Кой си ти да казваш бе, смешко?
Както ти се каза по рано бойкота беше срещу селския, и благодарение на него най добрите играчи във вашия отбор са наши продукти.
Хайде сега изчезвай от нашия форум и отиди във вашия да си говорите колко велика публика сте с останалите 4 човека!
Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Plovdiv1912
- Контакти:
Re: Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България
100100100100
ultrasloko_sf написа:католико аз казах че преди ви уважавах ама откакто бойкотирахте дербито ми станахте много смешни и се оказахте като най големите путки в бг
Абе за тоя мангал БАН няма ли?
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...
ultrasloko_sf написа:католико аз казах че преди ви уважавах ама откакто бойкотирахте дербито ми станахте много смешни и се оказахте като най големите путки в бг
смешник когато ние бойкотирахме пак имахме повече зрители от вашите мачов такаче левак мълчи и смучи
селски вземи си скункса не се сърди
ultrasloko_sf написа:ЕМИ ТО ЗАТОВА ИМА ВЕЧНА РАНГЛИСТА ПОГЛЕДНИ Я И ТОГАВА ГОВОРИ
А ве цървул... я се върни 10 години назад и погледни малко статистика и говори! Мислиш ли,че ако Христолов не ни е президент толкова време статистиката,щеше да е във ваша полза а?!? И се замисли ако не бяха Левски Кюстендил дали щеше да е така???
- ultrasloko_sf
Atila написа:ultrasloko_sf написа:ЕМИ ТО ЗАТОВА ИМА ВЕЧНА РАНГЛИСТА ПОГЛЕДНИ Я И ТОГАВА ГОВОРИ
А ве цървул... я се върни 10 години назад и погледни малко статистика и говори! Мислиш ли,че ако Христолов не ни е президент толкова време статистиката,щеше да е във ваша полза а?!? И се замисли ако не бяха Левски Кюстендил дали щеше да е така???[/quako
ако не бяха левски кюстендил ние щяхме да сме още по напред от вас пък и не виждам те кво общо имат с вас.виж тогава и статистиката преди христолов то на нас тогава са ни успехите

-
- Контакти:
ultrasloko_sf написа:иначе помня един финал за купата преди повече от 10 години и тогава ли христолов ви наеба или някой друг?!
Теб май Бултрас не те е блъскал 4елно и май много искаш а.И спри ве4е с това католико щото ме дразниш и ще има С4упени муцуни май.Женати те вика да проскаш прането айде марш дървен шоп такъв
говориш ми ,че в София били Левски и Цска по-популярни и затова публиката на Локо и Славия намаляла,аз в ПЛОВДИВ такова нещо не съм видял,макар БОТЕВ и Локо да са по-популярни който си е от Марица и Спартак едо гроб ,ето това е разликата между ПЛОВДИВ и София
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- Тракиец 1912
- Контакти:
Брей, легендата може и да е истина... Локо София имали ФЕН! Не може да бъде... Стига се вживявай толкова, живущия в потъналата в боклуци столица. Христолов, Христолов, но и с него ви изчукахме за купата, нали? Стига се вживявай, просто сте смешници
Клоуни... футболистите ви са повече от феновете...Никъде няма такава пародия...

ultrasloko_sf написа:иначе помня един финал за купата преди повече от 10 години и тогава ли христолов ви наеба или някой друг?!
Гигов ако спре да си пере кървавите пари в лиоко,след 2 години никой няма да си спомня за вас,освен теб.Ти никога няма да видиш твоя стадион пълен с фенове,ай излей си злобата,чакаме.
гаргамел обича хмел
- Тракиец 1912
- Контакти:
ultrasloko_sf написа:ПО ВЕЛИК!
Неграмотник !!! Поне, като си тъпанарче, не го пиши с главни букви...ИЛИ МОЖЕ БИ ПРОСТО ИСКАШ ДА ПОКАЖЕШ КОЛКО ПЛОСКА ТИ Е ТИКВАТА...