JACKO написа:volf написа:BadBoy написа:Въобще не се правя на интересен, тоя стадион по това което се говореше, отдавна трябваше да е на минимум 75% строеж, а той е до никъде.
До края на месец април ли беше или май щеше официално да бъде представен проекта и тук нищо.
Щеше да е готов поне един сектор на 100% за началото на сезон 2012/2015 и тук греда.
Клуба ви работи добре, но хубаво да понамалите фанфарите и да заработите още по-сериозно използвайки инерцията от добрите представяния, че като дойдат неуспехите тогава ще дойде и минорно настроение и нещата ще зациклят още повече.
Няколко страници назад предложих бас на ваш фен, щото и той яко летеше в облаците, но нещо не му стискаше.
Също така каза:Мнениеот BadBoy на 01 Мар 2014 21:03
Първо станете шампиони и тогава водете дискусия, какво, от кой кръг и защо.
Преди месец споделих, че този сезон няма да сте шампион и все още си седя зад думите.
А ето и това което каза на полувремето на реванша с Лацио:Мнениеот BadBoy на 27 Фев 2014 22:18
Тази загуба ще им се отрази и на представянето в нашия шампионат, пък и отдавна споделих, че Лудогрерц няма да е шампион този сезон.
Тази вече не знаят на кой свят се намират.
, а малко по рано:Мнениеот BadBoy на 07 Апр 2013 20:27
..........................................
Аз отдавна съм споделил, че шампион според мен ще е Ботев Пд, а Левски с купата, ако не направят някое осиране.
.......................................................................................
Респект.........!!!
Факир
Не! той е оракул