика -сега ние сме седми, вие четвърти ...20004 вие изпадахте, а ние ВДИГНАХМЕ ТИТЛАТА... то остана ли въобще някой да вика за Ботев тогава :lol:

Карта за библиотеката си имам, макар че имам и bookreader, а интернет предлага доста библиотеки.

Ти голям довод избара :lol: . По тази логика всички, които бяха на концерта на Дийп Пърпъл са от Ботев... Иначе не виждам теб какво те бърка дали са били 6-7 ботевисти във Варна или 6-7000. Вие нали имате препълнени трибуни (десетки, дори хиляди трибуни!) на вашето стадионче? След 16 години активно фенство, познай колко пъти си го премествам от единия в другия крачол вие намалявате ли, увеличавате ли се, феновете ви при нас ли се вливат или в Левски. Да се вливат където искат, ние сме достатъчно голям отбор и без тях. Грозна е само тази чисто алогична омраза към нас. Като ви чете човек приказките някой ще каже, че цялата оцеляла от турско време аристокрация се е събрала на Лаута и орди от човекоподобни разсипват Пловдив. Страшна реклама за града правите просто :mrgreen: . Пак ти казвам: вземи да прочетеш някоя книга, излез с някой твой приятел жАлт на кафе, побъзикай го "за най-скъпото четвърто място" или там каквото ти скимне, но е абсурдно да попадам на клипче на 6-годишно момченце, пеещо "к*р за Ботев". Тази омраза просто отблъсква хората от футбола.
В тази връзка между другото винаги ми е било изключително смешно сравнително доброто отношение между Локо и Берое. За толкова години никой не се усети, че подкрепа в "дербито за Тракия" значи, че Локомотив просто не е признаван от старозагорци за голям отбор. Дори и да бях роден в семейство на локомотивци, просто след една обща песен със заралии и една с шопите за "жАлтата кочина", повече кракът ми нямаше да стъпи на Лаута!
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 юни 2014 16:32

Мен ме интересува колко хора познавате, които са били от Локомотив 2004 при ТИТЛАТА, които сега са ботевисти?Ако може и някакъв приблизителен процент да упоменете!?

Интересно ще е и тогава какъв е процентът през 2004, които са били ботевисти и са пеели-НИЕ СМЕ НИЕ СМЕ ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ НИЕ СМЕ???

ЗА анти-рекордите- Ние показахме на динев колко са неговите застъпници, изброените по- горе анти-рекорди.А нека да не се пропуска и о посещаемост на ботевистите на Лаута, знаеш кога!!! Но тогава вие протестирахте и не се брои... ние също протестираме , но за вас е анти-рекорд.

А за 50 000 на центъра... сами твърдите че 60-75 процента от Пловдив е жълт, виж колко са жителите на Пловдив и ще видиш, че 50 000 може спокойно да почетат ТИТЛАТА. За мен процента е съвсем друг, но за него няма да се разберем и нека оставим нещата така.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 01 юни 2014 16:35

Едно нещо трябва да ви признаем на вас, ботевистите - царе сте на пропагандата :) Такова извъртане във ваша полза на фактите (когато има факти) и такава богата фантазия, митове и легенди (когато няма факти) са непостижими за която и да е друга публика. Явно докато прекопават картофите, мнозинството от привържениците ви имат достатъчно време да размишляват как да унизят гаднитИ буфИри :) Или може би пък точно заради преобладаващото занимание на мнозинството от привържениците ви при вас толкова добре виреят митовете и легендите,"предавани от поколение на поколение" :mrgreen:

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 01 юни 2014 16:47

mark1926 написа:Мен ме интересува колко хора познавате, които са били от Локомотив 2004 при ТИТЛАТА, които сега са ботевисти?Ако може и някакъв приблизителен процент да упоменете!?

Интересно ще е и тогава какъв е процентът през 2004, които са били ботевисти и са пеели-НИЕ СМЕ НИЕ СМЕ ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ НИЕ СМЕ???

ЗА анти-рекордите- Ние показахме на динев колко са неговите застъпници, изброените по- горе анти-рекорди.А нека да не се пропуска и о посещаемост на ботевистите на Лаута, знаеш кога!!! Но тогава вие протестирахте и не се брои... ние също протестираме , но за вас е анти-рекорд.

А за 50 000 на центъра... сами твърдите че 60-75 процента от Пловдив е жълт, виж колко са жителите на Пловдив и ще видиш, че 50 000 може спокойно да почетат ТИТЛАТА. За мен процента е съвсем друг, но за него няма да се разберем и нека оставим нещата така.

Добре, вие сте повече, клубът ви е по-стар, с по-големи успехи, по-обичан и каквото си искаш друго определение му сложи. Ще спрете ли да пеете срещу нас на всеки ваш мач? Не. Ще се появяват ли и в бъдеще малки дечица с плакати и песни "к*р за Ботев"? Да. Ще си пеете ли с Левски и Берое за "жАлтата кочина"?Да. Аз изведнъж припознах ли локото като отбора на сърцето ми? Не. Тогава за чий ти е тази интернет победа :lol: ? Ако ще и 1000 пъти да напишете някаква тъпотия за "Караибрахим" (който впрочем ловя бас, че голяма част от "ултрасите" ви не знаят кой е) и да вадите избирателно от девет кладенеца "истини", реалността няма да се промени. Вие западате, ние се изправяме. Аз това изправяне съм го чакал целия си съзнателен живот- и Левски съм виждал как ни разгромява, и как изпадаме, и как при аматьорите играем, но все още съм си жАлт. Омразата ви към нас няма да промени това, няма човек, който да си каже: "абе аз години наред бях от Ботев, ама тези от Локото виж как хубавичко ни мразят, я да взема да стана аз един буфер". Феновете, които сме ви придърпали (аз се сещам за четирима и всичките ги будалкам за това) са го направили именно за това. Мечтая си един ден да имам възможност да стоя с шал на Ботев сред умерените фенове на Лаута, както едно 10-годишно хлапе с дядо си направиха на Христо Ботев на последното гледано от мен дерби там . За съжаление обаче с очертаващата се смърт на Локомотив, вашата омраза просто ще се засилва. Само дано някой 15-годишен пергиш не убие някого в името на тази дивотия...
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 юни 2014 17:05

praistoria написа:
mark1926 написа:Типично за жълтИтИ- доказваш му, че греши и започва да избягва темата.

Кое е мит-50 000 на центъра ли??? Телевизиите въртяха цифрите от 40 000 до 50 000 човека. Мит ли е че бяхте 6-7 човека във Варна. А протеста срещу МЪРИ ви поизпразни стадиона. Разбира се удобно избягваш да кажеш кое е мит, на мен ми остава да гадая.

Явно за вас четвъртото място е по-значимо от ТИТЛАТА, реалността обаче е друга. Нека да уточня все пак и че ти си единствения, твърдящ БЕЗУМИЕТО- "голям процент ЛОКОМОТИВЦИ пеещи против жълтИтИ 2004 сега пеят за най-скъпото четвърто място" И на мен ми е интересно- тези неща говорите ли си ги наистина, такъв мит трудно ще мине :?:

A 2004 Ботев бе с крак и половина в гроба, ИЗПАДНА(бавно умираше), ЛОКОМОТИВ стана ШАМПИОН- какъв беше процентът на ботевистите запели-" ние сме ние сме ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ НИЕ СМЕ". По твоята логика -сега ние сме седми, вие четвърти ...20004 вие изпадахте, а ние ВДИГНАХМЕ ТИТЛАТА... то остана ли въобще някой да вика за Ботев тогава

Карта за библиотеката си имам, макар че имам и bookreader, а интернет предлага доста библиотеки.

Ти голям довод избара :lol: . По тази логика всички, които бяха на концерта на Дийп Пърпъл са от Ботев... Иначе не виждам теб какво те бърка дали са били 6-7 ботевисти във Варна или 6-7000. Вие нали имате препълнени трибуни (десетки, дори хиляди трибуни!) на вашето стадионче? След 16 години активно фенство, познай колко пъти си го премествам от единия в другия крачол вие намалявате ли, увеличавате ли се, феновете ви при нас ли се вливат или в Левски. Да се вливат където искат, ние сме достатъчно голям отбор и без тях. Грозна е само тази чисто алогична омраза към нас. Като ви чете човек приказките някой ще каже, че цялата оцеляла от турско време аристокрация се е събрала на Лаута и орди от човекоподобни разсипват Пловдив. Страшна реклама за града правите просто :mrgreen: . Пак ти казвам: вземи да прочетеш някоя книга, излез с някой твой приятел жАлт на кафе, побъзикай го "за най-скъпото четвърто място" или там каквото ти скимне, но е абсурдно да попадам на клипче на 6-годишно момченце, пеещо "к*р за Ботев". Тази омраза просто отблъсква хората от футбола.
В тази връзка между другото винаги ми е било изключително смешно сравнително доброто отношение между Локо и Берое. За толкова години никой не се усети, че подкрепа в "дербито за Тракия" значи, че Локомотив просто не е признаван от старозагорци за голям отбор. Дори и да бях роден в семейство на локомотивци, просто след една обща песен със заралии и една с шопите за "жАлтата кочина", повече кракът ми нямаше да стъпи на Лаута!

Е, нали много четеш- защо ми задаваш отговори :?: Сам изрази увереност, че наши фенове стават от вас, аз пък с тези 6-7 човека и оределите трибуни в Коматево ти показвам, че вие САМИ не си вярвате на отбора, как да ви повярват Локомотивци и да минат към вас :?:

За омразата- и в двата лагера има лумпени, или викаш вие сте над тези неща :?: :!:

А за Берое, да ние с тях бяхме "сгодени", но те бяха жената в тези отношения. Как журналистите са наричали мача Берое-Ботев е без значение. Марулите признаваха нашето превъзходство, когато се усетиха ,започнаха да ни викат цигани, стигна се до бой в Стара Загора. Сега задоволих ли любопитството ти, предизвикано просто от липса на познание по темата :?: :!:

А за общото пеене- шопите си ги псуваме, без значение кои. Щом го приемате така тежко- общото пеене на песни срещу вас ... ще го продължим :!:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 юни 2014 17:25

praistoria написа:
mark1926 написа:Мен ме интересува колко хора познавате, които са били от Локомотив 2004 при ТИТЛАТА, които сега са ботевисти?Ако може и някакъв приблизителен процент да упоменете!?

Добре, вие сте повече, клубът ви е по-стар, с по-големи успехи, по-обичан и каквото си искаш друго определение му сложи. Ще спрете ли да пеете срещу нас на всеки ваш мач? Не. Ще се появяват ли и в бъдеще малки дечица с плакати и песни "к*р за Ботев"? Да. Ще си пеете ли с Левски и Берое за "жАлтата кочина"?Да. Аз изведнъж припознах ли локото като отбора на сърцето ми? Не. Тогава за чий ти е тази интернет победа :lol: ? Ако ще и 1000 пъти да напишете някаква тъпотия за "Караибрахим" (който впрочем ловя бас, че голяма част от "ултрасите" ви не знаят кой е) и да вадите избирателно от девет кладенеца "истини", реалността няма да се промени. Вие западате, ние се изправяме. Аз това изправяне съм го чакал целия си съзнателен живот- и Левски съм виждал как ни разгромява, и как изпадаме, и как при аматьорите играем, но все още съм си жАлт. Омразата ви към нас няма да промени това, няма човек, който да си каже: "абе аз години наред бях от Ботев, ама тези от Локото виж как хубавичко ни мразят, я да взема да стана аз един буфер". Феновете, които сме ви придърпали (аз се сещам за четирима и всичките ги будалкам за това) са го направили именно за това. Мечтая си един ден да имам възможност да стоя с шал на Ботев сред умерените фенове на Лаута, както едно 10-годишно хлапе с дядо си направиха на Христо Ботев на последното гледано от мен дерби там . За съжаление обаче с очертаващата се смърт на Локомотив, вашата омраза просто ще се засилва. Само дано някой 15-годишен пергиш не убие някого в името на тази дивотия...

Сега пък защо ми била Интернет победа??? Когато се пишат НЕистини е нормално да се реагира. Съветваш ме разни работи за книги, а се оказва че ти имаш нужда от тях... ето по тази причина!

И много бързо ни отписахте, Локомотив през новия век се е борил ВЕДНЪЖ да не... изпадне(спаси се), Ботев го е правил 10 пъти, три години игра в Б група и една във В група. Нямате стигане- Локомотив има много много живот, благодарение на своите фенове !!!

п.п Вие понеже не ни мразите сега сте пуснали ЛокоПд за продажба в Интернет- продава се ЛокоПд 19?6
Вие понеже не ни мразите закичвате оградата с артикули на Локомотив...
Вие понеже не ни мразите ни пеехте-ВСИЧКИ ПРИ ЖОРО, С ЖОРО НА МОРЕ

Пак призовавам- стига двойни стандарти. Стига пишете НЕистини !!!

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 01 юни 2014 17:40

black&white написа:Едно нещо трябва да ви признаем на вас, ботевистите - царе сте на пропагандата :) Такова извъртане във ваша полза на фактите (когато има факти) и такава богата фантазия, митове и легенди (когато няма факти) са непостижими за която и да е друга публика. Явно докато прекопават картофите, мнозинството от привържениците ви имат достатъчно време да размишляват как да унизят гаднитИ буфИри :) Или може би пък точно заради преобладаващото занимание на мнозинството от привържениците ви при вас толкова добре виреят митовете и легендите,"предавани от поколение на поколение" :mrgreen:

Не знам за пропагандата и картофите, но е факт, че вие на къра цяла нова история сътворихте. Сега само остава да накарате и УЕФА да я признаят, че от десетките мейли, които им пращахте - реакция никаква. Явно и там са "жАлти" и световната "жАлта" анти-локо конспирация действа на всички възможни фронтове.

Ей тая "истинска майна" с мотиката и кофата с фураж, като подхване "В Пловдив родени сме...", тогава ще отворим наново темата за митовете и легендите :mrgreen:

Изображение

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 01 юни 2014 19:00

След месец тази тема отива в архива, след 5 години никой няма да помни, че сме си губели един на друг времето в абсурдни спорове. Единственото, което със сигурност ще остане е новия ни стадион и базата. При вас това няма как да се каже. Това е аршинът, който меря нещата, това са фактите. Ако искате и 50 книги издайте за историята на Локомотив с легенди как едва ли не съществуването на този клуб е спасило Земята от извънземни, тези факти няма да се променят. От сърце ви желая някак да увеличите фенската си маса, за да се кротнете. Дори през 2004-та не бяхте толкова шизофренични.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 юни 2014 21:33

praistoria написа:След месец тази тема отива в архива, след 5 години никой няма да помни, че сме си губели един на друг времето в абсурдни спорове. Единственото, което със сигурност ще остане е новия ни стадион и базата. При вас това няма как да се каже. Това е аршинът, който меря нещата, това са фактите. Ако искате и 50 книги издайте за историята на Локомотив с легенди как едва ли не съществуването на този клуб е спасило Земята от извънземни, тези факти няма да се променят. От сърце ви желая някак да увеличите фенската си маса, за да се кротнете. Дори през 2004-та не бяхте толкова шизофренични.

За историята на Локомотив Пловдив- кажи кое не е вярно, а аз ще ти дам ясен отговор без заобикалки.
Локомотив Пловдив е доказал, че има огромна маса фенове, годините го доказват, или казваш че празните трибуни сега на Лаута показват друго. Припомни си ХРИСТОЛОВИТЕ времена- пустият ви стадион и тогава говори за натрупване на маса фенове.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 01 юни 2014 22:43

mark1926 написа:
praistoria написа:След месец тази тема отива в архива, след 5 години никой няма да помни, че сме си губели един на друг времето в абсурдни спорове. Единственото, което със сигурност ще остане е новия ни стадион и базата. При вас това няма как да се каже. Това е аршинът, който меря нещата, това са фактите. Ако искате и 50 книги издайте за историята на Локомотив с легенди как едва ли не съществуването на този клуб е спасило Земята от извънземни, тези факти няма да се променят. От сърце ви желая някак да увеличите фенската си маса, за да се кротнете. Дори през 2004-та не бяхте толкова шизофренични.

За историята на Локомотив Пловдив- кажи кое не е вярно, а аз ще ти дам ясен отговор без заобикалки.
Локомотив Пловдив е доказал, че има огромна маса фенове, годините го доказват, или казваш че празните трибуни сега на Лаута показват друго. Припомни си ХРИСТОЛОВИТЕ времена- пустият ви стадион и тогава говори за натрупване на маса фенове.

Ама аз нямам претенции, че нямате фенове, бе човек. Вие сте тези, които имате претенции :lol: :lol: :lol: :lol: . Книги за теб, това само може да те оправи!

Върни се в “Футбол - България”